Шокуючі аудіозаписи зухвальства Тараса Кучми до громади та депутатів

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
21.04.2023


Тарас Кучма, мер Дрогобича, у своєму репертуарі, нагло і безпардонно відмовляє Держаудитслужбі, депутатам і громаді у розірванні збиткового для платників податків договору щодо ремонту вулиці Стрийської. Тим самим він продовжує грабіж людей шляхом реалізації своїх корупційних схем, за які має нести кримінальну відповідальність.
 

Крім того, він хоче відмовити абсолютній більшості депутатів у задоволенні їх законного звернення щодо звітування заступників про результати роботи за минулий рік. Тим самим він порушує статтю 25 Регламенту Дрогобицької міської ради: не рідше одного разу на рік заслуховувати звіти заступників на пленарному засіданні сесії. Якщо зробити екскурс в історію, то вже два роки звіти заступників не заслуховувалися на сесії. Місцевий царьок Тарас Кучма заявив, що заступники перед депутатами звітуватимуть тоді, коли він захоче. Навіть не приховує своєї зневаги до депутатів та порушення закону.
 
 
 
А найцікавіше в аудіозаписах з наради мера з депутатами:


Переглядів: 5899

Коментарі (108)
 
В аудіозаписі кучми наголошується, що в нього всі хороші, а хто були недостойними- ті пішли. Пане Андрію, то виходить, що в кучми- ви недостойний!  
І чи вартувало вашим юридичним фірмам його відмазувати від відкритих судових справ?
Рейтинг: 27+ -2-
 
До Ковча, 11:13 21 квітня 2023 р.
 
Алконавт виявився добрим радником бачите який тепер шаман бойовий став навіть "чесних" дупусратів в стойло ставить. Нехоче корупціонер щоб його "завгоспи" звітували це ж його гаманці бо бідака без них копійчини на хлібчик мати не буде. Отже, якщо серйозно , то всі ви в одному корупційному човні пливете , що давненько вже не є секретом для багатьох містян.
Рейтинг: 24+ -1-
 
особиста думка виборця, 11:14 21 квітня 2023 р.
 
ПіТарас ти про джип свій розкажи за 40 000€ і за будинок Іринці-бюджетній дірці за 150 000$ і за машину її за 25 000$ ! А відкати від будівництва , ЖЕО , КМГ-сміття , а це міліони гривень в місяць! Ти sука брехлива розкажи про зарплати в 100 000 грн в місяць під час війни! Мразота брехлива після тебе буде аудит і всю твою чесність $$$взнає громада ! Висіти тобі чорт , все-таки , на стовбі на площі !
Рейтинг: 46+ -2-
 
До кучмиря позdluvogo, 12:19 21 квітня 2023 р.
 
Анастезіолога і шамана-голковколювача Кучму, разом із собачатами: заступниками, міськвинкомом, дупосратами з "Удару", запроданців з інших партій. словесно понесло і понесло!  
Кучмо-диктатор про демократію і європейський пріоритет голосить, господарку? Сміюсь.  
КуЧмо розвів ганебну диктатуру в Дрогобичі-разом із заступниками телепнями і корупнціонерами, злодіями із міськвиконкому, шмалявками, писятами.  
Роблять виключно те, що хочуть робити і тільки те, що вигідно і приносить мільйони хабарів. Як защебетали, бо мільйони втратити на ремонті дороги можуть!  
КуЧмі -диктатуру, царьку, на трибуні в росії виступати і біля мовзалєю!  
Шавки кучмівські-ви такі самі єбануті на голову диктатори і грошолюби!  
ДОВІРИ-жодної не має!  
Тільки суворий к о н т р о л ь громадськості, контр. органів за діями Кучми і його команди.
Рейтинг: 26+ -3-
 
Кучму геть!, 12:41 21 квітня 2023 р.
 
Гука "зносили", радзієвського зносили, а самовиніс коли буде? От ушльопки погані!
Рейтинг: 15+ -2-
 
ратушанські майтки і ліфчики, 12:43 21 квітня 2023 р.
 
Вчора на сторінці Надкерничної ( хоча до неї в мене неоднозначне ставлення) прочитала як озиме покоління відділу освіти знімає відосики по садках. Думала, що це-фейк. Але зайшла на сторінку відділу освіти у фейсбуці і була шокована- дійсно заходить заступник Вовківа Марченко в садок, не показує ні свій ні оператора медогляд, знімає групи. спальні. дітей і працівників, конкретно демонструє адресу і видає це все у відкритому доступі!  
То що відділ освіти немає чим займатися, як порушувати законодавство і підставляти заради відосиків і фоток людей під небезпеку?  
Тут дійсно нічого не скажеш краще, як у фільмі-" Тупий і ще тупіший", бо один піариться фотками з мером. а другий, щоб не відстати, відеоекскурсіями чужої праці!
Рейтинг: 29+ -4-
 
А то шо таке?, 13:21 21 квітня 2023 р.
 
Моя дитина відвідує один із садків Дрогобича. То дітей забирають при вході, а на свято Миколая нас не пустили подивитись на виступи, бо стороннім не можна заходити в час карантину. А тут якийсь гицель ходить в приміщенні , ще й знімає і ніхто не питає вакцинації , медогляду, дозволу на зйомки чи хоча б змінити взуття. Виходить , що якщо робити ремонти, здавати гроші на миючі. дезинфікуючі, навчальне приладдя- то батьки, а піар- то недолугі чиновники. Ганьба!
Рейтинг: 30+ -3-
 
Мама, 13:55 21 квітня 2023 р.
 
