ПРИГОДИ КОРУПЦІОНЕРА ПРИ ПОЇЗДЦІ В БРЮССЕЛЬ

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
11.02.2023


Ще не встигло висохнути чорнило підпису на рішенні Львівського апеляційного суду, як визнанийкорупціонер Тарас Кучма, рвонув за кордон – до Брюсселя. Пересічне, скажуть читачі. Однак, не зовсім, оскільки ця поїздка крім морального осуду, ще й матиме правову оцінку.
Повернемось до подій 6 лютого – дня, коли у Львівському апеляційному суді слухалась справа про вчинення Тарасом Кучмою корупційного правопорушення. Не дочекавшись підтримки зі сторони міських голів та народних депутатів, як це було у випадку з Владиславом Атрошенком, Тарас Кучма з почуттями та виглядом опущеного півня вирішив навіть не підніматись до зали судових засідань, а, відправивши додому привезених дрогобичан, надумав податись до  «столиці Європейського Союзу» для налагодження партнерських зв’язків для допомоги Україні у післявоєнній реконструкції та відбудові.

 Дві спроби перетину державного кордону на території Львівської області у Кучми були невдалими, адже при проходженні контролю при перетині кордону офіцери Держприкордонслужби законно вимагали у нього надати усі документи, які дають підстави для такого перетину.
 
Через пропускні пункти Львівської області Тарас Кучма пробував проїхати як міський голова на офіційне запрошення міжнародних організацій. При цьому він не врахував низки обставин, які не давали йому можливості виїхати за межі держави. Адже відповідно до Указу Президента України №27/2023 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 23 січня 2023 року «Про деякі питання щодо перетину державного кордону України в умовах воєнного стану» виїзд за межі України у службові відрядження допускається лише працівникам органів місцевого самоврядування, які заброньовані на період мобілізації та на воєнний час. Таким чином, Тарас Кучма при перетині кордону зобов’язаний був пред’явити на паспортний контроль крім паспортугромадянина України для виїзду за кордон,запрошення зарубіжних партнерів та розпорядження про відрядження ще й витяг з наказу Міністерства економіки України про бронювання його на період мобілізації та на воєнний час за Дрогобицькою міською радою. Останнього документа в міського очільника не було, адже від часу впровадження воєнного стану в Україні Дрогобицька міська рада не вжила заходів для бронювання її працівників. 
 
Непереборне бажання виїхати за кордон змусило Тараса Кучму до авантюрного вчинку. Знаючи, що відомості про нього внесені до інформаційної системи «Шлях» як про водія гуманітарних вантажів, міський голова вирішив скористатись цією шпариною. Для цього він подався на пункт перетину кордону в іншій області. І це спрацювало. Після введення в оману офіцерів Держприкордонслужби про мету виїзду таскривши від контролю інформацію про службу в органах місцевого самоврядування Тарас Кучма перетнув державний кордон та попрямував до летовища в одному з міст Республіки Польща.
 
За кілька годин щойно визнаний судом корупціонер вже постив фотографії із «столиці Євросоюзу», збираючи лайки від свої блюдолизів та підчищаючи коментарі гидування його лицемірних вчинків.
 
Черговий фарс Дрогобицького міського голови піддався нечуваному громадському осуду. Дрогобицька спільнота з обуренням зреагувала на нехтування Тарасом Кучмою законів і норм моралі та відвертим плювком на європейські цінності, серед яких нетерпимість до корупції.
 
Здійснюючи свій європейський вояж Тарас Кучма не врахував того, що згаданим вище указом Президента України доручено Службі безпеки України вжити заходів щодо перевірки законності та обґрунтованості внесення відповідних відомостей до інформаційної системи «Шлях» та виїзду громадян України  за кордон. Тож чекаймо нових протоколів та судових рішень.
 

Переглядів: 4290

Коментарі (60)
 
Це ще раз доводить, що в сраці він має те рішення суду.
Рейтинг: 19+ 0-
 
Саша, 09:14 11 лютого 2023 р.
 
