Самоствердження чи безпека дітей під час війни: Що головніше для Тараса Кучми?

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
11.10.2022

 

Вже другий день ворог нещадно атакує Україну ракетами. За вчора прилетіло близько 100 ракет, за сьогодні – ще невідомо. Ракети влучають у об’єкти енергетичної інфраструктури, лікарні та житлові будинки.
 
У зв’язку з цим Міністерство освіти і науки України, а після цього й Департамент освіти і науки Львівської обласної військової адміністрації закликали голів усіх громад області, начальників відділ освіти та директорів шкіл до кінця цього тижня, тобто 14 жовтня, перейти на дистанційну форму навчання.
 Розуміючи наскільки небезпечним та непередбачуваним є ворог, який нехтує всіма законами війни та нещадно вбиває мирних жителів, міський голова Борислава Ігор Яворський, а за ним міський голова Трускавця Андрій Кульчинський – заявляють про перехід навчальних закладів громади на дистанційне навчання до кінця тижня. У Бориславі на дистанційну перейшли навіть дитячі садки. 
 
Що ж відбувається у Дрогобичі? Тут, як завжди. Нехтуючи всіма рекомендаціями Міністерства та профільного департаменту ЛОВА, начальник відділу освіти Дрогобицької міської ради Віталій Вовків, після наради у міського голови Тараса Кучми, заявляє про перехід шкіл лише на дводенне дистанційне навчання. 
 
З огляду на це можна зробити висновки, що керівництву Дрогобицької ТГ на чолі з Тарасом Кучмою байдуже на безпеку дітей, їм головне показати, хто в домі господар, а їх власний дім – це Дрогобич. 
 
Ми розуміємо, що у військовий час головними є накази військового керівництва і у випадку загрози дистанційне навчання у школах Дрогобича продовжать навіть якщо цьому буде заперечувати сам Тарас Кучма. Але у критичні моменти люди проявляють свою сутність. А якою є сутність керівництва Дрогобицької ТГ? – кожен може зробити свої висновки.

Переглядів: 2556

Коментарі (28)
 
Кучма -був твариною, твариною і здохне, та щей з бананом в сраці!
Рейтинг: 28+ -2-
 
Бігуняк, 19:36 11 жовтня 2022 р.
 
Пропоную на голову відділу освіти достойну кандидатуру! Це Роман Богданович Старух! Навів порядок в ДЮСШ наведе і в освіті міста!  
Це зразу було видно що пихатий Вовків ще не доріс до такої відповідальної посади.
Рейтинг: 6+ -9-
 
Важливо!, 20:18 11 жовтня 2022 р.
 
Робіть пропозиції, бо Тарас Кучма не дарма об’їзджає школи. В освіті останній тиждень шепочуться, що він інтенсивно шукає заміну тупаку Вовківу, кажуть він вже навіть має пару кандидатур, але не зійшлись на ціні питання.  
А ціна питання думаю буде не маленькою, якщо за директорську посаду брали від 3-10тис. €
Рейтинг: 15+ 0-
 
Відділ освіти ДМР, 20:25 11 жовтня 2022 р.
 
Вовківа треба добре прогнати по курсах рівня школи 6-9 класів, і то й публічно щоб усі знали як дурнувато він своє село Нагуєвичі представляє, і як , він паплюжить освіту Франкової Благородної Землі. Такого в наших щколах ще не було, хоч я вже пенсінер! Кучма ні причім він немає нормального керівника і тим припинить свою каденцію. У 206 році були випадки, у 209 і навіть у 2015, але так як зараз вчителів і учнів ганяють по прірвах - такого не було! Плачу і сумую разом із всіма : учителями, батьками, учнями і випускниками(
Рейтинг: 21+ 0-
 
Микола Андріїв, вчитель матема, 21:05 11 жовтня 2022 р.
 
Не в тему, але дуже цікаво, може хто знає. Волосся у носі служить для фільтрації повітря, а для чого волосся на дупі?
Рейтинг: 2+ -9-
 
Гріцацуєв, 21:21 11 жовтня 2022 р.
 
