Сучасний дитячий інтерактивний простір в бібліотеці Борислава вже чекає на гостей

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
23.03.2023


У середу, 22 березня, у Бориславі в опорній бібліотеці відбулося справжнє свято. Тут відкрили сучасний, інноваційний, інтерактивний, дитячий простір, який слугуватиме місцем для навчання, розвитку та спільного дозвілля найменших мешканців нашої громади.

Про це інформують у Бориславській міській раді.
 

 
Відкриття такого ігрової кімнати стало можливим завдяки тісній співпраці Львівської обласної військової адміністрації та міжнародної благодійної організації "Благодійний фонд “СОС Дитячі містечка України”.
 
"Це знакова подія для наших дітей та юнацтва. Вже понад рік триває повномасштабне вторгнення росії на українські землі. Наші діти переживають лихоліття війни. Тому ми, дорослі, повинні зробити все для того, щоб допомогти їм проживати ці обставини, в яких вони опинилися внаслідок війни. Саме цією справою займається благодійний фонд "Дитячі містечка України", - зазначила директор ЗК "Бориславська публічна бібліотека" Наталія Бараняк.
 
У бібліотеці встановили інтерактивний дитячий стіл, на якому діти можуть в ігровій формі вивчати математику, англійську мову, вчитися читати, дивитися відеоказки. Також для кімнати закупили проєктор та екран, бізіборд, сухий басейн з кульками, ігровий стіл (для гри у більярд, настільний теніс тощо), настільні ігри для дітей різного віку, іграшки, умеблювання.
 
"Нічого не залишається, як висловити слова вдячності найперше Благодійному фонду, який робить таку важливу справу. Так, на жаль, більше як рік йде повномасштабна війна, яка приносить багато лиха і жахіть, забирає щасливе безтурботне дитинство. Дякуємо нашим Збройним Силам, які дають гідну відсіч ворогу. І дякуємо людям з такими добрими серцями, що, так би мовити, інвестують в наше майбутнє, у дітей, які повинні якнайменше відчувати все те, що відбувається в нашій країні. Нехай Господь віддячить вам за те добро сторицею. Окремі слова подяки працівникам бібліотечної системи. Завдячуючи вашій роботі, ми тепер маємо ще один затишний куточок, де буде відбуватися багато цікавого. А найважливіше: тут завжди лунатиме дитячий щирий сміх", - сказав у своєму слові міський голова Ігор Яворський
 
Багато приємних слів з нагоди цієї радісної події лунало від національного директора міжнародної благодійної організації "Благодійний фонд "СОС Дитячі Містечка України" Сергія Лукашова, директора департаменту з питань культури, національностей та релігій Ірина Гаврилюк. Щиро подякували організаторам і дітки нашої громади, які завітали на свято.
 
Під час відкриття інтерактивного простору міський голова Ігор Яворський та національний директор міжнародної благодійної організації "Благодійний фонд "СОС Дитячі Містечка України" Сергій Лукашов підписали угоду про довготривалу співпрацю.
 
Двері Бориславської опорної бібліотеки завжди відчинені для дітей нашої громади. Тепер тут можна не тільки почитати чи взяти улюблену книгу, а радісно й приємно провести час з найменшими нашими мешканцями.


Переглядів: 633

Коментарі (2)
 
вмiло вiдмили доляри з Европи.
Рейтинг: 0+ 0-
 
з Дрогобича, 09:37 23 березня 2023 р.
 
І який хрін тепер в ті бібліотеки інтерактивно буде ходити? Віртуанальний?
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 14:51 24 березня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5838 днів)