Той гицель- то наш колишній вчитель історії, а тепер заступник начальника відділу освіти- Михасьо Марченко. Воно і в школі було ніяке, навіть не могло проводити уроки в старших класах, правда був замнутий скандал щодо приставання до старшокласниць. Дивуємось, що він щось може пояснити в галузі дошкільної освіти. Але кому при теперішній владі, яка умудрилася закрити нашу школу ім. Степана Бандери, потрібні розумні і фахові спеціалісти! ?
Рейтинг: 23+ -6-
 
Школа №15, 14:00 21 квітня 2023 р.
 
Поясність, що все таки робиться в цій освіті. Що за експерименти над педагогами , дітьми і нами. Хтось думає про розвиток тої дошкільної освіти, чи забезпечується нормальне харчування дітей? Людей відволікають від роботи для чийогось піару. Та не знаєте, як працювати, то поцікавтеся як працюють в інших містах.
Рейтинг: 10+ -2-
 
також мама, 14:17 21 квітня 2023 р.
 
Та ви гробані токсикомани, чого ви сволота дрогобицька до мене причепилися, сцуки ? Я не крав, я просто брав шо кепсько прибито цьвоками, козли смердючі :(
Рейтинг: 1+ -4-
 
Кучма, 15:17 21 квітня 2023 р.
 
Чуєш, тарасе, не пєсти. Ти видів, я вчора цілював тебе в губи як рідну жінку, а ти брикаєшся і всіх шизіками обзиваєш, авца ти пратівна :p
Рейтинг: 6+ -1-
 
Лагодич, 15:36 21 квітня 2023 р.
 
В голосочку Кучми прослуховуються нотки дроги, ти хіба вклав у свою кишеню , попустися трохи вусатий мен, нетринди людям . І не чеши людям що ти родині не поміг , ти свою родину озолотив до 10-го коліна.  
Я думаю час настав, боятися тепер ти будеш своєї тіні)
Рейтинг: 18+ -2-
 
От так, 16:31 21 квітня 2023 р.
 
ратушный THE BLADLES, найкращi хити военного перiоду. бiтли вiддихають
Рейтинг: 5+ -1-
 
з Дрогобича, 17:04 21 квітня 2023 р.
 
А я поосто вас всіх у с. раку є. ав чудики :grin :grin :grin
Рейтинг: 1+ -1-
 
Педро Санчес, 17:53 21 квітня 2023 р.
 
Достойний у нас Вовків. Достойно збагатився під час війни -на квартири, машини , ремонти. Достойно служить Кучмі, закриваючи школи під час війни. , незважаючи що працівники залишаться без роботи.  
Достойний ХЕР-ОЙ.
Рейтинг: 20+ -1-
 
Цікавий, 19:30 21 квітня 2023 р.
 
Пане Кучма за добу третій раз сирена. Садок біля заводу. А путінські диверсанти під виглядом заступника освіти Марченко робить для москалів екскурсію по садочку. Він навіть не вміє розмовляти українською мовою. Зразу видно запроданцяЯка реакція влади і СБУ. Ганьба освіті , здають локаціі приміщень наших дітей
Рейтинг: 22+ 0-
 
Паляниця, 19:53 21 квітня 2023 р.
 
Народ, може хтось знає, коле те тцк вже заспокоїться, ну реально замахався робити за трьох і без вихідних, ніхто на роботу влаштовуватись не хоче, бо тепер треба йти у військомат, інакше на роботу не беруть, скоро позвільняються щей ті, хто процює, бо мордачі з тцк по підприємствах лазять. Доречі цікаво, що з тими тцкшниками роблять, якоюсь хімією колють, чи що, що у них так морди ростуть.
Рейтинг: 13+ 0-
 
Роман, 19:57 21 квітня 2023 р.
 
Дійсно треба щось робити з тою мобілізацією, у нас на роботі жінки працюють і вантажниками і сторожами, бо чоловіків позабирали у армію, а кого не забрали звільнився.
Рейтинг: 12+ 0-
 
Ніна, 20:18 21 квітня 2023 р.
 
В Марченка тато КДБіст, то ще та кров і генетика, тупішого у відділі освіти там не знайдеш
Рейтинг: 16+ -1-
 
Вусатий, 20:21 21 квітня 2023 р.
 
А чи всі дрогобичани мають земельні наділи що гарантується Конституцією , дбайливий ти наш? Зволочі ніяк не нажруться тією землею по десять ділянок на рило понабирали падли смердючі з "пишними задами".
Рейтинг: 14+ 0-
 
виборець, 20:33 21 квітня 2023 р.
 
Посаду директора Національної Києво-печерської лаври міністерство запропонувало Ігору Чаві, який після гучних скандалів і рідному Дро втік до Києва. Зараз йому пропонують розкатати Київ. Не знати шо гірше для Києва ?
Рейтинг: 4+ -1-
 
Чава Йде, 20:40 21 квітня 2023 р.
 
Тцкакашники жруть і бухають у три писки тому мордяки такі славні мають. Нероби нікчемні животи наростили як інваліди ходять бридко дивитись.
Рейтинг: 14+ 0-
 
до Романа, 20:42 21 квітня 2023 р.
 
У Кучми є один вихід Покаятись , віддати награбоване і піти на передову -очистити своє заплямоване корупцією ім’я !
Рейтинг: 15+ -3-
 
Отець, 20:45 21 квітня 2023 р.
 
До отця. І залишити місто на Степана. Не мрійте!
Рейтинг: 6+ -9-
 
Ху#овий фельшер, 21:10 21 квітня 2023 р.
 
Для мене немає значення хто буде після Кучми ! Якщо він не брехун і корупціонер нехай буде будь хто , головне щоб був українським патріотом !
Рейтинг: 12+ -3-
 
Отець, 21:15 21 квітня 2023 р.
 
