Шановні дрогобичани!

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
23.03.2023


Сьогодні розповідаю вам про ще одну цинічну аферу Тараса Кучми щодо свого покровителя, талісмана, захисника та лідера політичної сили Віталія Кличка або як Тарас Кучма використав Кличка у своїх цілях

Ми всі знаємо як Тарас Кучма може обманути, використати та підставити для досягнення своїх цілей, а саме утримання влади.
Мало хто пам’ятає, що у 2016 році до Дрогобича приїжджав всесвітньо відомий боксер та політик Віталій Кличко. 

 Прогулюючись нашим містом, Віталій Кличко зрозумів наскільки воно красиве, але центральна площа Ринок потребує реконструкції. Тоді Тарас Кучма як він і любить, почав хвастатися, що ремонт ось-ось розпочинається. Щоб пришвидшити цей процес Віталій Кличко одразу з передав особисто в руку Кучми декілька тисяч доларів, зазначивши, що це його перший внесок в цю велику справу. Також пообіцяв, що сюди долучиться і його брат Володимир Кличко. 
 
Тарас Кучма не міг не скористатися такою нагодою, тому взяв гроші і одразу ж заявив, що перша поставлена на площі бруківка буде присвячена людині, яка першою зробила внесок у її реконструкцію, тобто Віталію Кличку. Завдяки багатьом людям, яких пізніше обманув Тарас Кучма, розпочати реконструкцію площі вдалося. Але не з першої іменної бруківки братам Кличкам, а зі скандалів та корупційних схем зі Сергієм Жирним, який потім втік до Франківська.
 
Про Кличка тоді вже ніхто не пам’ятав та не думав, а розробляли плани, як розбагатіти на цьому грандіозному будівництві. За декілька місяців до виборів на пост міського голови реконструкцію площі вдалося завершити, що стало основною причиною, чому він залишився на далі на своїй посаді. Бо рейтингу і підтримки йому не вистачало.
 
Так склалося, що Тарасові Кучмі йти на вибори довелось від ПП «УДАР», яку очолював Віталій Кличко. Так Кучма перефарбувався від «Народного Контролю», в якій був купа років. 
Розуміючи, що вибори йому не виграти, Кучма побіг за допомогою до Кличка. І він погодився йому допомогти, але пам’ятаючи про обіцянки Кучми щодо відкриття йому пам’ятної бруківки, Кличко забажав глянути на таблицю.
 
Але «подячної бруківки» не було, Кучма не знав, що робити, але на допомогу прийшов Ігор Герман. Всі хто знає Германа, знає і про його жадібність до грошей. Тому не дивно, що Ігор Герман доручив виготовити табличку КП «Комбінат міського господарства», а саме дільниці ритуальних послуг. Враховуючи дороговартісність граніту і жадібність Германа, табличку вилили з цементу, а на ній просто видряпали імена братів Кличків. Щоб візуально обманути Кличка, таблицю пофарбували під колір граніту. Впринципі тоді виглядало не погано.
 
Кличко приїхав перед самими виборами, відбулося пафосне відкриття площі з фото та відео. Це сильно підняло рейтинг Кучми і все-таки він виграв вибори, завдяки своїй брехливій натурі.
 
Кучма замість того, щоб виправити свою брехню та встановити гарну таблицю з граніту, про неї просто забув, як і забуває про всі свої обіцянки. Але він обдурив та зневажив самого Кличка, до якого він завжди біг за допомогою у разі проблем з правоохоронцями чи будь-ким.
Думаю, що мало хто з дрогобичан знає, де розташована ця плитка Кличку. Вона не в центральній частині площі, а з краєчку біля смітника. І з плином часу на дешевому цементі повністю затерлося вирізьблене ім’я Віталія Кличка, як людини, яка зробили перший внесок у реконструкцію площі.
 
От і вся натура Тараса Кучми. Як ви думаєте, якщо він ставиться з такою зневагою до людини, якій завдячує та багато чого винен – політичного лідера, всесвітньо відомого боксера, та людини, яка його, як корупційну натуру та психічно хворого до грошей, захищає від усього, то як він ставиться до звичайних людей?
 