Ну, тепер точно замість "Леопарда" він отримає великий "лео- ПЕРД"!
Рейтинг: 3+ 0-
 
Брюссель, 09:43 11 лютого 2023 р.
 
Кучма і Герман я до вас доберусь, я тобі обіцяв тварина що будеш брехати і дурити порядних людей будеш битий і всі твої подружки, 2-3 місяця і будете голі-босі і відпижджені)
Рейтинг: 14+ 0-
 
Дія, 09:47 11 лютого 2023 р.
 
Хто нарешті зупинить цьго брехуна, клептомана, маньяка і так ще багато, багато. Йому дісно до лампочки закон. Землі і майно міста (тепер пішли села) роздерибанено, галузі "реформовано" через коліно для себе і своїх, за програні суди з міського бюджету сплачено мільйонні стягнення, гуманітарка- невідомо де і скільки, . Але основне- це шоу на чолі з царем. Цікаво, що всі шоу чомусь перемістились в "Zefir"( власність депутата- ударівця Ю. Чигрина та , кажуть, що там є і частка Кучми), де дійсно немає елементарного укриття . Невідомо, але можна здогадатись, хто надоумив директора школи N16 підписати договір з цією приватною розважальною установою про використання укриття навчального закладу . Хто і як надавав дозвіл на функціонування "Zefir" без укриття. Як там можна проводити масові заходи? І як туди можуть приїжджати депутати всіх рівнів, керівники обласних структур та державних органів?  
Але незаконний, обманним способом перетин кордону- це вже верх хамства і цинізму!  
Чекаємо на реакцію служб, суд уже приклад показав!
Рейтинг: 23+ -1-
 
А якщо серйозно?, 10:01 11 лютого 2023 р.
 
Я і без рішення суду знав що Кучма корупціонер . щоби вирішити питання у міській раді потрібно заплатити .  
Бреше як пес на природні .
Рейтинг: 14+ 0-
 
З села Гаїв Нижніх, 10:19 11 лютого 2023 р.
 
Я тут в Голландії порішав за Леопарди, криком кричу, як не дасте перестану старого підмивати.
Рейтинг: 4+ 0-
 
heer Flunt, 10:20 11 лютого 2023 р.
 
Боже …яке воно кончене! Що воно буде виробляти, як почнуть експрипріювати награблене майно
Рейтинг: 13+ 0-
 
Виборець, 10:25 11 лютого 2023 р.
 
В діях Кучми прослідковується пряме порушення законодавства: умисел (бо на двох митницях не пропустили) і свідома махінація з документами. І так як він відкрито зневажає укази Президента та ще й в час воєнного стану, то відповідні служби уже в перший день його повернення повинні були зайнятись цим питанням!
Рейтинг: 17+ 0-
 
Екс - митник, 10:41 11 лютого 2023 р.
 
Кучма, Кучмаріки і Кучмісти. спершу обікрали Дрогобицьку громаду до нитки, а тепер поїхали жебрати гроші в європеців!  
Чувак-ти о / уїв по повній!
Рейтинг: 19+ 0-
 
Кучму геть!, 10:54 11 лютого 2023 р.
 
Корупціонер = мародер, зрадник - по законам війни мав би бути повішаним, для тої гидоти розстріл завелика честь + конфіскувати усе рухоме та нерухоме майно і усі кошти.  
Штраф, по закону України - 17 000 грн.  
Київ нав'язує закони - які породжують корупцію і захищають її учасників з обох сторін, як тих хто дає, так і тих хто бере. Справа у тому що Верховна Рада України - центральний офіс зрадників, корупціонерів, сєпарів які залюбки голосують за проплачені закони.  
Приїхали. силовики змушені виконувати накази керівництва, не виконав - звільняйся бо посадять за відмову виконання. Фактично силовики - найменш захищені від свавілля антиукраїнської влади. Сім років комплектував особовий склад МВС, МНС, пожежників та Нацгвардії - Арсен Аваков, який нагло відмовлявся розмовляти українською мовою, а триндів мовою окупанта і це під час війни - тим самим пропагандуючи, нав'язуючи мову окупанта.
Рейтинг: 18+ 0-
 
Євген Міраї, 11:03 11 лютого 2023 р.
 