Хай Кучма із собою забере Вовківа і Марченко на передову відмити той позор, у який вони перетворили освіту. А то ще трохи і з освіти залишаться тільки руіни. Треба буде наново відбудовувати. І Козьолку візьмуть для розвитку
Рейтинг: 16+ -1-
 
До отця, 21:22 21 квітня 2023 р.
 
Якщо піде Кучма то Вовківа чекає доля сумнозвісного Шарікова ! Вовків перетвориться в ту маленьку смердючу шавку , в якої все відберуть і ще заставлять давати покази на всіх кого він працював. Подивіться на лице Вовківа, там написано заслужений свідок району ))) в майбутньому!
Рейтинг: 18+ -2-
 
Отець, 21:26 21 квітня 2023 р.
 
Ну ти і гамно тарасьо ти рідкісне гамно, як так можна брехати? ти дістав вже своїми дорогами, парками, скільки ти будеш пилюку пускати в очі мешканцям міста, яке ж ти барахло. Слухаю аудіозапис і вуха в'януть від тої брехні.
Рейтинг: 16+ -2-
 
перевертню, 21:45 21 квітня 2023 р.
 
Поки не буде славнозвісних, голозвісних скандалів, як почали крутитися і насуватися над колишнім начальником МРЕО Кузміном Мішьком, що і втік із цієї посади, в такому випадку тоді і піде цей вусатий ушльопок із своєю командою і за одне захоплять із собою повію начальницю ЦНАПу Тішину Оксану Мішківну, шльондру губату.  
PS. Якщо буде влада боятися людського суду, бо в ньому не відкупиться як у державних судах, то ні курупціонерів, то ні злодіїв не буде і вдійсності тоді чиновники будуть служити громаді, а не собі і своєму оточенні.
Рейтинг: 16+ 0-
 
Абдула, 22:05 21 квітня 2023 р.
 
Щоб перерахувати порушення законодавства в місті не вистачить пальців рук- і фінансування Таркому, і сміття на Гайдамацькій, а тепер в Брониці за завищеними тарифами, і дерибан парків і скверів, і льодяний каток , і відсутність харчування дітей в школах майже два роки, і тендер на ремонт вул. Стрийської, і "конкурси" на посади головних лікарів і директорів шкіл, і провалена кадрова політика, і платні медогляди для бюджетної галузі, і експеременти над школами Стебника, і дерибан гуманітарки, і за кошти бюджету закордонні вояжі з секретаркою і водієм, і захмарні премії та зарплати собі і своїм в час війни, і завищені ціни на житло для внутрішньопереміщених, і ще багато іншого.  
Але якщо мер плює на регламент і не хоче допустити звіту заступників, які до речі мало що вирішують, проте мають дозвіл на невеликий дерибан у своїйсфері, то все одно, згідно законодавства, сесія йому необхідна, принаймі щоб затвердити рішення виконкому, чи прийняти рішення щодо фінансових надходжень чи дарування землі.  
І тут депутати можуть відтягнутись- або звіт голови і заступників, з оцінкою за таємним голосуванням, або відсутність кворуму і параліч ратуші . Борітеся- поборите, панове депутати і бюджетники+
Рейтинг: 23+ -1-
 
Логіка, 22:19 21 квітня 2023 р.
 
Слухаючи жалібне скавуління Тараса Кучми треба розуміти що це крокодилячі сльози голови злодійського клану ДМР.  
Зі слів Тараса він бідний як церковна миша і живе на одну зарплату. Але це не правда, основні ресурси і багатства він як бувалий злодій довіряє лише своїй молодій пасії яку утримує ще з підліткового віку та яка народила йому спадкоємця, на яку і оформляє придбану нерухомість і відкриває та поповнює рахунки за кордоном.
Рейтинг: 20+ -4-
 
_, 22:51 21 квітня 2023 р.
 
З посилу брехливого Кучми на цих аудіозаписах я побачив тільки один +…Кучма читає дрогінфо , значить він розуміє , що скоро йому пuзda і його ваfлистам, які думають що вони воїни! Запам’ятайте xuyaТіни , скоро прийдем ми (ті хто бачив смерть) і вам ТУРИСТИ буде боляче і сумно. І не поможе , Я був в Бахмуті! , -з вами шлюшки буде розмова коротка! Адйоз !
Рейтинг: 19+ -1-
 
До логіки, 22:51 21 квітня 2023 р.
 
Ірка -бюджетна дірка , після звільнення Кучми в тебе за кордоном заберуть всі кошти і ти лишишся просто Іркою-з великою діркою. !
Рейтинг: 19+ -2-
 
Відок, 22:54 21 квітня 2023 р.
 
Я не політик -я військовий! Ой…! Я не військовий-я політик! Ой…чи навпаки…? Але мене турбує зараз тільки одне , дивлячись на те , що твориться в Дрогобичі…Орк я…чи не Орк? :zzz
Рейтинг: 10+ -3-
 
Орк Карликевич, 23:01 21 квітня 2023 р.
 
Вчора Кучма був дуже стурбований. В одній компанії він кинув фразу, що має намір зробити собі смерть.  
Що це? Гра на жалість, маніпуляції, чи може за голосно кукуха в голові защебетала?
Рейтинг: 17+ -3-
 
Міська рада, 05:26 22 квітня 2023 р.
 
Де в центрі туалет, га ? :eek третій день шукаю :?
Рейтинг: 7+ 0-
 
Саламаха, 07:04 22 квітня 2023 р.
 
Кучма ложив на всіх депутатів. Не розумію як вони ще з ним спілкуються!
Рейтинг: 12+ -1-
 
Кантор, 07:12 22 квітня 2023 р.
 