Пишіть в коментарях, де розміщена ця «плита Кличка» і що ви про це думаєте?
 

Переглядів: 2272

Коментарі (47)
 
Ти чмобік так просто не закінчиш ! Тебе в Європі з Іркою вже чекають , там тобі не сховатись! Тут на зоні тобі вже після туалету навідь хідник постелили, але ти ніяк не , заїдеш! Тебе дуже розчарує життя поза мерством , тобі прийдеться відчути всі тяглості простого народу і зневагу населення . Ой а який ти будеш битий …! Де не побачу там від…ячу)!
Рейтинг: 5+ -3-
 
До кучморилого, 14:28 23 березня 2023 р.
 
коли буде таблички як попасти на кульпаркiвську
Рейтинг: 4+ 0-
 
з Дрогобича, 14:30 23 березня 2023 р.
 
Щоденно ходимо попри цей "витвір" свинорилих і дуже дивуємось боксеру що дозволив своє ім'я на кришках люків тим свиням писати по якому проходять тисячіі людей щодня. Піар та бажання бути обраним у владу робить з них посміховисько в очах адекватних і нормальних громадян. Фоткаються з гілочками саджанців , з пакунком для потребуючих, з памперсом у пологовому одним словом чого забагато то вже явно нездорово. Їм мабуть в голову не приходить здорова мисля що то вже перебор, коли здоровий бугай кабінетний фоткається з гілочкою саджанця у руках. Якби на фоні вже посаджених саджанців то ще зрозуміти якось можна, а так смішно. Але коли ті рученята липкі "малюють" на папері скільки відкату хоче з того чи іншого діла то не робить фотосесії а може колись їм Господь розум таки відбере у ту ганебну хвилину?
Рейтинг: 6+ -2-
 
виборець, 14:53 23 березня 2023 р.
 
Організовую піший похід художників в Борислав , попри памятник Геврику а далі через Дерижичі. Хто має , беріть з собою парасолю і канапки. Виходимо в неділю, приходимо в квітні. Може в вересні.
Рейтинг: 0+ 0-
 
Ігор Шимко, 15:31 23 березня 2023 р.
 
Громада має знати, що сталося з австробруківкою, кубічний метр якоі коштує на європейському ринку біля 600-700 доларів США. З площі бруківка дістала "ноги" і щезла, немає іі і на приході. А люди добре памятають, як вона посортована і поскладена на палети була підготовлена для транспортування. За маскалів місто знаходило кошти для перестелиння, але кучма одноосібно відмовляється і стелять сучасну бруківку, яка в залежності від іі утримання простоіть максимум 20 років, в то й час тесаний камінь був би вічним, біля 500 років ця бруківка вже простояла. Шкода, у Європі кладення бруківки-це вид реставраціі, шкода, що і наш мер не виходець з Європи, йому не дано таке розуміти, бо видно запамяталися маленьким деревяні тротуари. Може все таки звернутися до правоохоронних органів про долю історичноі бруківки, знятоі з площі та інших вулиць.
Рейтинг: 7+ 0-
 
неплощинний виборець,, 18:44 23 березня 2023 р.
 
Вуйко який строче все і баче все, та схаменися. Вже дістав.
Рейтинг: 2+ -1-
 
Олександр, 18:54 23 березня 2023 р.
 
У якогось посадового "фріка" ця бруківка на фазенді вимощена . У них маєтки царські , все комунальне у минулому , стало власністю самих комунальщиків в основному. Тому без всяких" каральних" органів громада розуміє де та бруківка що простояла 500 років .
Рейтинг: 4+ 0-
 
до коменту зверху, 19:04 23 березня 2023 р.
 
Що не кажіть, але не тільки він здирає австрійську бруківку, за такі діі нам залишається поки що лише спостерігати, але він знову придумує як економити бюджетну копійку в освіті, про новаціі щодо харчуванні у школах громада знає, але він пішов далі, очевидно він напевно забуває закласти кошти на проведення медичних оглядів працівників освіти та вчителів, вартість на сьогодні зростає до 9, 5 тис. грн для одноі особи. Йому закони не писані, той неук хоче, щоб вчителі зараз за проходження огляду заплатили самі цю суму, при цьому навіть під час війни у нас діє безкоштовний медичний огляд працівників освіти, вчителів, працівників харчових блоків. Якби цей "економіст" на власному прикладі показав, наскільки він зменшив своє утримання, а він так низько впав, цинічно знову "харкнув", вибачте за це слово, але вважаю воно як ніколи підходить до цього його намагання, освітянам в душу. Чи зможе він нагнути освіту - побачимо.
Рейтинг: 5+ -2-
 
Мер-господарник,, 19:20 23 березня 2023 р.
 
