У Бориславі вирішили збудувати Індустріальний парк площею 20 га

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
21.12.2022


У Бориславі створять індустріальний парк. У вівторок, 20 грудня, депутати Бориславської міської ради на сесії затвердили концепцію парку. Про це повідомила пресслужба Бориславської міської ради.
Індустріальний парк «ІнПарк» збудують на земельній ділянці площею 20 га у провулку Губицький. На ділянці є газопровід, електроенергія, каналізація та водопостачання, облаштована необхідна інженерно-технічна інфраструктура для нових промислових об’єктів.

«Це дозволить залучати інвестиції, створить нові робочі місця, розвиватиме сучасну виробничу інфраструктуру, запровадить сучасні технології виробництва. Також індустріальний парк створить сприятливі умови для релокації бізнесу і стане інструментом для відновлення роботи підприємств», – пояснив начальник відділу економіки Бориславської міськради Лев Попель.
Бориславська міська рада розраховує створити 2300 робочих місць. Щорічні платежі до місцевого та державного бюджету після виходу на планову потужність можуть сягати до 19 млн грн в рік.
Попередній розрахунок показав, що на будівництво всього індустріального парку необхідно витратити близько 2,2 млрд грн (59 млн доларів). Площа забудови – 105,5 тис. м кв, яка налічуватиме дві офісні будівлі, дві виробничо-складські будівлі з адміністративно-побутовими приміщеннями, дві виробничі будівлі (орендні кластери) на понад 20 тис. м кв кожна.
За затвердженою концепцією, індустріальний парк «ІнПарк Борислав» розрахований на групу промислових підприємств різних галузей, пріоритетними з яких є:
виробництво меблів,
виробництво деревини та виробів з деревини,
целюлозно-паперова промисловість, видавнича справа,
виробництво електричного, електронного та оптичного устаткування,
виробництво ґумових та пластмасових виробів,
надання логістичних послуг,
виробництво комплектуючих до ТЗ, машинобудування,
харчова промисловість,
виробництво легкової промисловості,
деревообробна промисловість,
виробництво запасних частин і комплектуючих для машинобудування або автопромисловості,
приладобудування,
металообробка.
 

Переглядів: 1319

Коментарі (6)
 
Та Електрики нема хлопці , який індустріальний парк? Пиляйте ліс , та як ви то робити , і відправляйте фурами в Європу!
Рейтинг: 5+ -1-
 
Макс, 09:34 21 грудня 2022 р.
 
Буде чи не буде толк з тих індустріальних парків всім їм до лямпи , як то говориться по народному. Там діло у розпилюванні баблосиків які на те будівництво йдуть. Тільки можна здогадуватись яка кількість мільйонерів доларових серед посадовців вилізе на білий світ коли закінчиться війна. Особливо багато нажились на гумонітарній допомозі ще на самих початках . Нещодавно луцькі журналісти з "АВЕРС" у своїх місцевих новинах показали другу сторону медалі по тим гумонітарним доставкам. Там жесть просто з тими липовими реєстраціями Благодійних фондів які мали доступ до халявного шмаття , тощо. Отак у нас у всьому твориться тому віри немає до жодного чиновника тепер. Сумно та гидко від такого.
Рейтинг: 5+ 0-
 
Максу, 10:06 21 грудня 2022 р.
 
війна в украіні люди гинуть , а вам якийсь парк ? треба почекати а там видно буде. слава збройним силам неньки украІни! кацапам бавовна
Рейтинг: 5+ -1-
 
снайпер + затетий украінець, 13:02 21 грудня 2022 р.
 
Я Гринь
Рейтинг: 0+ 0-
 
Гринь, 15:28 21 грудня 2022 р.
 
в мудрій голові мають бути мудрі думки, а не якась просто "болтовня", що сміло можна ті парки віднести до створення фермерства ім. Кучма та рога і копита. Ну не треба заробляти гулі на пятій точці і три години вхолосту ляпати. Ну як можна загнати в той парк іноземний капітал чи у нас вкрадений з офшор. Так У Львові це працює, а в Бориславі звідки, Мав би бути перший крок, а ж потім ці силіконові долини. Вже тепер мають придумати нормальне оподаткування і щоб хоча б двадцять років ніхто не має права нічого змінювати. Ну з тих зелених появляється особа , яка вміє тільки говорити і яка керує провладною партіє, змінює містобудування, вона навіть розміри цегли не знає, дака від будівництва особа, але іі принесли а вона занесла закон про містобудування, в результаті наглота тепер зможе будувати навіть там де насліпо пальцьом тикнуть на мапу. А ще посміла прийти до вояки, у якого орки забрали ноги, бо він захищав украінську землю, замість уклонитися просто принизила його, а ви парки індустріальні, а кучма будує будинки розваг просто біля церкви, щось в нас або стали такірозумні, що ми іх може не розуміємо, а вони все роблять тільки все для нас-кріпаків.
Рейтинг: 1+ 0-
 
не доганяю,, 15:01 22 грудня 2022 р.
 
Війна з кацапами, люди на дрони послідні грошенята дають, а їм торгові центри в голові, бо не мають де подіти награбоване в Українського народу, та щоб знищити малий та середній бізнес до кінця!
Рейтинг: 1+ 0-
 
Ігор, 11:21 28 грудня 2022 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5841 день)