У Трускавці почнуть штрафувати за розклеєні оголошення

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
10.04.2023

 

Про це повідомила у Facebook Трускавецька міська рада. «Кожен з нас повинен турбуватися про чистоту та благоустрій нашого міста, адже впорядковані вулиці, площі та парки віддзеркалюють моральне обличчя громади й кожного її мешканця. На жаль, не всі розуміють цю істину та свідомо ставляться до цієї проблеми, дозволяючи порушувати правила благоустрою населеного пункту.  Дуже часто елементи благоустрою, фасади будівель, електроопори та навіть стовбури дерев слугують стендами для розвішування рекламно-інформаційних матеріалів. Таке явище, особливо у центральній частині міста, є недопустимим! Розглядаючи місця розклеєних оголошень, часто можна помітити товстий шар різнокольорових папірців. Працівники комунальних підприємств щоденно прибирають рекламні оголошення з електричних стовпів та інших об’єктів, проте, буквально за добу, всі стовпи міста знову обклеюють рекламними листівками. Такі, на перший погляд, дрібниці, значно псують зовнішній вигляд міста. Тому такі випадки будуть фіксуватися, а причетні до розклеювання притягуватимуться до адміністративної відповідальності.
За несанкціоноване розклеювання по місту оголошень рекламного характеру передбачається адміністративна відповідальність у формі накладення штрафу у розмірі від 340 до 1360 грн. для громадян та від 850 до 1700 грн. для посадових осіб».
Трускавчани у коментарях критично реагують на це повідомлення і вказують на відсутність у місті спеціально встановлених дошок оголошень.

Переглядів: 1252

Коментарі (3)
 
Ця брехлива мразота Кучма зрадив і обманув своїх побратимів і мого сина (вже покійного) Андрія Поясника, військового, героя України. Ця тварина Кучма спочатку дала дозвіл на розробку документації на 14-ть ділянок на вул. Самбірський 3 . учасникам Бойових Дій. Мій син разом з військовими планували побудувати на цьому місці 3 багатоквартирних житлових будинки , де планувалось віддати УБД 30-ть квартир . Але коли Кучмі відмовили в утриманні там 3-. ох квартир йому і заступникам , він передав цю ділянку в аренду ! Натомість новий арендар , як відплату за скоєне , передав Кучмі, Мулярчуку, Ананевичу 5- ть двохкімнатних квартир . Тому я зараз пишу декілька запитів, щоб мати повну картину з фактами і буду цих кремлівських мародерів робити дуже відомими! Слава Україні! Смерть ворогам!
Рейтинг: 6+ -1-
 
Степан Поясник, 10:36 10 квітня 2023 р.
 
У них виходка порядного нема, аби простому перехожому бодай попісяти, лише від"їдлі варгаті мордяки, наче мозги позаколупували у надуті щоки, тому їм й х@ня в дупу копнякакаэ!
Рейтинг: 0+ -1-
 
!, 11:04 10 квітня 2023 р.
 
а тих що в армiю на фронт запрошують, також будуть штрафувати вiдправкою на фронт?
Рейтинг: 0+ 0-
 
з Дрогобича, 16:01 10 квітня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5842 дні)