До автора. У тебе ім'я якесь є чи ти як муха в клозеті, тільки звук?
Рейтинг: 3+ -1-
 
комент, 20:24 23 березня 2023 р.
 
Аферист афериста поганяє, який аферист і хабарник Кучма, така і вся його команда, одна із такої є начальник ЦНАПу Тішина Оксана, яка за гроші і чоловічий качан відсмокче, і любу інформацію надасть і якщо треба і очко вилиже, головне гроші давай. В шубах норкових би не ходила худоба.
Рейтинг: 4+ 0-
 
Абдула, 21:52 23 березня 2023 р.
 
Моє ім’я Бзззз :zzz
Рейтинг: 3+ 0-
 
Автор, 22:17 23 березня 2023 р.
 
А тебе як звати? Випадково не К. О. Мент ?
Рейтинг: 2+ 0-
 
Бззз до комента, 22:20 23 березня 2023 р.
 
Ти в середовищі, гіршому за клозет, а він рупор для чесноі громади, яка не буде мовчати та ніколи не згодиться, коли хтось з Ратуші рахує, що має право привласнювати те, що ніколи не належало. Запамятай, що тут озвучується - необхідно буде обовязково на такі вчинки надати відповідь, яка має перевірятися правоохоронними органи і якщо підвердиться факт привласнення - має відповісти по закону. А для тебе, достатньо поки що в такий спосіб доносити про можливі незаконні діі, факти зловживань і якщо виявиться, що бруківка в тебе на подвірі чи в інший спосіб причетний до даноі оборудки щодо бруківки маєш нести законну відповідальність, а інакше ніяк.
Рейтинг: 0+ 0-
 
Наталя, 23:01 23 березня 2023 р.
 
Кучма не ріж нам зарплати в школах і садіках унас мінімалки як ми маємо вижити, чмо ти вусате. Ти забрав від нас 20%різних надбавок а в тебе зарплата 300тис в місяць, ти ще маєш совість ходити по школах з придурком Вовківом і казати шо всі вчителі тупі, ти блядун тупий не грамотний
Рейтинг: 10+ 0-
 
Ася, 00:52 24 березня 2023 р.
 
Вовків коли ти вже знімиш свій памперс з себе і прийдеш до нас воювати в 24, 80бригаду. Чи ти вмієш хіба в себе в селі людей здавати воєнкомам, і за яйцями в Кучми ховатися. Чмирь ти німий Вовків
Рейтинг: 11+ 0-
 
Аслан, 00:54 24 березня 2023 р.
 
Кучма коли ти вже перестанеш нашу сім’ю мєнтами, лякати. Я скоро на екрані в центрі буду крутити твоі корупційні розмови, і відео про передачу грошей, побачимо як ти будеш бігати і гавкати, зелену наталку візьми з собою щоб ти мав що трах. ти
Рейтинг: 4+ -2-
 
Лагодич, 00:57 24 березня 2023 р.
 
Кучма ти ган. Дон. дон
Рейтинг: 6+ 0-
 
Лагодич, 01:03 24 березня 2023 р.
 
Ото вже Кучма на крав у місті на всьому, навіть на дітях вкрали космічні суми з Вовківом, не стидно вам придурки.
Рейтинг: 8+ -1-
 
Вуйко, 01:06 24 березня 2023 р.
 
Кучма і його команда молода не вмруть від спіду ніколи, бо вони г. а. н. д. о. н. и. ;) ;) ;) ;)
Рейтинг: 1+ -1-
 
.-.-, 01:08 24 березня 2023 р.
 