Ті дурні не розуміють простого правила, що чим більше в ліс тим більше дров. Так і здорогою, вони погрузнуть в криміналі, не зроблять її і гроші так чи інакше потрібно буде повертати.
Рейтинг: 7+ 0-
 
Роман, 07:15 22 квітня 2023 р.
 
А звідки їх у вас самого так багато?
Рейтинг: 1+ 0-
 
Роман, глава 2, 08:11 22 квітня 2023 р.
 
Якщо депутати проковтнуть цю велику купу лайна, яку їм підніс сцикливий тарасьо - гріш їм ціна. Невже там немає людей з почуттям власної гідності ? А по тендеру класика жанру- аудитслужба перейшла в розряд ушльопків, я можу тільки собі уявити яку касу взяв тарасуньо, що так бреше і скиглить перед депутатами. Хоча депутати могли б відкрити гуглика і прочитати про тендери, на сьогодні тендер виграє той , хто поставив найменшу ціну, крапка . А розмови про специфікації, 24 години це ігри хворої голови тарапуньки та його каманди! Одним словом - сцикуном був, сцикуном залишився. А зараз просто спостерігаємо за депутатами, доживуть звіт молодці, не дожмуть - на вихід!
Рейтинг: 14+ -2-
 
Фантоцці, 10:01 22 квітня 2023 р.
 
Який файний хлоп наш мер, цвинтар то провокації, ти козел не бери гроші і не пускай машини , крім траурних процесій і все. Само сраку чуть не під сходи ратуші возить, біжить від церкви сто метрів як щур, озирається на всі боки козел. Озирайся і далі!
Рейтинг: 17+ -1-
 
Привид цвинтару, 10:06 22 квітня 2023 р.
 
Ага, то ще не "тема", тема- ось: на кордоні тижнями стоять сотні українських фур з продовольством, яке, чомусь, Польща заборонила ввозити з України. Водії не мають навіть туалету. Водночас, там же ж, лише за раз, грохнули авто з купою контрабандних медикаментів, вартістю більше мільйона ста тисяч гривень. То, може б, за ті гроші, тим трудягам хоча б однокабінковий виходок спорудили, якийсь модульний душ, а то- катастрофа якась. Щодня лише цією дорогою їздять 19 тисяч автівок), заодно- й ціни у аптеках познижували, бо з того страху з цінами в Україні, навіть долар впав, а наші живодери при всіх коритах лише піднімають й піднімають. Вони що, ті блістери вручну заколупують крейдою? !
Рейтинг: 4+ -1-
 
!, 10:39 22 квітня 2023 р.
 
Найкраще зробить ремонт дороги Онур , але кучма не хоче його бо він не дає взятки (відкати) .  
Кучма не поважає ні дрогобичан ні депутатів .
Рейтинг: 14+ 0-
 
Артур Лекетуш, 10:43 22 квітня 2023 р.
 
коли мені не хрен робити включаю сайт ДРОГОБИЧ ІНФО. ма. настрій на цілий день МАЛАДЦИ! Так тримати. зробив висновок щол є такі люди і то плюс які не пишуть до ДІ. маладці. Пропоную тим хто так переживає за народі і дрогобичан балотуватися на посаду голови ОТГ\мера\ м. ДРОГОБИЧА можи ти один з одним наведеш ідеальний порєдок в місті покажеш ворам в законі як служити народу! Не сци вперед.
Рейтинг: 4+ -6-
 
Поки ми..........., 10:50 22 квітня 2023 р.
 
Мер себе позиціонує як роботодавець , який найняв на роботу тих ручних заступників роботою яких він задоволений, а ще б не був задоволений той директор підприємства Ратуша особливо Лисим гаманцем. Слухаєш його висловлення і розумієш, що людина так бреше що сама собі повірила у свою брехню , і годен стояти так , якби сказане ним було правда. Шаман є шаман, але місто повниться зовсім протилежним до сказаного ним. Беруть все що можуть взяти бо ті , що давали відкати чи хабарі самі ж тепер і розказують виборцям кому і скільки заносили за позитивні рішення по тендерам , тощо. Отож їхнє сите та безбідне життя залежить напряму від таких же горе- бізнесменів , які купляють тендера на проведення будробіт чи ремонтів тощо , а потім ухиляються від податку чи то на землю чи то за аренду. А депіки та головняк бабло взяли і замовчують такі факти. Не на одну зарплату живуть вибрані громадою нікчеми , ой далеко не на зарплату ті чорти поставали багатіями і нажаль це ми їм так підфортили вибираючи щоразу гірших і гірших.
Рейтинг: 16+ 0-
 
думка, 13:52 22 квітня 2023 р.
 
Директор департаменту міського господарства Пошивак притягнув фірму з Рівненщини і кришує їм. То його тема разом з Кучмою приписують ремонт Стрийської. Вони вже взяли вже 40 тис баксів завдатку, по ходу ще мають ще отримати 360 тисяч. Тому стають дибки.
Рейтинг: 15+ 0-
 
Місько, 14:33 22 квітня 2023 р.
 
Мразота Герман мотлох , Кучерявий, в темі також який боїться звіту нечисть паскудна
Рейтинг: 19+ 0-
 
123…., 14:50 22 квітня 2023 р.
 
по, ходу ми втрачаем Кучму, скальпель , . будь ласка!
Рейтинг: 9+ -3-
 
з Дрогобича, 19:26 22 квітня 2023 р.
 
Не скальпель, а контрольний в голову гидоті
Рейтинг: 7+ -1-
 
Університет, 19:33 22 квітня 2023 р.
 
Підсиджу вусату шльондру)))
Рейтинг: 7+ -1-
 
Карликевич, 00:14 23 квітня 2023 р.
 