Вимагаю відсторонити від виконання обов'язків.
Рейтинг: 23+ 0-
 
Євген Міраї, 11:05 11 лютого 2023 р.
 
Щоб підняти рейтинг Кучми і Вовківа освіта на форум в НВК"Zefir"(Судячи з програми форуму) і обласних депутатів, і керівників департаменту освіти та державної служби якості , і керівників освіти з інших територій, і всіх своїх керівників навчальних закладів.  
Виникає запитання до високопосадовців обласного рівня, які ЗОБОВ'ЯЗАНІ контролювати і виконувати державні вимоги , - їдуть на захід в приватний заклад, який немає укриття, і чи правомірним є укладення угоди між цим закладом і школою на використання укриття?  
Що ж в понеділок зустрінемо і спитаємо особисто.
Рейтинг: 13+ -1-
 
До "А якщо серйозно?", 11:25 11 лютого 2023 р.
 
Мер зрадив громаду!
Рейтинг: 13+ 0-
 
Марія Головкевич, 11:39 11 лютого 2023 р.
 
А чому ніякоі реакціі щодо незаконного утримання Германа, якого згідно із законодавством Кучма зобовязаний був видати розпорядження на звільнення Германа як першого заступника міського голови у звязку з розпуском старого виконкому міською радою, а другим рішенням міськоі ради про затвердження складу виконкому Германа як першого заступника в списках виконкому немає, що дає підстави вважати, що він особисто Кучмою залишений на цій посаді. Тут вже давно це описувалося, але Герман далі продовжує незаконно отримувати зарплату і всі нарахування на протягом від обрання новоі міськоі ради станом на сьогодні, а це вже понад 2 млн. грн. Хто буде повертати ці кошти в місцевий бюджет. Якщо міська рада вважає, що таке рішення про призначення було, але воно приймалося передчасно і не може бути легітивним, бо приймалося відносно Германа, коли він як перший заступник входив до старого виконкому і за законом продовжував працювати до розпуску старого виконкому, а рішення міськоі ради про його призначення на першого заступника після розпуску старого виконкому немає.
Рейтинг: 10+ 0-
 
Антін, 12:46 11 лютого 2023 р.
 
в брюселi зараз весна, всяке пивко, винце квiточки, бачив кучму присмоктався вiн був пива з ожини, хоч би лишив флюнту з дрогобича чи тому з кульпаркiвськiй, хер там. а може взяв приклад з флюнта та iздив пiдмивати бургомiстра брюсселю, чи пiсяючого хлопчика?
Рейтинг: 4+ -1-
 
iз Європи, 12:55 11 лютого 2023 р.
 
Зара я тому корупціонеру пердну до писка :grin
Рейтинг: 3+ 0-
 
Іван, 13:22 11 лютого 2023 р.
 
А я нас. аю йому в капюшон і хай так ходе
Рейтинг: 5+ 0-
 
Оля Полякова, 13:23 11 лютого 2023 р.
 
Що буде якщо Кучмі запхати в задній прохід ВОГ і дати шпіца? Чи відірве мені ногу?
Рейтинг: 3+ -1-
 
З передової, 13:42 11 лютого 2023 р.
 
