Правоохоронці затримали учасників організованої злочинної групи зі Стебника і Дрогобича

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
27.01.2023

 

Як встановили співробітники відділу розслідування злочинів загальнокримінальної спрямованості слідчого управління поліції Львівщини спільно з оперативниками Управління Служби безпеки України у Львівській області, за процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури, зловмисники виготовляли для військовозобов’язаних чоловіків підроблені медичні документи, що давало тим право на безперешкодний перетин кордону України.  До складу організованої групи входило троє осіб, і свої «послуги» вони оцінювали у суму 5 тисяч доларів США. Про це повідомило Головне управління Національної поліції у Львівській області.
Правоохоронці задокументували кілька фактів незаконного переправлення військовозобов’язаних чоловіків через державний кордон України, і 14 липня затримали організатора групи, 54-річного мешканця Стебника, під час отримання ним частини коштів від чергового «клієнта». 
Затриманому та одному з його співучасників, жителю Дрогобича віком 34 роки, слідчі повідомили про підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Обвинувальні акти щодо них вже скеровані на розгляд суду.
24 січня в одному із сіл Стрийського району правоохоронці, згідно ухвали суду, затримали третього учасника групи – 47-річного львів’янина, який переховувався від слідства. 
Правоохоронці також повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до дев'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.
Досудове розслідування триває.


 

Переглядів: 1882

Коментарі (21)
 
Напевно що білбордів по всьому місту із зображенням Марти Слотило ми більше не побачимо.  
Спонсор Марти - зам. міністра Лозинський погорів на хабарі. До речі в справі про хабар фігурують дрогобичани - сама Марта Слотило і її співмешканець підприємець Роман Кітнер.  
Амбітні плани про ВР Марти Слотило накрились мідним тазом. А такі були надії. Стільки грошей вкладено в розкрутку недалекої дівки і її трансформацію в одного з найвідомішим політиків Дрогобичини.
Рейтинг: 12+ 0-
 
007, 12:51 27 січня 2023 р.
 
А я казав ! ;) Какати треба частіше і тоді всі недуги і проблеми кишечника відійдуть геть.
Рейтинг: 2+ 0-
 
Пупсик, 13:53 27 січня 2023 р.
 
ну що сказати ДЯКУЮ ЗА СЛУЖБУ хлопцям правоохоронних організацій! Так тримати. СЛАВА УКРАІНІ!
Рейтинг: 3+ -4-
 
шІкльгрубер адольф, 14:33 27 січня 2023 р.
 
не дають навiть втекти щоб заможньо жити, всi в долi, тепер от прийшла сумна звiстка -Украiна домовилась забирати всiх чоловiкiв з ЕС, Канади та США й Британii, -також попались й хлопи якi втекли в Швейцарiю, Норвегiю, короче до весни або початку лiта будуть прибувати ешелони розкоханих та жирних iстот. призовного вiку.
Рейтинг: 4+ -5-
 
з Дрогобича, 15:40 27 січня 2023 р.
 
Ну чому це не зробити на офіційному рівні. Якщо я не захочу у армію, то всерівно не піду, є море варіантів, як не попасти під мобілізацію. То давайте, я краще заплачу тих 5тис. $ офіційно у касу і нехай вони йдуть на потреби армії, а я беру легальний документ і їду куди хочу.
Рейтинг: 6+ -1-
 
Ігор, 17:24 27 січня 2023 р.
 
Отак з кожного мобільного ще в 14 році казали переказувати 5 гривень: мільярди було вкрадено- й ані копійка на армію не пішла. Тепер у нас найбільше заробляє, з якогось дива, київське "Динамо"- чиїм горбом такі лучески? Отих двох головних кровних злодіїв імені шекельгрубера? !
Рейтинг: 3+ 0-
 
!, 17:32 27 січня 2023 р.
 
Якщо це зробити на офіційному рівні то кошти в більшості підуть до державного бюджету. Це не вигідно представникам влади які заробляють на хабарях по цій темі - РДА, ОДА, митниці, медичним установам та інших які займаються посередництвом.  
Ви напевно забули що Україна одна з найкорумпованіших держав світу.  
Грошові потоки в цій схемі думаю перевищили сотні мільйонів доларів США.
Рейтинг: 5+ 0-
 
До Ігора, 17:38 27 січня 2023 р.
 
Держава перетворюється на концлагерь для чоловіків, покинути який можна лише заплативши хабар в сумі 5 000 $.  
В державі до війни простому українцю не реально було заробити на реальні прожиткові потреби то що казати зараз.  
В ЗСУ всіх призвати і платити їм платню не реально, багато чоловіків були призвані і пройшли мед комісію ще весною 2022 але так і до тепер очікують виклику.  
Державу мають захищати ЗСУ та підготовлені і вмотивовані добровольці. Завдання інших працювати на благо своєї сімї і батьківщини сплачуючи податки. Кожнього року заробітчани привозили щорічно в державу біля 10 млн $ щорічно.
Рейтинг: 6+ 0-
 
123, 17:59 27 січня 2023 р.
 