Той Вовків який з нього начальник освіти, коли він не вміє слово скащати, а як лали йому слово у нашій школі то вчителі так сміялись, реготали а воно думаоо що то йосу опоески, а лиш щоб він припиняв свій виступ бо щось бульмотав так що усім стало смішно.  
Докотився Дрогобич до того що серед педагогів немає кого обрати началтника освіти, як це стилно, місто яке випускає хороших студентів у педінституті, жахіття до чого ми котимся.  
Не керівник, а дворник.
Рейтинг: 14+ -1-
 
Смішно, 01:54 23 квітня 2023 р.
 
Я какати хочу і пердіти, як дурний :eek А може я дурний, га ? :? Та нєєє, я не дурний, я просто хочу какати і пердіти :x
Рейтинг: 1+ -1-
 
Саламаха, 07:01 23 квітня 2023 р.
 
Всім сосати мою пуцьку, негайно ! :(
Рейтинг: 1+ -1-
 
Лагодич, 07:02 23 квітня 2023 р.
 
Враховуючи, що в Дрогобичі головою суду став Орест Крамар( доречі він виніс рішення, згідно з яким кучма- корупціонер) і на днях призначили нового прокурора, надіємось на доведені до кінця кримінальні справи. В кучми починається агонія і він в передчутті посадки проводить активні репетиції. Так на сайті міської ради висвітлена " архіважлива " подія в житті громади- садіння дерев біля школи в Лішні. Як завжди на фото кучма з вовківим, біля них свита дармоїдів з відділу освіти і " обрані" з числа відданих директори шкіл.  
То кучмі і свиті що нема чим зайнятись, що дороги всі полатані?  
Чи в Лішні ні діти, ні батьки, ні вчителі не вміють лопату тримати і дерево посадити, аж поки їм цар не покаже?  
Головне, що в ратуші і в освіті з тих фото та відеошоу всі вже не просто сміються, а ржуть.  
Чекаємо на справжню посадку і фото та відео втечі щурів, що так зараз фоткаються, з тонучого корабля.
Рейтинг: 18+ -2-
 
Партизан з ратуші, 08:11 23 квітня 2023 р.
 
вельми не шановний кучма привіт тобі від депутата міської ради другого демократичного скликання; перестань займатись "гамноставом" а то будеш дурити сраку в буцигарні!  
ЧП
Рейтинг: 12+ -1-
 
місько з лісу, 09:07 23 квітня 2023 р.
 
в Дрогобичі, Львівській області і в Украіні і напевно в світі пролживає коло 40 % так званих людей які постійно шукають пригод на свою ЗАДНИЦЮ! Якщо воно того не знайде собі то воно хфоре. то статистика. Так що народ не шукайте самі собі пригод на свою СРАКУ! То вам моя порада! АРЕВІДЕРЧІ!
Рейтинг: 2+ -4-
 
снайпер +за УКРАІНУ, 10:15 23 квітня 2023 р.
 
Наш міський голова почав вживати заспокійливі седативні препарати. Він розуміє що вляпався в халепу . ні в добрий десяток халеп по багатьох питаннях. Куди не копни, кругом кримінал і ниточки тягнуться до нього. У нього по кілька нервових зривів на день, він плутається в словах. Ставить кілька взаємовиключних завдань одночасно.  
Якщо такій нервовій напрузі не настане край, то він закінчить гамівною сорочкою десь у Закладі чи на Кульпарківській
Рейтинг: 11+ 0-
 
Партизанка з ратуші, 11:58 23 квітня 2023 р.
 
Слухайте ви партизани великі, борці і пристосувань при всіх, якраз ви і є найбільшим злом для всіх. Борці ніколи не ховаються а відкрито боряться за честь та свободу. А ви це жалюгідні тінь, все вами написане це ніщо, ви хоть щось зробили в цьому житті? В таке свято ви, ще брудом поливаєте когось, за вами гріхів нема, розпочніть з себе.  
О. О. П.
Рейтинг: 2+ -8-
 
Ха, 12:27 23 квітня 2023 р.
 
Партизанам дозволено боротись підпільно, на те вони і партизани.  
Для нашого міського голови свят не має, він грабує вдень і вночі, у свята та будні. Ми ж покликані протидіяти цьому.  
Тож отримує інформацію: Кучма пробує заручитись підтримкою фракції Європейська солідарність. Розглядаються різні варіанти: 1) не внесення питання звіту заступників до порядку денного, 2) зривання сесії через залишення зали засідань своїми прихильниками.  
Тож дрогобичани у четвер знатимуть усіх депутатів, то потурає крадіжкам Кучми.
Рейтинг: 14+ -1-
 
Партизанка з ратуші, 14:47 23 квітня 2023 р.
 
Ви негідники настільки впевнені в безкарності, що містяни диву даються. Ви безголові все своє нікчемне злодійське життя боялись навіть задуматись, що все має початок і кінець, ви всі через день, другий, будете заспокійливі пити, не хіба ушльопок, бо ви всі одна банда. Це тільки початок.
Рейтинг: 14+ 0-
 
до Ха, 14:52 23 квітня 2023 р.
 
Для мене війна закінчиться тоді коли такі як Кучма всі будуть сидіти в тюрмі. Їх статки конфісковані та передані вдовам сиротам та героям воїнам.
Рейтинг: 14+ -2-
 
Володимир, 15:25 23 квітня 2023 р.
 
Яке воно дурне, той Кучма
Рейтинг: 10+ -1-
 
Арман, 15:51 23 квітня 2023 р.
 
Ще той Курчик безтолковий рота чогось відкриває
Рейтинг: 10+ 0-
 
Зеник, 15:52 23 квітня 2023 р.
 