Якщо була не дотримана законодавча хронологія звільнення заступників міського голови , а саме, що з дати розпуску старого виконкому, до якого входив Герман за посадою як перший заступник, відповідальна особа за кадри в міській раді, навіть без розпорядження Кучми, мала б звільнити з роботи та у трудовій книжці зробити відповідний запис про звільнення з дати прийняття цього рішення Германа з посади на підставі рішення міськоі ради про розпуск старого виконкому, але цього не було зроблено, відтак вчинила довготривалий злочин разом з міським головою Кучмою, не звільнили Германа з роботи на посаді першого заступника міського голови, чим було нанесено шкоди територіальній громаді в особливо великих розмірах. Цілком правильно дописувач заявляє про злочин вчинений групою посадовців міськоі ради, але нема кому направити заяву про можливо скоєний злочин до правоохоронних органів.
Рейтинг: 10+ 0-
 
Богдан, 15:23 11 лютого 2023 р.
 
як на сьогодні єдиного в місті борця з корупцією, яка пронизила ратушу, що підтверджується його активною позицією, прошу перепровірити цю інформацію про корупцію, якщо по датах так відбувалося, то очевидно Герман незаконно отримує зарплату, бо так захотілося міському голові, то думаю варто поборитися-зупинити незаконне утримання Германа, звернутися в правохоронні органи з відповідним клопотанням та через суд зобовязати Кучму повернути незаконно виплачені гроші до місцевого бюджету.
Рейтинг: 11+ 0-
 
до Торського,, 15:41 11 лютого 2023 р.
 
Певно Кучма якусь корупційну заразу розніс по Дрогобичу, однин за одним випливають хабарники та розкрадачі державних та комунальних коштів. То Слотилиха засвітилась з хабарем лозинському, потім спозорилась з благодійним фондом, тими грошима за свого йобиря заплатила заставу. Потім Бодачка в універі розікрала 20 мільйонів, має кримінал тепер. Той Кучма як скажена лисиця, тим сказом - корупцією - всіх заражає.
Рейтинг: 11+ 0-
 
Степан Іванович, 16:52 11 лютого 2023 р.
 
Значить, народові має бути дивно, чому всю оту заразу не тягає НКВД- нехай би допомоглли їм хоча б рахувати накрадене. А то ще, спаси Господи, повмирають, доки поповертають- будуть лежати в гробу й робити вид, що посміхаються, а направду, - й там сміятимуться з усіх.
Рейтинг: 2+ -1-
 
!, 17:05 11 лютого 2023 р.
 
Що ти "Царьок"верзеш, який може бути Європейський суд з прав людини, якщо тобі Львівський апеляційний суд виніс ухвалу суду, що ти корупціонер, і ухвала суду оскарженню не підлягає 
краще щоб ми тебе вже не бачили, і не тільки тебе, а Лисого, Коцюбу, Щербу і так далі
Рейтинг: 18+ 0-
 
Гарік, 19:23 11 лютого 2023 р.
 
То є результат, коли нікчемі дати владу. Біс попутав коли вдруге голосували за шамана чи що?
Рейтинг: 10+ 0-
 
дрогобичанка, 19:37 11 лютого 2023 р.
 
Я хтів хтів хтів і перехтів, а вони не хтіло і захотіло потім коли рак свиснув і задер лапки догори :zzz
Рейтинг: 1+ 0-
 
Обер, 20:49 11 лютого 2023 р.
 
А що ти хочеш від кучми? Воно ж пройшло вишкіл в московії, а там ніхто не реагує на права людей, бо-"тайга-закон, мєдвєдь-прокурор! ".
Рейтинг: 12+ 0-
 
До Саші, 21:41 11 лютого 2023 р.
 
На сайті дрогобицької народної республіки появилась інформація про те , що в світлиці ратуші о15. 00год. 13. 02. 2023 для журналістів відбудеться пресконференція царя за підсумками поїздки у Брюссель.  
Цікаво: 
- за які кошти воно туди їздило і яка вартість поїздки?  
- чи розкаже, як його футболили на митницях і як обманним шляхом цей " волонтер " прорвався за кордон?  
- чи прийдуть працівники спецслужб, на які покладено контроль за законністю перетину кордону представниками влади, щоб отримати пояснення і скласти протокол для подачі в суд?  
- чи допустять на пресконференцію всіх журналістів, чи хіба залежних?  
- за яку нову гуманітарку домовився і як з конзьолкою і вовківим роздерибанили отриману з початку війни?  
- чи ще довго буде тероризувати своєю нікчемною персоною громаду? !
Рейтинг: 15+ 0-
 
Цікаво, 21:55 11 лютого 2023 р.
 