Набераємо директорів шкіл в Дрогобич, місце коштує 10тис$ звертатися до німого Вовківа, або до Кучми. Через лішко з Кучмою регулярно буде без платно, вовків не може бо вже кинув гнилу ікру в свою жону, і краде в дітей в школах садіках
Рейтинг: 7+ -1-
 
Оголошення, 01:12 24 березня 2023 р.
 
Вовків то є використаний га. Дон , Кучми. Воювати не ма кому а красти є кому.
Рейтинг: 10+ -1-
 
Абдула, 01:15 24 березня 2023 р.
 
Кучма шо там родом ти давно там не був фоток звітам нема, ублюдок перестань нас обікрадати. Діти дали на дерева по 100гр а урод садиш для піару, 10фоток і поіхав гроші в конверті тобі дали защо урод
Рейтинг: 4+ 0-
 
…, 01:29 24 березня 2023 р.
 
Хто це він, той "рупор"? :grin  
Самограй? :grin  
Не бззззди! :upset
Рейтинг: 2+ 0-
 
До Наталя-ля-ля, 01:29 24 березня 2023 р.
 
На палю тих збоченців Кучму і Вовківа, Шагалу Коцюбу,
Рейтинг: 6+ 0-
 
.-.-., 01:30 24 березня 2023 р.
 
Про Тішину Оксану уже всім все відомо, питання чому таку особу тримають на такій посаді.  
Це лише таке можливо у Дрогобичі.  
Про Зелену та Кушнір невже неможна інших набрати на роботу і не позоритись на всю Україну, через таких чиновників скоро Кучмі буде стидно виходити з ратуші, і як ти збираєшся ходити до церкви, але якщо ти мовчиш то получається ти не найкращий.  
У ратуші працюють одні тупорилі і нещасні зато з великими зарплатами.
Рейтинг: 3+ -1-
 
До Абдули, 03:35 24 березня 2023 р.
 
" Добре слово і пістолет краще просто доброго слова "! Цей афоризм належить знаному мафіозі Аль Капоне . Втілюйте в життя цей принцип . В нашому випадку, пістолет виступає в якості знань , - серйозний аргумент на противагу хитросплетінь владних кабінетів . Офіційний запит , офіційна відповідь , норми законів , постанов на які опираються можновладці . Можливості є головне бажання . Шануймося !
Рейтинг: 3+ 0-
 
Борис, 06:34 24 березня 2023 р.
 
Ні я, ні моя родина за нікого з теперішньої влади на виборах не голосуватиму. І вас всіх закликаю цього не робити. Вони переселенців бавлять, а місцевих замість них на фронт відправляють і то без підготовки. Трускавець і Зефір переповнений здоровими бичками зі сходу, які так впевнено кликали «рускій мір» і їх ніхто не чіпає. А наших без підготовки, без навчання, як пса кидають у зону активних бойових дій. Позор нашій владі! Не вартують навіть щоб плюнути в їх бік, не те щоб голосувати за них. Як швидко перелаштувалися.
Рейтинг: 8+ 0-
 
Марія, 06:50 24 березня 2023 р.
 
Зважаючи на несусвітенну кількість помилок у вашому тексті, все це мало б "коштувати" S9999.
Рейтинг: 1+ 0-
 
:(, 07:24 24 березня 2023 р.
 
Асю, та ну, а скажіть: як і де Ви "вчилися", якщо у одному диктанті робите 50 помилок? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
Оголошенню, 07:26 24 березня 2023 р.
 
Мій брат уже рік воює, недавно приїжджав у відпустку, так вони з хлопцями зловили п'яного так званого біжеженця, який хамив і погрожував людям і доставили до тцк. Але хлопці поїхали воювати, а те мурло далі лазить по місті і робить обхід кабаків, ніхто його мобілізовувати не збирається. Я не кажу, що люди зі східних регіонів не воюють, знаю багато хлопців котрі зараз у армії, то казали, що є з усіх областей, але блін якщо ти не хочеш воювати, приїхав сюди, то хоч поводь себе нормально.
Рейтинг: 2+ 0-
 
До Марії, 07:34 24 березня 2023 р.
 
Чекайте після війни нас щей відправлять їхні міста відбудовувати, а вони і далі будуть тут по кабаках сидіти.
Рейтинг: 3+ 0-
 
До попереднього, 07:43 24 березня 2023 р.
 