Партизан з ратуші написав, що дерева в Лішні садили "обрані" директори шкіл, а де керівники шкіл N 7, 9, 2, 5, 17, 18, Дрогобицького ліцею і ще ряду сільських шкіл? Вони , що не входять в це число? Чи освіту вже поділили на "своїх" і решту?  
Як таке погодили Вовків і Марчук?  
Чи в освіті - головне фотки, відео і нищення шкіл Стебника?
Рейтинг: 11+ 0-
 
ЛіцейN7, 17:24 23 квітня 2023 р.
 
До ліцею N7 , а це тепер як у фільмі "Біле сонце пустелі"- хазяїн їх уже не бачить коханими жінками. Ха-ха.
Рейтинг: 5+ 0-
 
Дпогобицький ліцей, 17:28 23 квітня 2023 р.
 
Кучма зрозумів, що ваша бізнес-леді завжди служила кільком хазяїнам заради власної вигоди і тепер хоче стати установою обласного підпоядкування, тому віри до неї і наближених до неї немає. А зовнішність і можливості її вже явно не кастингові!
Рейтинг: 8+ 0-
 
До Дрогобицького ліцею, 17:44 23 квітня 2023 р.
 
Шановний Тарас Ярославович я Вас і нашого голову освіти Вовківа в голову і в очко Єbag . А вашу секретарку Ірину Шлюшак пущу під золотий дощ :zzz
Рейтинг: 12+ -1-
 
Вчитель, 18:05 23 квітня 2023 р.
 
Тарас зрозумів, що Заяць його використає, як мене, і навіть не хоче з нею дерева садити, бо точно не приймуться.
Рейтинг: 9+ -1-
 
Мозоль, 18:18 23 квітня 2023 р.
 
Ну то що нас, рати кучмі рижому таракану бувшому цілителю нетрадеційної медицини до рота, чи все ж таки насцяти йому до рота би він нарешті здох сцука халуй рижий і вусатий як чорт ?
Рейтинг: 6+ -1-
 
Яцик з грушова, 20:28 23 квітня 2023 р.
 
Запхай тому цілителю піску в рот, він тебе вусами скомотатиме але ти не дуже брикайсі, він чмо риже таке вміє шоб задобрити опонента :grin
Рейтинг: 3+ 0-
 
Гєник з Радехова, 20:31 23 квітня 2023 р.
 
Курчик наволоч дивись який говорить програємо в інформаційній війні, та ти пристосованиць старий який вкрав в того міста може найбільше і сидиш тихо сапиш в дві дирки, лакей при всіх владах
Рейтинг: 14+ 0-
 
Група здоров‘я, 20:59 23 квітня 2023 р.
 
Кучму геть, курчика геть-покривати злочини гірше самих злочинів
Рейтинг: 10+ 0-
 
Сусідка, 21:00 23 квітня 2023 р.
 
Пане Адмін чому Ви мої коменти не опубліковуєте, може що пишу правду, чи обіжаю персон міста, вони і так козли. А Ви козел бо мої коменти блокуєте, я пишу правду,
Рейтинг: 5+ 0-
 
п.Петро, 21:40 23 квітня 2023 р.
 
Свідомість українців зростає- петиція про довічне ув'язнення державним службовцям за корупцію у військовий час та час війни набрала більше необхідної кількості голосів і передана Президентом на розгояд Верховної Ради. Згідно попередніх обговорень- результат буде позитивний!  
Чекаємо на дії Кучми 27 квітня- чи буде його і заступників звіт та його реальна оцінка за скандали з ремонтом Стрийської, льодовим катком, сміттям, Таркомом , провалами в кадрах, . , а якщо ні- то чи буде питання про недовіру меру- корупціонеру( корупціонер- визнано рішенням суду).  
В Кучми є два вихіди- або добровільно втікає, або сяде.  
А потім буде лайкіт( але уже не у фейсбуці) цуценят вовківих, пошиваків- москаликів, германсько- коцюбівське зливання боса, запізніле самовідмежування депутатів, .  
І залишаться відповідальні за посадку правоохоронці і підстаркуватий Макар.
Рейтинг: 11+ 0-
 
Правосуддя, 21:42 23 квітня 2023 р.
 
Я згідний з паном Петром, що зникають і не опобліковується те що люди норм говорять.
Рейтинг: 5+ 0-
 
Василь, 21:42 23 квітня 2023 р.
 
Висі подивіт яких маємо злодіів в місті. Ба де я могла таке подумати шо внас в місті таке ся робе, ба такі страшні гроші мают ченовники. Ба той вусатий брехливий таракан, тепер сі водит зтим шмаркачом Вовківом, як два голубі.
Рейтинг: 8+ 0-
 
Ася, 21:45 23 квітня 2023 р.
 
Люди кучмо крав з 2006р як була партія пора, він вже тоді схеми крутив. Вони з Походжаєм крутили схеми. Місце в списках коштували великих грошей, а він тих студентів кинув на гроші шо робили саму цінну роботу, газетки агітки, він цілий час кидає всіх на гроші
Рейтинг: 11+ 0-
 
..,.,., 21:48 23 квітня 2023 р.
 
Пишу вже за сьогодні 10комент один тільки опублікований? Чому
Рейтинг: 5+ 0-
 
п.Петро, 21:51 23 квітня 2023 р.
 
тест
Рейтинг: 0+ 0-
 
а, 21:56 23 квітня 2023 р.
 
тест2
Рейтинг: 0+ 0-
 
а2, 21:57 23 квітня 2023 р.
 