Ото воно знову понавиплітає як в гарячці, буде що розкладати на крилаті вислови таракана.
Рейтинг: 4+ 0-
 
До Цікаво, 06:29 12 лютого 2023 р.
 
Думаю що за кошти площинних баранів їздив до Брюсселю, і не тільки туди, бо коли ще буде така у нього можливість. Зробили з діда пана, а воно набрало під своє крило ще купку неаігласів вшивих, яких недопускав ніхто до керма місцевої господарки через їхню непрозорість та людську непорядність ( хоча і попередні добряче крали, але. ) , но той голодняк взагалі без тормозів бо по своїй природі є наглючі та жадібні створіння без краплини сорому
Рейтинг: 10+ 0-
 
до цікаво, 06:51 12 лютого 2023 р.
 
Він хоче спрацювати на випередження, бо хтось з тих, хто має зреагувати оперативно перебуває ще в зимовій сплячці. Мало того що громадкість виявила, іх треба ще просити. Кучма в такий спосіб хоче цю проблему незаконного перетину кордону перевести на своє поле і тим досягти думки громади, що він задля Украіни змушений був піти на такі кроки, а все відбулося через те, що один не покараний вивіз валюти породив і другий незаконний перетин кордону. У нього ще залишилися його симпатики, які будуть блокувати будь=яку спробу його затримання. Треба, щоб громадськість вимагала нарешті, щоб всі його прикриті "ділішки" були переглянуті, дати змогу повторно зібрати у людей всі документи, які направлялися, але були нерозглянуті в законний спосіб чи не бралися до уваги правоохоронними органами, всі вони реєструвалися, так що багато дечого вилізе на світ божий, для криміналу терміну давності немає. Не можна відпускати тих посадовців, якщо вони нажилися в незаконний спосіб, чи своіми діями нашкодили міській громаді в грошовому вимірі. Місцеві посадовці всі мають пройти таке чистилище, не підтвердилося, спи спокійно, а був замічений в корупційних діяннях, відповідай. Думаю, що так має виглядати звіт про будь-яку пророблену роботу посадовця, а не звітування в кабінеті з оплесками, які раз у раз переходять в оваціі симпатиками чи залежними від посадовця його підлеглими. Це моє особисте судження, бо корупцію інакше не побороти, а ви як думаєте. Якщо чиновник буде знати, що в кінці будуть перевіряти його діяльність, то він задумається, чи варто в щось влізати.
Рейтинг: 10+ 0-
 
Щодо конференціі,, 09:07 12 лютого 2023 р.
 
Стовідсотково правильне мислення у Вас. Ключове тут "якщо чиновник буде твердо знати, що після його каденції , чи після кожного звіту буде тотально перевірений громадою , ( а не такими одіозними , як антикорупціонер "щерба" ) то ситуація з корупцією у владі може зменшитись в рази. Чому може? Бо сама система не подолана, а вони частини тої гнилої корумпованої системи.
Рейтинг: 10+ 0-
 
до коменту "щодо конференці", 09:35 12 лютого 2023 р.
 
Немає в нашому містечку незалежних журналістів і ніколи не було, а "царю" щось базікати треба за екскурсію по Брюсселі ото і буде бубоніти своїм дитячим голосочком. То все дурня. Справжнє є рішення суду де визнано корупціонером. Скільки заплатила у місцеву казну за земельку та мерзота що вибори проплатила вусатому? І яка з того користь для громади міста ?
Рейтинг: 8+ -1-
 
до "цікаво", 10:00 12 лютого 2023 р.
 