Не звільняйте мене будьте ласкаві Тарас Ярославович, дайте ще трошки попрацювать. Буду вам вірно служить. Я не хочу йти в армію служить.
Рейтинг: 13+ -5-
 
Віталій Вовків, 22:14 11 жовтня 2022 р.
 
Можу повернутись з багатої Швеції і навести лад в дрогобицькій освіті без питань. Офіційне працевлаштування, плата не меньш 40 кусків гриваків, бронь від мобілізації і головне Тарас Ярославович: ніяких відкатів в 60%, як ви в мене вимагали в ДЮСШ. і тоді я мчу домів на всіх параз
Рейтинг: 8+ -7-
 
Роман Старух, 22:19 11 жовтня 2022 р.
 
Звідки у панів Кучми і Вовківа інформація про те, що у середу не буде обстрілів? Га?
Рейтинг: 10+ -5-
 
Наталія, 09:23 12 жовтня 2022 р.
 
точно дійсно звідкіля у пана КУЧМИ І ПАНА ВОВКОВА є дане про необстріл нашоі територіі в середу? Збираюся і йду до ворожки вона мені скажу всю правду про даних пацанів. видно вони завербовані москальсько-кацапською ордою? АХТУНГ!
Рейтинг: 5+ -8-
 
снайпер + АХТУНГ!, 11:23 12 жовтня 2022 р.
 
Йовбаку дурнуватий, та скачи від радості, що не буде тих обстрілів, бо вже всіх дістало оте, домовлене між двома варіятами, воювання, хіба свої народи закопуєте, поки ваші хазяї шпортаються на всіх трапах літаків, нібито "захищені" сотнями своїх вгодованих бугаїв, котрим начхати й на обстріли, й на людей, аби хіба- у чорних окулярах й добротних кожухах понти балалайкати. Гордон їм доповів, а звідки він знає- не вашого недоробленого лизуна цямкання! Ніякої пропаганди війни, навіть натяком не сміє бути, все робити для того, аби це негайно припинилося, якщо треба- то й увесь світ догори дригом поставити!
Рейтинг: 2+ -3-
 
:(, 13:54 12 жовтня 2022 р.
 
Судячи з останньої пресконференцції в студії Кучми-Кваснія в ДМР, кучма шукає заміну Вовківу. Бо гостями були-Наталія Беднрчик, голова профспілки стебницької школи 18, кандидат на заміну директора цієї школи, депутат міської ради від ЄС, яка голосувала на догоду вождю за об'єднання стебницьких шкіл в одну установу, та Ярослав Гевко. Щодо останнього, то Кучма його планував начальником відділу освіти перед Шевяком, але дізнавшись від свого оточення, як той " влаштовує" дітей садки (без нього і за немалі гроші), відправив його директором в 17 школу. Проте дізнавшись, що Гевко продовжує контракти вчителям-пенсіонерам за конкретні "бабки" і знову без нього коханого, дав вказівку оголосити конкурс на 17 школу, так як контракт директора закінчувався у вересні. І, мабуть, через цілування персня Дона і клятві у вірності ( а це присутність під поліцією при затриманні Ластов'як і участь у відпоідній пресконференції) та , очевидно. поділом того, що було , " що було зароблено непосильною працею", Гевко знову увійшов у коло наближених. Цікаво чи ці "обрані" надовго, чи пошуки кандидатів продовжуються? І чи це розуміють" халіфи на час" - Вовків і його заступник Марченко?
Рейтинг: 19+ -3-
 
Аналітик, 14:36 12 жовтня 2022 р.
 
Ви всі сцукі і педікі ! кароче я вертів каждого окремо у усіх разом на своєму пісюні :grin
Рейтинг: 3+ -1-
 
Тарас, 17:37 12 жовтня 2022 р.
 
