Поліцейські затримали зловмисника, який завдав ножових поранень двом своїм односельчанам

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
12.04.2023

 

Як встановили правоохоронці, 35-річний мешканець одного з селищ Дрогобицького району поранив потерпілих під час конфлікту, який виник через те, що вони зробили йому зауваження про неприпустимість розпивання спиртного на зупинці громадського транспорту. За скоєне затриманому загрожує покарання – позбавлення волі на строк до восьми років. Про це повідомило Головне управління Національної поліції у Львівській області.
Повідомлення про двох чоловіків, доставлених у районну лікарню з ножовими пораненнями, надійшло у поліцію від медиків 11 квітня. В одного з потерпілих, 40-річного мешканця одного з селищ Дрогобицького району, лікарі діагностували, зокрема, «проникаюче поранення черевної порожнини», в іншого, його односельчанина віком 21 рік – «проникаюче поранення грудної клітини». Стан обох пацієнтів медики оцінили як важкий.
До розкриття злочину були задіяні слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Дрогобицького районного відділу поліції. 
Як встановили правоохоронці, того дня близько 22.00 потерпілі, проїжджаючи на велосипедах повз зупинку громадського транспорту, зробили зауваження чоловіку, який розпивав там спиртне. Після цього між ними виник конфлікт, під час якого зловмисник завдав односельчанам тілесних ушкоджень своїм кишеньковим ножем та втік з місця події.
Поліцейські провели комплекс оперативно-розшукових заходів, вивчили записи камер відеоспостереження, розташованих у рамках програми «Безпечна Львівщина», встановили місце перебування зловмисника, 35-річного мешканця селища та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.
Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.
Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Переглядів: 1842

Коментарі (21)
 
Добре, що я вчасно попав на Кульпарківську, бо хто знає чим би мої приступи закінчилися.
Рейтинг: 0+ 0-
 
heer Flunt, 17:25 12 квітня 2023 р.
 
Цікаво чи Орест приїде з бахмута на звіт своїх співучасників?
Рейтинг: 5+ -1-
 
Затротуарний Місько, 20:04 12 квітня 2023 р.
 
Корликевиче вже немає в Бахмуті . Він назнімав відосів і вже сидить шифрується, просирає нажиті на продажі землі гроші.
Рейтинг: 5+ -1-
 
До попереднього, 20:09 12 квітня 2023 р.
 
Не треба наражати себе на небезпеку бо для того існують спеціальні патрулі , щоб присікати будь-які порушення . Сидів розпивав , і нехай би там смердів , а то якийсь лихий попутав всіх учасників тої події .
Рейтинг: 3+ -3-
 
думка, 20:34 12 квітня 2023 р.
 
І треба було їм того? Ну посидів би трохи, випив і пішов додому. А тепер проблеми у всіх.
Рейтинг: 5+ -2-
 
Аня, 20:48 12 квітня 2023 р.
 
Може ті два хотіли забрати у нього горілку і хлоп просто боронив своє майно?
Рейтинг: 5+ -2-
 
Афоня, 21:06 12 квітня 2023 р.
 
І вони всі ходили до церкви, а потім, виявляється, кожен наче захотів Бога поділити? То куди вони ходили?
Рейтинг: 1+ -1-
 
:(, 21:19 12 квітня 2023 р.
 
Треба було викликати поліцію а не робити конченому зауваження але зараз то все пізно стався випадок поганий важкий.
Рейтинг: 2+ -2-
 
адольф шІкльгрубер, 21:44 12 квітня 2023 р.
 
Тре було просто його застрелити, а не робити зауваження. Тих синяків по зупинках треба зразу нищити, то як ракова пухлина нації
Рейтинг: 2+ 0-
 
Флюнт, 07:05 13 квітня 2023 р.
 
А йому повістку вже вручили? У нас же тепер головне покарання повістка, увесь непотріб хочуть у армію запхати.
Рейтинг: 8+ 0-
 
Гріцацуєв, 08:19 13 квітня 2023 р.
 