Шановні Дрогобичани ми стали свідками того як нібито патріот, нібито Атошник який був в медпункті а сам сидів в теплому місті, нібито був хорошим лікарем, а був аферистом. Показав своє їсти не лице у владі за 9р. Усі мери які були до того стіки не вкрали як пахан Кучма і з своєю брехливою і злодійською бригадою. Схеми Пахана Кучми тягнуть на довічне ув’язнення аше краще на посадити його в центрі на палю, і його бригаду.
Рейтинг: 16+ 0-
 
п.Петро, 21:57 23 квітня 2023 р.
 
Ми всі пам’ятаємо як тарасик Кучма відавав фас Стьопі кулиняку як вони землі вигравали в суді як люди по 8разів писали заяви на землю їм відказували, а уроди муль, москалик, вовків, Герман, Коцюба, іще багато уродів набрали собі земель стіки шо вони вже і забули де мають,
Рейтинг: 12+ -1-
 
Лагодич, 22:00 23 квітня 2023 р.
 
Шо там Кучма надумав з своім шенком Вовківом хриновим офіцером іти воювати до нас, чи ви хіба двоє воюєте в школах і садіках обікрадаєте батьків дітей, щенок Віталька як закінчиться війна ми прийдемо і публічно ти з Тарас ком своім будете на площі на колінах стояти. Г. а. н. д. о. н. и ви брехливі
Рейтинг: 12+ 0-
 
Аслан, 22:04 23 квітня 2023 р.
 
Алах Акбар, смерть Путіну смерть Кучмі. шо там Цвігун фотки не виставляє з Каракевичом два тіпа воіни :grin :grin :grin два клоуну
Рейтинг: 13+ 0-
 
Аслан, 22:07 23 квітня 2023 р.
 
Маємо останню статю він чмошніка Кучми, зелена Наталка пише все шо каже таракан, щеб не здивуємся якшо вони сплять разом, таракан то вміє. Питання до жінок защо вам так подобається той Кучма таракан, візьміть Вовківа молоде здорове шей може гр…. ти, а Кучма як пес старий, добре що тепер миється і від івся бо дотого ходило Як бродячий пес, нещастя.
Рейтинг: 12+ 0-
 
.-.-.-.-.-.-/////——-, 22:11 23 квітня 2023 р.
 
Стаття про те як кучмо вовків і Кондзьолка будуть піднімати освіту, питання! Що має Кучма до освіти? Поставив телятко Вовківа, а Кондзьолка пише схеми, вот вони нас звами обікрадать діти не доідать, вчителі не до отримують зарплати, деректора шкіл платять за місце роботи по 10тис$$$$$$, яка внас може бути освіта це корупційна складова, троє крадуть а страдають тисячі людей, всі норм люди відкривають школи садіки, а ччмо закриває 15, 7школу, садік на вул Лесі Українки, бо каріфан танчук будинки будує, ти шо здурів старий вусатий хрин.
Рейтинг: 12+ 0-
 
.-.-.-.-.-.-/////——-, 22:17 23 квітня 2023 р.
 
На придуманій хворобі короновірус Кучма вирішив стати другий раз мером і за щемив людей на базарі. Люди ми вже паску з’їли сили набратися давайте винесемо того Кучму з міської ради ногами в перед і занесемо його офійно на цвинтар, де він там собі земельку не взяв а в’їзд скот зробив платний
Рейтинг: 13+ 0-
 
..,.,., 22:24 23 квітня 2023 р.
 
Ми звами проживаємо страшні роки, війна, вірус, повномасштабна війна, потім відбудова, голод. Люди добрі моліться, щоб Бог нам дав норм владу, а не паханів різних, Пороха, Кучму. Пахан звозив якщо Пам’ятаєте вчителів зі сільських шкіл на шоу з порохом це маразм повний. Тарасе ? Бійся Бога і людей бо прийде самосуд над тобою публічно, казнять тебе як в 15столітті на площі або на палю посадять, але тебе треба було на палю садити після першого року твого правління в місті. Ти скот прийшов перший раз на крові хлопців, на емоціях людей, норм люди за тебе не голосували хіба ті хто не місце, ми корінні Дрогобичани знаємо своїх в лице. Наших мало старожилів лишилось, а понаіхавших тут 60%%%%%.
Рейтинг: 11+ 0-
 
п.Петро, 22:45 23 квітня 2023 р.
 
Кучма ти чмо, і дружбани твоі теж, марш з міста.
Рейтинг: 12+ -1-
 
Василь, 22:47 23 квітня 2023 р.
 
Ба того брехливого пса вусатого треба заставити шось робити, а воно від їло писок і ходе і бреше, а писок має такий гладенький як моє поросєтко. Та тому телєткові Вовківу бракує мозгів, ба хлопчискоз села, а таке брехливе, йой
Рейтинг: 9+ -1-
 
Ася, 22:53 23 квітня 2023 р.
 
Ба люди повідают що той Кучма тото читає всьо, ба йому не стидно, він напевно на червоніє від стиду. Позорисько таке
Рейтинг: 9+ 0-
 
Ася, 22:56 23 квітня 2023 р.
 
Ото ж читаю оті всі дописи і диву дивуюся. Поливають брудом того КУЧМУ думаю що із зависті. а може вам всім пороблено? Вже і Порошенка почали чіпатися . обзивають і обзивають. РАГУЛИСКО! Стань перед зеркалом і подивися на своє рило. кіто ти єсть? Ніхто! Нуль! Що ти алкаш зробило для жителів Дрогобича? Ніщо! Нуль. Вам ніхто ще не вгодив ні Глубіш. коли був головою міста. Ні Гук. Ні Радзієвський\земля йому пухом\. Так що думай думай. і не обзивай людей.
Рейтинг: 5+ -19-
 
оці всі Х дописувачі, 23:15 23 квітня 2023 р.
 