Тібє прівлєкут к атвєтвльонности нащадкі нквд- бившиє камунякі і соврємєнниє камсамольци, пєрєкрашенниє пад патріотічна настроєнниє грамофони. Тамтиє уже повиміралі, но павироставшиє внукі іхніє- шибко вєрниє прадалжатєлі отвєтствєтвльонності. Бачіш, даже язиком кавєркая, мовой такі овлабдєливаются. Пагрємухі ваши нє канают, отсохшиє пєрци- туфта галімая, ото вісят ліш, как у тумби-юмби рога алєня в носу, шоб удобнєє било в мозгах шпінгалєтіться- імєнєм всєх поклонєній, тьфу ти, шьйорт подбєрєбзді, поколєній, ілі- подколєнєй, а там, гляді, прідут другіє нівориши- с лєсов бєрлінскіх, у которих оні зайцев ганялі трєщалковимі пукалкамі, допокі ім на ногті настіпалі бєгущіє от бєгущіх, шоб імі так друг по другу бєгалось, как нє добєжать в холодную осєнь в подгуз- нє, в под кустікі. Хотя, кто знаєт, на шо спасобни соврємєнниє смсовско-дістанцийонниє: тємнота та й годі, только ногтєм скріпєть по дівану (ілі- в поддувала)- обмєніваться лайкамі, тіпа оні- шибко што-то аж, а рєально же- ніфіга, поци пустопірожниє, хотя кажной із ніх, такі- ето же чєловєк! Ну, почті, майже, чтоби что-то парєшать, пока кальоса крутятся-багажнік ладітся, а тайга, опять нє то: а тайга- зельоная. Ну, всьо-такі- осєнь: в розовом цвєтє уже отблєстєло.
Рейтинг: 1+ -1-
 
Вєліканов, 18:17 12 жовтня 2022 р.
 
слухайте пишіть щось нормальне а то пишите якісь несуразиці вам що пороблено? Тоді до ЛЬВОВА вул КУЛЬПАРКІВСЬКА там тебе БИКУ пролікують безоплатно.
Рейтинг: 2+ 0-
 
Вчора, 18:23 12 жовтня 2022 р.
 
І вас вилєчат! Якщо тупе й мурло-то від народження, а чи- звикле йно матюками? То читай буквар і книжки, пишуть вони тут, штубаки несусвітенні! перечитай, довбанцю, що сь понаписував, ану!
Рейтинг: 1+ -1-
 
!, 19:14 12 жовтня 2022 р.
 
У Кучми є одна фобія від якої він не може позбавитись пів свого життя —-він є брехливий підорас і нічого з цим він не може зробити!
Рейтинг: 16+ -1-
 
Дохтєр, 20:39 12 жовтня 2022 р.
 
дохтер ти не обзиввай народ то ти чисто педараст оце слово пишеться так правильно ти чмо кнчене
Рейтинг: 2+ -2-
 
Вчора, 22:10 12 жовтня 2022 р.
 
Не смерди кучмівським гімном , потвора . ти тільки тут можеш виписувати дзеренська чмоня)
Рейтинг: 6+ 0-
 
До півня вчора, 23:09 12 жовтня 2022 р.
 
Зібрались мамині диванні політики, викрикають з-під маминої шконки в коментарях цього смітника, вам кого не обери, хоть постав того кого ви захочете, всі будуть крадіями, брехунами і тому подібне, тому, що вам придуркам занятись нема чим і у всіх своїх довбаних проблемах шукаєте когось винного, якщо ти ліниве чмо нехоч ніц робити і маєш зарплату мізерну то виключно твої проблеми, але кому то пояснювати, поставити когось з вас головою міста і вас найдеться кому обісрати тому займіться краще чимось корисним замість того щоб говорити про речі в яких ви 0.
Рейтинг: 1+ -6-
 
Наркоман, 08:56 13 жовтня 2022 р.
 
Такий нік тільки ставить шизофренік. Отож ти таке саме чмо до того ще напевно стебницьке за походженням.
Рейтинг: 1+ 0-
 
до наріка, 09:31 13 жовтня 2022 р.
 