Я не хочу вступати в полеміку, бо не володію достовірною інформацією щодо хождіння по кабаках, але я бачу, що Вам навіть наш мер ще до війни допомагав, а Ви не змогли порядно та чесно скористатися його благодійними внесками, постійно виникають якісь афери. Як ви вибирали собі другий раз цього свого мера. Я, як і дрогобичани, вправі знати, що отримані благодійні кошти у валюті від Кличка на ремонт площі використані в повному обсязі за призначенням. Така інформація є публічною, але я не змогла знайти на сайті Дрогобицькоі міськоі ради нічого про іх використання. Звичайно, якщо не буде іі озвучено протягом пяти робочих дня, то буду змушена іі отримати в інший законний спосіб через відповідні служби. З вище викладеного можна засумніватися, чи було дотримано порядок оприбуткування валюти, як це здійснювалося, чи відкривався валютний рахунок, чи поступали кошти на відкритий спецрахунок міського бюджету, як відбувався перерахунок іх на придбання матеріалів чи за виконані роботи, наявність підтверджуючих первинних документів. А може ці кошти були використані не за призначенням.
Рейтинг: 9+ 0-
 
Біженка Оля,, 09:34 24 березня 2023 р.
 
Вам респект за грамотну позицію. Саме у такий спосіб на місцевому рівні потрібно контролювати тилових щурів систематично , а не час від часу, бо з мовчазної згоди у більшості інертної маси міста тилові щурі втратили відчуття землі під ногами і , це очевидно з низки корупційних публікацій та скандалів і врешті решт рішенням міського суду признано КОРУПЦІОНЕРОМ головняка нинішньої "команди" ганьби.
Рейтинг: 2+ 0-
 
до" Біженки Олі", 09:57 24 березня 2023 р.
 
Мушу розчарувати нашу біженку Олю! Легше побачити марсіянина. ніж нашого мера випускаючого з рук гроші!
Рейтинг: 2+ 0-
 
Гуцул, 10:08 24 березня 2023 р.
 
Я більшої морзти як Кучма з Германом не бачив. Ви представте людина відома на весь світ дає перша кошти на площу. Людина приїздить на передодні виборів щоб мерзотники змогли перемогти на виборах, а вони просто рлхвили його з внеском і першою іменною плиткою. Я б запросив одного і другого на спаринг щоб виправити їм мозги.
Рейтинг: 4+ -1-
 
Спартак, 11:03 24 березня 2023 р.
 
ну як виявиться, що отриману валюту від Кличка наш мер разом з шевяком вивезли в Польщу і кучма поклав на свій рахунок, що легко перевіряється, от буде хохма, варто за це навіть заповажати, бо не кожен здатний на такий "геройських вчинок" . Хоча думаю, що він на таке не здатний, але ж історична бруківка пропала ніби кучмівська корова язиком злизала. Всі аргументи вказують, що все могло статися і ця проклята корова з "Радкому" заодно кличкову допомогу теж злизала. От і маєте, що ніц не робить, а вот вже вивів нову породу ненаситноі худоби.
Рейтинг: 6+ 0-
 
Аня,, 11:31 24 березня 2023 р.
 
Він не настільки дурний, щоб класти на свій рахунок, для таких грошей спеціально відкриваються рахунки на людей котрих ніхто не знає, такщо хохми не буде.
Рейтинг: 0+ 0-
 
До Ані, 12:19 24 березня 2023 р.
 
А чи не з таким самим "успіхом" на деяких підприємствах відбирають у потенційних працівників копії всіх документів, відтак- забувають про людей? ! Чому це ніким не перевіряється? На кого там, при всіх даних, нараховують кошти? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 14:02 24 березня 2023 р.
 
Таке ставлення до Віталія Кличка це просто образа і неповага, але про яку можна говорити повагу людей які не мають жодного принципу. Кучма брехун, а Герман курва для якої семе головне гроші і за гроші готовий продати любого
Рейтинг: 6+ 0-
 
удар, 14:57 24 березня 2023 р.
 