що в кучми, за появи видно впливових знайомств, зявилася завищена планка самооцінки про себе, він що дійсно думає, що не доторканий. Це далі прослідковується у його вчинках, які це підтверджують, то він місцеву поліцію обгадив спільно з Вовківим тільки тому, що вони посміли зупинити його куму-базарну бабу, яку ним призначено директрисою навчального закладу, то він дарує від себе не його а громади земельну ділянку, то два роки утримує першого заступнику за кошти громади, то створює свій колгосп, відібравши незаконно земельку і так далі, то коли він вже накінець буде зупинений. Я вважаю, що треба тільки більше розголосу, якого вони бояться, колективно доносити всі його корупційні діі до Києва, бо тут можуть заховати, вимагати створення комісіі ВРУ щодо перевірки його перебування в ратуші. Я готовий таке звернення підписати і не тільки, а дещо додати. А зараз як будуть законність переходу границі, заодно перевірити вивіз валюти за кордон.
Рейтинг: 8+ 0-
 
мені теж цікаво,, 11:26 12 лютого 2023 р.
 
Мені ніц не цікаво тому перестаньте виписувати дурниці бо скоро всліпну від тих ваших букв :(
Рейтинг: 1+ -1-
 
Негодяй, 13:05 12 лютого 2023 р.
 
Сподіваюсь що мало по-мало і в дрогобичан буде багато запитань до цього вундеркінда бо такого шквалу критики і огиди не отримував жоден з попередніх керманичів міста. До речі місцеві депутати повинні були б знати за конфлікт інтересів ще до перевірки НАЗК і то якнайменше дуже дивно стає бо саме вони представляють інтереси громади. Простим мешканцям міста чи виділяють так охоче земельні наділи, га? Тут дерибан очевидний .
Рейтинг: 6+ 0-
 
така думка, 13:05 12 лютого 2023 р.
 
Щиро дякуємо організаторам за вдало підібрану тему форуму: " Освіта після перемоги". Впевнені, що можливо ще до перемоги, а після перемоги це точно і освіта , і місто будуть без Кучми, Вовківа, Конзьолки, Германа, Коцюби, Щерби, Москалика і ще багатьох з ратушних щурів.
Рейтинг: 18+ -1-
 
Щодо конференції, 15:43 12 лютого 2023 р.
 
Я дуже хочу бути мером, заради того готова на все і навіть дати в дупу кожному свому виборцю. Також добре працюю ротом і язиком.
Рейтинг: 4+ -8-
 
Іванка Торська, 16:49 12 лютого 2023 р.
 
та він в слові робить три помилки, невже така тема форуму і він так хотів попасти на то й форум, він що дійсно нас всіх за лохів має, не перевершений остап бендер. А може там просив гроші, щоб відремонтувати спортзал в Стебнику, той барак, що тут показували, а то вже бізнес-його коньок і пияка шевяка і інших бізнесменів з ратуші, вони там всі бізнесмени, скоро корови заставить тримати в кабінетах для доіння, бо вже немає де подіти іх, так процвітає ним закладений бізнес. Шкода, що корупціонерів не заставляють носити таблички, а могли, це ж не відноситься до державноі таємниці, великими буквами треба помітити, щоб навіть у віддалених Майничах знали, як наш мер опікується освітою, що свідомо пішов на порушення лиш би не пропустити форум по освіті, маразм повний, я в шоці, а може то брехня і я незаслужено, то хай мене простить.
Рейтинг: 5+ 0-
 
Ну видав,, 16:53 12 лютого 2023 р.
 
Діти в п'ятницю півдня просиділи в підвалах, до того світла не було по 4-5год.  
Як в таких умовах наші діти мають освоювати програму? Розкажіть на своєму форумі. Реально, а не на перспективу. Без теорії, з урахуванням умов сьогоднішнього часу.
Рейтинг: 5+ 0-
 
Мама, 17:24 12 лютого 2023 р.
 