Всі мобілізовані з вулиці це розхідний матеріал якого не жалко владі. Професійні військові дорогі державі тому їх бережуть і підставляють під ризик. А цих прямо на передок копати траншеї під арт обстрілами і затикати ними самі небезпечні дири. Така гірка правда. Людське життя в Богом забутому краї нічого не варте. А були в нас і балістичні ракети і навіть атома зброя, але всьо просрали і наплодили олігархів.
Рейтинг: 5+ 0-
 
Доповнення до попереднього, 08:45 13 квітня 2023 р.
 
дрогобич то мiсто бидла та рагульнi, поряднi та трудолюбивi покинули це болото в гiмнi.
Рейтинг: 7+ -2-
 
iз Європи, 08:46 13 квітня 2023 р.
 
Та ті тцк не тільки непотріб, а взагалі хочуть загребти тупо всіх. З такою непрофесійною мобілізацією, скоро економіка зовсім розвалиться, бо ті кого ще не забрали бояться на роботу ходити і стараються всіма правдами й не правдами виїхати за кордон. Доречі останнім часом із закордоном дуже добре виходить, з'явилось багато нових каналів, котрі діляться із силовиками і ніхто їх не рухає.
Рейтинг: 5+ 0-
 
До Гріцацуєва, 09:04 13 квітня 2023 р.
 
Один наркоман, алкоголік заледве не залишив життя двох молодих батьків, а дописувачі на цій людській біді ще й спекулюють, розумують. Одна з причин цієї трагедії – бездіяльність місцевої поліції, відділення якої знаходиться у центрі селища. У вечірній час вона повинна проводити патрулювання вулиць до початку комендантської години ( бо тоді вже дію інший закон! ), однак. Потерпілим скорого одужання, щоб Великдень відсвяткували у колі рідних, й вдячність за небайдужість!
Рейтинг: 7+ 0-
 
Михайло, 14:24 13 квітня 2023 р.
 
один кент пив на зупинці нікому не заважав. йшли два "правезних"шукали на свою задницю пригод. і ось мають тепер великі проблеми. Ім того треба було? Недавно зайшов я в центрі в магазин продуктовий стоять два чувака дорослі мужики на прилавку пляшка закусон випивають не кричать розмовляють Продавчина ім нічого не кажк напевно іі знайомі. я особисто ім зауваження не роблю бо вони мені не заважають Думаю випьють і підуть по хатах Не боюся чогось але з того не роблю проблем в Європі би того напевнл не було би так але.
Рейтинг: 4+ -3-
 
ну і що, 16:21 13 квітня 2023 р.
 
Біда коли відсутня логіка , ну навіщо їм було звертати якусь увагу тому недоноску? Пригод шукали на свою дупу? Нехай мусорня патрулює такі нюанси і штрафи виписує нащо відбирати у них обов'язки. То їхній хліб так би мовити.
Рейтинг: 4+ -3-
 
до Михайла, 18:57 13 квітня 2023 р.
 
Вже й підпис Ваш (не кажу про грамотність) свідчить, що Вам "ну і що" . . ножем людей різати, випивати, сра. , сця. можна, де хочеш, бо то не в Європі. Цей "кент" вже давно бравує своєю вседозволеністю, але. ну і що!
Рейтинг: 4+ -1-
 
до ну і що, 19:56 13 квітня 2023 р.
 
Розкажу вам подібну історію, йшов містом воїн, трохи на підпитку, ну розслабився чоловік, зняв стрес, тільки з війни, у відпустці має повне право і тут з'являється теж два таких активісти і починають його грузити, що ходить по місті п'яний, а той виявляється майстер спорту з боксу. Коротче повезло воїну, що нормальні поліцаї попали, справу не завели, щей посприяли щоб активісти повістки отримали.
Рейтинг: 5+ -2-
 
Галдін, 20:25 13 квітня 2023 р.
 