Оооо, то певно сам кучма не втримався. Геніально.
Рейтинг: 6+ 0-
 
до кіто ти єсть., 08:22 24 квітня 2023 р.
 
А я в політику носа не пхаю вже. Купив собі резинову бабу з лицем кучми, приклеяв накладні вуса їй і тепер в ліжку проводжу наради щогодини :grin
Рейтинг: 1+ -3-
 
Саламаха, 08:33 24 квітня 2023 р.
 
Усім вам, старим бугаям, нафаршированим багажниками з валютою, мало б бути страшенно соромно- отак привселюдно один з другим шпілішвілитися!
Рейтинг: 4+ 0-
 
фе!, 09:49 24 квітня 2023 р.
 
От прилаштувалися пристосуванці. Біднішого воювати щоб вони могли мільйонами красти. І ніхто, і ніщо їх не зупинить. Хіба що гранати з фронту. Бо бачу, що по іншому немає на них ради. ТЦК обклалося здорвезними бугаями і хабарі гребуть не менше. Всі менти, дснс і т. Д. Ппремії цілий рік по 30 000 брали, а як воювати, то вони не вміють. Хіба багато треба для порядку. Абсолютно всіх, хто брав премію - на схід, а за що більше гроші брали. Всі здорові чоловіки поробилися західниками старих бабів, до яких ніколи навіть не дивляться. Всіх з 3 групою переглянути, бо на 80 % вона куплена. Всі справи у ТЦК знизу (за 500 баксів відкладені) перекласти догори. Бо за що ж тоді воюємо - за можливість бариг і далі наживатися як не на ковіді, то тепер на війні. Суки москалі, а наші хабарники чим відрізняються?
Рейтинг: 9+ 0-
 
Марія, 17:16 24 квітня 2023 р.
 
Ой! Забула ще тих, хто не повернувся з за кордону, бо тут можуть забрати. Просто пересиджують війну, а потім приїдуть у вишиванках і будуть кричати, що ми перемогли. І справді ми переможемо, але без вас. Або нехай повертаються, або позбавити громадянства. Чим вони відрізняються від тих, що все життя працювали за кордоном і просто не встигли до 24 лютого виїхати?
Рейтинг: 8+ 0-
 
Марія, 17:40 24 квітня 2023 р.
 
Жах! Ще такого бруду на сторінках ДІ на спостерігав ! Самий чорний сайт !
Рейтинг: 2+ -10-
 
Борис, 19:25 24 квітня 2023 р.
 
Так як кучма підімнув у місті ЗМІ, і окрім новин на сайті ради та зеникових годин з міським головою, які хвалять царя і кріпаки зобов'язані лайкати і поширювати, то єдиним , на жаль, сайтом , який висвітлює темну сторону влади є ДІ. Правда, і тут не всі коментарі є коректними, але ратуша дуууже слідкує, читає і ботами намагається відвернути увагу від теми.  
Однак, судячи з кількості переглядів статей, - ДІ різко набирає популярність!
Рейтинг: 10+ 0-
 
До Бориса, 22:11 24 квітня 2023 р.
 
Кучма нишить місто, демократію і що саме гірше нашу освіту!
Рейтинг: 10+ -1-
 
Лужецька, 23:21 24 квітня 2023 р.
 
Не прочитала жодного доброго відгука про Кучму чи Вовківа. В основному люди дуже негативно про них відгукуються. Але ж якось вони тримаються при владі. Чи не пора вже за шкірку, як сирливих котів, викинути з ратуші і забути
Рейтинг: 12+ 0-
 
Марія, 23:44 24 квітня 2023 р.
 
Дивна назва цієї статті. Що тут шокуючого? Звичайна розмова між депутатами і чиновниками , яку таємно записує вчорашня працівниця ратуші депутатка Маменька . Огидно все це спостерігати. За вікном війна, а Стьопи, Васі, Пєті з їх спонсорами затіяли перевороти. Чи то крісло під вами хилиться, чи зарплати стало замало .  
Остепеніться, хлопці. Беріть до рук зброю , йдіть захищати своїх дітей . Щось забагато вас по кабінетах сидить.
Рейтинг: 3+ -9-
 
Соромно., 01:50 25 квітня 2023 р.
 
Якщо тобі соромно, то можеш навіть почервоніти.  
До речі, писала не Маменька. Це моя робота
Рейтинг: 7+ 0-
 
Бомко, 06:25 25 квітня 2023 р.
 
Ти Вуйкло ілько Капаччч поняла сссска…. !
Рейтинг: 1+ 0-
 
Лагодич до соромно, 08:29 25 квітня 2023 р.
 
Ви- я ті варіяти: замість, аби си всі зи всіма любили, а ви йно за жопами єдні одних позираєте. Та всьо генеральне у кожного спереду, а не- як не з писка, то- до писка.
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 09:23 25 квітня 2023 р.
 
А ви зі зброєю своїх дітей захищаєте? Чи лише інших соромите?
Рейтинг: 4+ -1-
 
До того, що соромно, 14:34 25 квітня 2023 р.
 
Хрипота та невиразність мовлення є проявом великого емоціонального перевантаження у наслідок стресу. Наступна стадія це судоми.  
Пацієнту варто поприймати бензодіазепіни.  
Нам не потрібен мер зі шпаком в голові. Лікуйте його
Рейтинг: 4+ 0-
 
Психіатр, 01:04 26 квітня 2023 р.
 
Хрипить лише той, котрого "заїздили", бо комусь із них мало й мало! Ану, припинити цю вакханалію злодіїв!
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 08:57 27 квітня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5841 день)