А дійсно, що з спортзалом у Стебнику? Вже всі забули? Де та Слотилиха що дуже хтіла піару на освіті? Всі гроші віддала на заставу для свого коханця? Чи вже немаж справи до нашої школи бо співучасть реальний термін світить! Курва мать з тими корупціонерами, один до Брюселю си їздить як по свячену воду, друга хабарі гребе лопатою! Таким як кучма та слотило, все підходить, як крали так і крадуть, хіба простим людям лишаються зруйновані спортзали!
Рейтинг: 6+ -1-
 
По Стебнику, 18:23 12 лютого 2023 р.
 
кажуть в брюселях дрогобицькi чиновники iздят, щоб посидiти при свiтлi та в теплi з коханками, рiшають задачi демографii.
Рейтинг: 7+ -1-
 
з Дрогобича, 19:38 12 лютого 2023 р.
 
У чиновників світло та тепло і тут є.
Рейтинг: 1+ 0-
 
До попереднього, 20:04 12 лютого 2023 р.
 
Ваші сподівання Господу у вуха.
Рейтинг: 1+ 0-
 
до "щодо конференції", 20:39 12 лютого 2023 р.
 
Гарна стаття , просвітницька. Надіюсь що багато дрогобичан ознайомились зі "здобутками" тих "прозорих" з "розумної" ратуші бо по їхньому піару всі нерухомі предмети мають назву "розумне". Отакі грантоїди неперевершені а інтелектуалів серед них майже немає.
Рейтинг: 6+ 0-
 
до Автора, 20:49 12 лютого 2023 р.
 
Знову магльона шептуна пустив. Теж мені інтелектуал.
Рейтинг: 10+ -1-
 
Бомко, 22:54 12 лютого 2023 р.
 
Шукаю нову партію. Бажано під протекторатом московського патріархату . Обов’язково присутність колишніх ригіоАналів з цілющою мочою. І , головне, має бути підтримка якогось корумпованого політика , бажано мера. Занирну не роздумуючи .
Рейтинг: 5+ 0-
 
Окунь, 07:51 13 лютого 2023 р.
 
Таке враження, що українці українцями смакують, наче скумбрією за вісім гривень, незалежно від політичного соусу. То ви хоча б пурген, до і після обкакати, приймайте, а то- якийсь суцільний марафон дерибаксів. Там знову якийсь шніцель малолєткович, котрий піднімає шнурком рурку через в"їзд-виїзд, купив (не перше у власному автопарку) джипу за круті десятки тисяч валюти. То він що- досі студент: жере мівіну й щодня понтується на іншому джипові? Чи для того, щоб його до тієї рурки зі шнурком приставили, попередньо треба було дуже й дуже попосівати?
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 08:53 13 лютого 2023 р.
 
Перднути прямо зара, чи як :roll
Рейтинг: 2+ 0-
 
Євген, 12:27 13 лютого 2023 р.
 
Ти думаєш що пересічним виборцям таке слівце, як "інтелектуал" не відоме? Помилився чуваче нажаль, отож.
Рейтинг: 0+ 0-
 
до Бомка, 15:57 13 лютого 2023 р.
 
А я все ж пердну прямо зара бо вже невтірпьож :grin
Рейтинг: 3+ 0-
 
Євген, 20:00 13 лютого 2023 р.
 
Ага, зроби добру справу бо вже всі тут зовсім оборзіли. Порозганяй троха нарід
Рейтинг: 1+ -1-
 
До попереднього, 06:54 14 лютого 2023 р.
 
Дебілоїд вроджений не закривай виборцям рота . Люди за корупцію не голосували тому така лють та зневіра у багатьох містян , які ще адекватно думають . Автору респект за статті , побільше розголосу щоб читав чи не кожен дрогобичанин про тих нікчем.
Рейтинг: 8+ 0-
 
до "до попереднього", 08:46 14 лютого 2023 р.
 
