У Дрогобичі 20-річний водій уник покарання за ДТП, в якій загинула 78-річна жінка

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
29.04.2024

 

Дрогобицький міськрайонний суд звільнив від покарання 20-річного Василя Бодника за порушення правил дорожнього руху, які призвели до смерті, призначивши йому три роки іспитового терміну. У вироку йдеться, що обвинувачений 19 лютого 2024 року на автомобілі Volkswagen Golf збив 78-річну жінку, пише zaxid.net.  Згідно з матеріалами справи, обвинувачений є уродженцем села Грушів Дрогобицького району та навчається у Меденицькому професійному ліцеї. Вранці 19 лютого він був за кермом Volkswagen Golf й у Дрогобичі їхав зі швидкістю 120 кілометрів за годину. Хлопець на смерть 78-річну жінку. Від отриманих травм вона померла на місці ДТП.
Під час судових засідань Василь Бодник розповів, що їхав біля торгового центру «Парк», коли жінка вийшла з-за мікроавтобуса. Він не встиг зупинитися та наїхав на неї. Після цього вийшов з авто, викликав поліцію та швидку. За словами Василя Бодника, він примирився з рідними загиблої та відшкодував їм збитки. Обвинувачений повністю визнав провину та розкаявся.
Суддя Юрій Кучаковський визнав Василя Бодника винним у порушенні ПДР, які призвели до смерті (ч. 2 ст. 286 ККУ), але звільнив від покарання, призначивши три роки іспитового терміну. Також обвинувачений має сплатити 26,5 тис. грн за судові експертизи. Вирок можна оскаржити у Львівському апеляційному суді.

Переглядів: 562

Коментарі (9)
 
значить не перша жiнка, скоро повторить, а там й до трiйцi , бо Бог любить трийцю!
Рейтинг: 8+ 0-
 
iз Європи, 09:11 29 квітня 2024 р.
 
якщо пишите то пишіть ілє бабла і кому заплатив пацан Скільки отримав ваша честь СУДДЯ!
Рейтинг: 5+ -2-
 
снайпер +затєтий украінець, 11:01 29 квітня 2024 р.
 
Так і хочеться сказати "не смішіть мої кальсони. " Він покаявся і отримав іспитовий термін просто так нахаляву.
Рейтинг: 7+ 0-
 
До Снайпера, 22:26 29 квітня 2024 р.
 
То все називається "Нащо вам, бабо, хати- добре, що вас закопали, тепер нам буде мало вашого ще більше"? ! Як так: просто втріпався- і насрав їм всім на дурні, а чи не злодійські, голови? !
Рейтинг: 2+ 0-
 
?!, 09:53 30 квітня 2024 р.
 
А то й- хтось мусив отримати шалені незадекларовані прибутки, бо вони без цього жити не можуть, ніби й не видристалися.
Рейтинг: 2+ 0-
 
З небеси, 09:55 30 квітня 2024 р.
 
Маючи таких рідних, що за бабло (як називають його «відшкодуванням збитків» ) «примирилися» з тим вбивцею, то і ворогів не треба. Чому би не вимагати справедливого покарання?  
Адже цей гамнюк гнав на шаленій швидкості.
Рейтинг: 6+ 0-
 
Ольга, 13:37 30 квітня 2024 р.
 
Якісь бичари без мізків ті рідні загиблої. Бідна бабуся що мала таку рідню.
Рейтинг: 6+ 0-
 
До Ольги, 15:23 30 квітня 2024 р.
 
Зважаючи на досвід поколінь, не одна така бідна бабуся живе, наче сирота у середовищі неймовірно страшених християн(-ок). Можна про кожну з них писати "Білу книгу"- чорними літерами, й читати поміж рядків, адже "дорогі діточки", повироставши з трусиків й спідничок, особливо- ті, котрі, за датами народження, були молодшими, стали генетичним гадюччям на старечі голови, позбавленим (чи не від народження) і моралі, й сорому. Десь хтось в одному з коментарів писав про жінок, котрі поставали вдовами- цілком ймовірно, що їм стало спокійніше жити, бо, таки, багато хто з них позбулися своїх живодерів у такий звичний, природній, спосіб. "То все Боженька розпорядився"- не нарікання, а констатування факту. Тут ні при чому ані Україна, ані її слава, ані вороги, ані ненависть. Бо й у ворогів "на просторах бескрайних"- абсолютний такий же ж "бояришник" доль (чи то- недоль). Тема- безконечна, як світ, і, на жаль, вічна, як час. Одноразова планета, одноразове життя- про який там "життєвий досвід" сиромудрі неуки пашталакають, хвільозофи у стилі хира флюнта+.
Рейтинг: 1+ -1-
 
:(, 17:35 30 квітня 2024 р.
 
І це по вашому "правосуддЯ" ? ? ?  
це ужасс
Рейтинг: 3+ 0-
 
De, 13:38 01 травня 2024 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5854 дні)