Все просто, силовики якраз займаються відмазуванням від мобілізації, а тут з'явились конкуренти. Вони просто позбулись конкурентів.
Рейтинг: 5+ 0-
 
Стьопа, 18:18 27 січня 2023 р.
 
Подивіться на екіпірування сбушників. На фронті далеко не всі таке мають, а вони так нарядились, щоб хлопа з ліжка витягнути.
Рейтинг: 6+ -1-
 
Павло, 18:36 27 січня 2023 р.
 
Йоп твою який злочинець страшний, а казнокради тільки получають звільнення, За виробку лісу ніхто не бачить, за забруднення річок ніхто не бачить, за вивіз мусору і викидання на полігоні ніхто не бачить , все законно;прокиньтеся СБУ не тих берете!
Рейтинг: 5+ -1-
 
Макс, 21:31 27 січня 2023 р.
 
Помік із Стебника не раз попадався тобто що в описі 54 роки має і за автокатастрофу, яку вчинив п'яний відмазався і зараз відмажеться. Він би на лексусі кабріолеті не їздив і в басейні у сан. Молдова свої яйця не парив. Напевно не відстібнув, тай на нього СБУ направили.
Рейтинг: 2+ 0-
 
Абдула, 23:13 27 січня 2023 р.
 
Істину глаголите, Абдула! Бо істина, якраз, у тім, що іслам- релігія рабовласників, а християнство- релігія рабів. Тому раби рабів дешево купують й раби рабам дешево продаються, а ісламці- живуть у багатстві, та ще й до них християнські раби самі у найми приїздять. З війною- те ж саме: раби вистрілюють рабів, поки їхні рабовласники дерибан дерибанять. Невже всі слов"яни зійшли з розуму, мало не у планетарному вимірі? ! Може, над ними треба якогось бісмілляха поставити, аби керував? ! А то- наче перевернуті з ніг на голову? !
Рейтинг: 1+ 0-
 
:(, 07:23 28 січня 2023 р.
 
Литва та Латвiя почала виловлювати украiнських хлопiв втiкачiв вiд вiйни та вiдправляти назад до неньки, так що почалося, а хтось за то заплатив 5000 зелених президентiв, аби сачканути, ну й хто верне тепер грошi, ну хоч половину? Ну а русским по Европi хто тоже робив, хто попросив бiженства, почали закривати справи та сказали готовитись на депортацiю в РУССЬКИЙ МIР, тепер там бiганина. всi себе бьють в груди що вони проти Путiна. страшне. а тоже вгепали грошей аби си прорватись до НАТО.
Рейтинг: 0+ -2-
 
з Дрогобича, 10:04 28 січня 2023 р.
 
Просто покакайте і лягайте спати
Рейтинг: 3+ 0-
 
Зюня, 10:15 28 січня 2023 р.
 
Серйозна кантора , але чомусь там виявилось найбільше зрадників, яких народ утримував сплачуючи податки на їхнє не хиле державне забезпечення не враховуючи ще тіньові "підзаробітки" якими не гребували чи не кожний працівник тієї служби нажаль.
Рейтинг: 3+ 0-
 
до Павла, 11:27 28 січня 2023 р.
 
Яким чином злочинна група ощадбанку збирається отримувати кошти від клієнтів, якщо самі ж блокують картки користувачів послугами банку? Прокажені, чи занадто жирно їм там камуфуфложиться? !
Рейтинг: 2+ 0-
 
!, 15:13 28 січня 2023 р.
 
Так страшенно хочуть до Европи- 
Мити їхні задниці і жопи,  
Прати їм зачухані труси.  
 
Подавати каву у горнятах,  
Хліб у чужинецькім полі жати,  
А свою країну- рідну Матір,  
Кинули у вогнище війни 
 
Мордодутлі, ненажерні шобли,  
Зрадники постворених руїн,  
Жебраки планети недороблені,  
Аби вас побив небесний грім!  
 
Щоб вам терня позанозло в п"яти,  
Чмоні духа, і покрив вас мох,  
Через вас- народові страждати?  
Ні! Ніколи! Не дозволить Бог!  
29. 01. 2023, 01:01 (і увімкнулося світло! )
Рейтинг: 1+ -4-
 
15:40- це "Говорить Львів", 01:07 29 січня 2023 р.
 
Гірко но правдиво. А "шобли" мінусують бо "мордодутла" їхня ментальність.
Рейтинг: 1+ -2-
 
до коменту зверху, 10:32 29 січня 2023 р.
 
То всьо тупо і гнило. А я от подумую чи не піти би покакати поки світло ше є бо без світла можна наробити карамболів довкола унітазу
Рейтинг: 3+ 0-
 
Міша, 05:03 30 січня 2023 р.
 
А гуманітарні тампакси, які роздають торбами- це корупція, чи просто- пани від народу так відкуповуються, замість нових обіцянок "догнати й перегнати" (Америку? ).
Рейтинг: 0+ 0-
 
?!, 07:00 03 лютого 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5836 днів)