ну мер хоч поiв брюссельскоi капусти, чи потратив свою "капусту. ". ?
Рейтинг: 2+ 0-
 
iз Європи, 11:06 14 лютого 2023 р.
 
Кучму геть!
Рейтинг: 10+ 0-
 
Кучму геть!, 22:33 14 лютого 2023 р.
 
От я не чула щоб з ратуші когось взяли на війну, з хати можуть 3-х хлопів забрати , а тут броні поробили здоровим хлопам , Ковч вчасно зіскочив , хід коньом зробив , типу я багатодітний батько але на війну пішов ( відсиджується десь в теплі хатинці ) бо бо бо з гомунітаркою двіжу наробив але вдало передав це питання нинішньому начальнику освіти , малому і зеленому Вовківу. Той бігає і тішиться , що він на війну не іде бо за нього Кучма порішав. Була би я на місці воєнкому то це б питання принципово взяла до уваги і принципово показала громаді, що усі рівні , а тут громада зрозуміла як все рішається.  
Владу на вили, вже за 2 каденції так надоїв , понаберає злодіїв і далеких людей тоді виправдовується перед людьми .
Рейтинг: 10+ -2-
 
Назрівають переміни, 13:43 15 лютого 2023 р.
 
Читала як Ковч заєрепенився, коли його звинуватили в піарі. Так він може спростувати такі звинувачення, якщо напише рапорт про переведення в бригаду АЗОВ. Інакше буде в наших очах м е р з е н н и м піарщиком з високою платнею, який відсиджується в тилу
Рейтинг: 5+ 0-
 
Віра, 13:51 15 лютого 2023 р.
 
Якби назрівали переміни, то всі служби вже б прочісували Дрогобич: мер за офіційно визнану судом корупцію і незаконний перетин кордону вже б був відсторонений і по всіх 18-и криміналах вже були б рішення, вовків вже б, як і будь-який смертний- вже б служив, а не ходив ухилянтом по форумах, конзьолка за розкрадання гуманітарки вже був би прив'язаний із спущеними штанами до стовпа ганьби, "Зефір" без укриття був би закритий, а майно і гроші повертались би громаді.  
Але з усього, як гонорово всі ці мародери, брехуни і ухилянти себе почувають, виходить , що Феміда сліпа і глуха, воєнкомату закрили очі "мертві американські президенти", а влада- та що вгорі, навіть на офіційні образи президента, - не бачить на карті Дрогобич!
Рейтинг: 9+ 0-
 
Не назрівають переміни, 22:20 15 лютого 2023 р.
 
Допоможу вирішити питання будь - якої складності у місті Дрогобич, позитивний досвід зокрема є у земельних, містобудівних та комунальних питаннях!  
Ваш Ігор ГЕРМАН 
0679459581
Рейтинг: 5+ -1-
 
Герман, 00:10 16 лютого 2023 р.
 
Ваша правда дописувачу бо багато дрогобичан вже слів недобирає до тих" постатей ", а тут ще суд закріпив ганьбу визнавши корупціонером очільника свори і то вже навіть не смішно бо мізерний штраф мягке покарання для чиновника такого " розливу" це по -перше, а друге те, що корупціонери завжди наперед знають яким покаранням йому обійдеться той чи інший проступок посадовий . А та чуча мямлить , що йому невідомо було за внесені у його виборчий фонд кошти . Цинізм вищого гатунку не -інше .
Рейтинг: 6+ 0-
 
до "не назрівають переміни", 03:01 16 лютого 2023 р.
 
Колись пропонували створити колоподібний тролейбус- сересер вмер, і тролейбуси списали, а дроти так і не прокладали. Може, треба викопати в регіоні одне велике метро- і всіх туди сховати, аби на кожному, ще не вкраденому підвалі з двома табуретами й чотирма дошками, не відмивали самашедші кошти? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
?!, 12:55 18 лютого 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5840 днів)