А що у нас немає місцевих приватних пінкертонів, які б не могли відшукати місце, в якому наші можновладці ховають своі незаконно зароблені статки, але спочатку треба вияснити, чи дійсно наш мер кличкові гроші використав за призначенням та куди притулили австрійську костку, що може вивезли на броницьке сміттєзвалище. Добре б було, якщо так можна, щоб це зробила організація, яка перевіряє тендерні закупівлі ремонту вулиці Стрийська. Від нашоі активності з вами багато буде залежатиме, бо спритники постараються "порішати".
Рейтинг: 2+ 0-
 
богдан, 15:28 24 березня 2023 р.
 
Якщо це було зроблено саме так- то це абсолютна юридична безграмотність, що потрапляє під визначення корупційних діянь: як це з рук в руки можна передавати немалі гроші, потім на це й так буде виділено кошти, зафіксовано в документації. Тому хто з них "янелох"- ще треба довиколупати!
Рейтинг: 0+ -1-
 
!, 19:40 24 березня 2023 р.
 
Тому і тримають таку Тішину Оксану, бо вона шалава, за нею ще шлейф з санепідемстанції тягнеться, як вона там начальником робила і подейкують, що таким профурством і там займалася, шалава.
Рейтинг: 2+ -1-
 
Абдула, 22:18 24 березня 2023 р.
 
Я вам так скажу. Так склалося я зараз проживаю у Фінляндії. На даний момент тут відбуваються місцеві вибори. Так ось наприклад від одної партії наприклад балотується 20 кандидатів з них 13 жінок. Так і по всіх решта учасників виборів. Шкода немає можливості надати фото коли ви можете проголосувати в супермаркеті. Я як учасник багатьох виборчих компаній в різних іпостасях (від кандидата в депутати до заступника голови виборчої комісії) сказати що я в шоці це нічого не сказати. Тут корупція признається і рахуються на рівні злочину проти своїх дітей. Мені здається що нам треба вибирати жінок до влади. Більше порядку буде. Чоловіки просто імпотенти та політичні трупи. Я щиро переконаний що в Дрогобичі знайдеться дуже багато розумних жінок які наведуть лад в громаді швидше ніж ви очікуєте. Тому наступні вибори необхідно робити з жіночим лицем. Ви бачите що в Дрогобичі влада чоловіків безрука одні скандали. Дай Боже щоб так здійснились.
Рейтинг: 4+ -1-
 
Володимир, 08:37 25 березня 2023 р.
 
Спаси і сохрани, аби ще якийсь женський батальйон розкомандувався країною- тоді ані Малинівки, ані Яшки, ані Крекса, ані Фокса, ані Шмекса не позостанеться: всі повтікають. Жінки у нас навіть завжди президентами керували- то нйкому було навіть канапки зранку приготувати (з відомої історії для Європи).
Рейтинг: 0+ -1-
 
:(, 11:19 25 березня 2023 р.
 
Якого б маху не давав навіть 95-й Квартал, але історію про канапки він, таки, озвучив першим. І нічого тут мінуси псевдосором"язливо, чмоняти.
Рейтинг: 2+ 0-
 
!, 14:16 25 березня 2023 р.
 
Герман це убоге і нещасне створіння яке не має друзів тільки гроші!
Рейтинг: 7+ -1-
 
Малицький, 10:04 26 березня 2023 р.
 
Тож ушльопки додумались виставити розбиті ворогом машини в центрі міста. Ушльопки певно не в курсі, шо дружини та мами воїнів (справжніх а не псевдо) без показової виставки знають, як виглядають машини з фронту, то ви паразити ше й скриньку на пожертви туди вперли, пройдисвіти ви, з кого збирати будете з безробітних? переселенців ? чи з тих же дружин та матерів воїнів( а їх в місті чимало) нахолєри очі тим мозолите, вгодовані ви паразити. Для матерів та дружин ітак нестерпний біль це все переживати а ше нестерпніший, шо поки наші воїни там, ви тут паразитуєте, а слабо вам всім скинутись в ту скриньку, якраз місячною зарплатнею ту скриньку доверху і заповните.
Рейтинг: 2+ 0-
 
лють і біль, 19:41 27 березня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5838 днів)