«Продовжуємо боротьбу за свободу! Ми один за одного. Завжди. Не злякаємось, не зламаємось і не здамося! » – так день тому Степанко писав у себе на сторінці. Всі думали, що це патріотизм і любов до України, але ні – виявилося, що це ширма, щоб прикрити свої темні ділішкі, які злив затриманий на хабарі адвокат Іван – кум Кулиняка.  
Закупівля коліс за завищеними цінами у підставних осіб. Мільйонна афера з Піляком. Зловживання на гуманітарці. А найцікавіше – історія зі «Шляхом» і ймовірна особиста причетність Степанка Кулиняка до сприяння ухилянтам втечі закордон. Такі факти всплили після затримання кума Кулиняка. Напевно, всього ми з вами знати не будемо, але правоохоронцям є над чим попрацювати.  
А тепер по полочках.  
Недарма у народі кажуть: не рий ями, бо сам туди впадеш.  
Ні для кого не є секрет, що Кулиняк має амбіції посісти у кріслі голови Дрогобича. Для цього він зібрав під собою всіх політичних шльондр, які ще донедавно кормилися з бюджету міста Дрогобича і співали оди міській владі. Але срібняки і продажність – роблять своє. Тепер ці політичні шльондри співають оди Кулиняку.  
Ця вся шайка найняла «великих активістів» Торського і Вечканова, які своїми ботами робили все, щоб паплюжити місцеву владу.  
Також стало відомо, що Кулиняк придбав інформаційні ресурси – Дрогоінфо (засновники якого в росії) і Варто Галицькі Новини. Якщо з першим все ясно, то шокує те, як чесні Дьорка і Біла продалися за срібняки. Це ж люди, які себе вважали найчеснішими журналістами. А свого часу критикували Кулиняка, що купив офіс на Шевченка і вибив там незаконно сходи. Зараз там офіс «Коло», за яким стоїть деякий парашутист Кривенко Віктор.  
Ці два ресурси також банда Кулиняка використовувала для заказних статейок про великого героя Кулиняка. А по між то публікують статейки про те як “все погано” у Дрогобичі.  
Утримання ботів, купівля інфоресурсів, фінансування роздутого штату в РДА – на це все треба мати гроші. А всі знають, що в РДА їх нема. Всі задавались питанням де Кулиняк бере ресурс при зарплаті в 30 кусків? До сьогодні можна було сумніватися в історіях, що Степанко зав’язаний у схемах. А ні, виявляється, що це все правда. Цікаво хто ще крім особистого кума спливе у цих схемах?  
Кум Іван став кошильком, який брав і ймовірно передавав Степанкові гроші.  
То хто злодій у нашій громаді? Де ті шавки Торські, Вечканови, Надкерничні, Гринчишини, Байси, Дьорки, Білі? Щось не бачу стетйок на Дрогінфо, на Варто Галицькі Новини про схеми в РДА. Де ті борці з корупцією? Чого мовчать? Степанко грошенят дав? Вчергове продалися?  
Думаю, що кар’єрі Степанка кінець. Цікаво чи виявлять інтерес депутати міської ради і заслухають Степанка як голову РДА і депутата на сесії. Хай пояснить громаді – правда це чи ні? Бо якщо це правда, то як такий ділок може керувати районом?
Рейтинг: 6+ -2-
 
Корупція в РДА, 22:56 14 квітня 2023 р.
 
О 
Степан Кулиняк зібрав біля себе одних родичів , кумів і покидьків , які цинічно лизали дупу кучмі , а потім кулиняку.  
дзерин , маменька , шлярп-кум , пилипців злодій , брехун дьорка і решта.
Рейтинг: 3+ -1-
 
Знаючий, 15:05 15 квітня 2023 р.
 
А що то кажуть в Дрогобичі есбеушники взяли адвоката кума кулиняка за то що відкупляв від армії
Рейтинг: 2+ -1-
 
Ромко, 16:05 15 квітня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5839 днів)