Ти це кому апелюєш: і своїм рабовласникам, котрі тебе за копійки, напевно, ще й в сраку мають? Дешевопродажне дрантя, котре, направду, за сто грам буде хоч носом рити по буратіну, аби лиш вмазатися, або лигнути, зате довбні з коронами на очах будуть ствердно казати, що роботи повно: там пошпортав, там прилизав, прийшов до мене на сто грам- та й має роботу. Гнати смердів "маєроботних" к бісу, бо їхнє рабовласництво- як насмішка над народом. Варгатим мордам, котрим їхні "масяні", мабуть, не дають й слова пікнути, до шмиги всі і все, їм аби лиш до них "приходили на сто грам". Якийсь чортополох національного масштабу.
Рейтинг: 1+ 0-
 
..., 13:30 13 жовтня 2022 р.
 
Нік поставлений по пріколу, якшо ти тупе і обмежене того неможеш зрозуміти то шизофренік ти. а якщо ти такий чеснопослушний громадянин так вали в мери покажи як треба, цвіркни розумом ще десь окрім того сайту дирявого, бо покішо ти хіба гавкати в інтернеті вмієш
Рейтинг: 1+ -3-
 
Наркоман, 14:13 13 жовтня 2022 р.
 
Прикол , а не "прікол" . Грамотій ще той, як говориться. До влади йдуть ті , які згідні на корупційні умови своїх повелителів які і фінансують вибори тому чи іншому кандидату - гондурасу. Чесна людина має гідність та позицію порядності і корумпованій швалі відпрацьовувати вибори не буде , і саме через те чесних бояться пропустити до влади місцеві князьки , які звикли підкуповувати корупційних чинуш і тим самим отримувати земельні наділи чи інші привілеї.
Рейтинг: 5+ -2-
 
до наріка, 19:39 13 жовтня 2022 р.
 
Підтримую Бігуняка, молодець бореться сам з тою нечистю Кучмою який з допомогою платників податків судиться з ним та програв Верховний суд, та потратив 700000гр. платників податків, як та сволота ходить по нашому місті?
Рейтинг: 10+ -2-
 
Ігор, 21:31 13 жовтня 2022 р.
 
Не треба його підтримувати- він й сам добре ходить! А то перетворите в анекдот все, за що б не взялися. "Підтримувати"- це те ж, що й "йди- допоможи": ти йди й роби, а я піду потусуюся. Не треба тут ля-ля розводити, "підтримувальники". Таких "підтримувальників"- табуни, а абсолютні нулі через кому.
Рейтинг: 0+ -2-
 
:(, 22:27 13 жовтня 2022 р.
 
Ну ми ж сюди заходимо в граматику бавитись, всі ви чесні і порядні яких не пускають, тільки вот ніхто не пробував, а хіба гавкає в коментарях, всі кругом корумповані всіх кругом підкупляють який жах, тільки проблема в тому, що корупція і починається з простих людей, які несуть лікарю в поліклініку 500 гривень за довідку. що породили те і маєте.
Рейтинг: 2+ -1-
 
Наркоман, 09:29 14 жовтня 2022 р.
 
Хочете пограти в самдурак? Нащо, аби видати довідку розміром з пів папірця, ганяють людьми, як самашедшими? Нащо з лікарень повиганяли всіх і, найперше, важкохворих? Кому там ракети в голову стріляють: вже всім підряд дурням кабінетним, а чи- через раз? ! Мало того, що все треба купити за нещасні копійки у несусвітньо дорогих аптеках, яких вже- більше, аніж тих же ж хрестів на цвинтарях. Де має бігти вмираючий: на цвинтар побіля хати? До чого ви країну доводите, кім чен чпоки виродкуваті? !
Рейтинг: 1+ 0-
 
!, 11:18 14 жовтня 2022 р.
 
Лице ратуші тепер виглядає як лице Дзерина Володимира ;випуклі очі від страху, але великий писок -який постійно хоче жерти і посмішка така дебільна , ніби тільки що навалив собі в штани. Тому добре подивіться на його портрет , перед тим як заходити до ратуші, щоб потім ви вночі не зривались від жаху після побаченого і не жалкували про втрачені на корупцію кошти.
Рейтинг: 1+ 0-
 
Експерт, 13:08 16 жовтня 2022 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5836 днів)