ХЛІБ З КОЛОРАДСЬКОЮ СТРІЧКОЮ УЖЕ В ДРОГОБИЧІ, АБО СПРИЯННЯ РЕГІОНАЛАМ У ЗАХОПЛЕННІ ЗЕМЛІ

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
09.05.2023

 

Здійснюючи моніторинг діяльності уже колишніх заступників міського голови на предмет законності ми звертали свої погляди до різної інформації, у першу чергу на ту, що є у публічному доступі, та, понад усе, на ту, що поширювалась офіційними пабліками місцевого самоврядування. Серед таких є й інформація про розвиток підприємництва та нові інвестиції, а також про сприяння керівництвом громади релокованим підприємствам. За інформацією, поданою Романом Москаликом, під час поїздки на Харківщину посадовці відвідали місцевий хлібокомбінат, який забезпечує продукцією всю Харківську та Полтавську область. В ході візиту посадовці мали зустріч з власником хлібокомбінату, з яким обговорили можливості щодо його релокації або розвитку бізнесу на території нашої громади (http://surl.li/fydip).
 
Здавалось би варто вітати такі ініціативи, однак і у цьому випадку наші владці утнули чергову оборудку та не з ким-небудь, а з послідовниками руського міра. А саме, з Товариством з обмеженою відповідальністю «Львівський хлібопекарський комплекс», афілійованого економічними інтересами з ганебно відомим Володимиром Мисиком – засновником хлібної імперії та ключовою особою у групі компаній «Кулиничі». Це колишній нардеп від партії Регіонів, який у січні 2014 року голосував за диктаторські закони та дискредитував революцію гідності (http://surl.li/gurrn). Світлини Володимира Мисика із колорадською стрічкою на піджаку досі можна зустріти на просторах Інтернету.
Так звана релокація бізнесу особи, яка свого часу протидіяла становленню демократії, безвізовому режиму, відзначилася кнопкодавством та численними прогулами, спричинила громадський осуд не лише у Львівській області. Однак для місцевих владців це не є перепоною.
 
Так от, сприяючи бізнесу колишнього регіонала Відділом містобудування та архітектури виконавчих органів Дрогобицької міської ради, читай за вказівкою тепер вже колишнього першого заступника міського голови Ігоря Германа, було видано ОДИНАДЦЯТЬ!!! паспортів прив’язок для розміщення стаціонарних тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на земельних ділянках комунальної власності за адресами: вул. Пилипа Орлика 1, вул. Грушевського 3, вул. Самбірська 78, вул. Володимира Великого 7а, вул. Грушевського 44/3, вул. Грушевського 83, вул. Грушевського 136, вул. Грушевського 148, вул. Володимира Великого 2/2, вул. Володимира Великого 66 та вул. Грушевського 89/1.
 
Будь-яких рішень направлених на врегулювання земельних відносин у цьому напрямку міська рада не приймала. Питання з приводу цього навіть не виносились на постійні комісії ради. Таким чином, головний спеціаліст Відділу містобудування та архітектури Михайло Комар, піддавшись тиску та шантажу зі сторони Ігоря Германа, створив умови для самовільного розміщення тимчасових споруд на 11 земельних ділянках.
 
Слід зазначити, що відповідно до приписів земельного законодавства особа не має права використовувати земельну ділянку комунальної форми власності, у тому числі для розміщення тимчасових споруд за відсутності документів, які підтверджують право користування цією ділянкою, право розпорядження якою належить до виключної компетенції місцевої ради.
 
За загальним принципом земельного законодавства приступати до використання земельної ділянки, у тому числі шляхом розміщення на ній будь-яких об’єктів, можна лише після державної реєстрації цього прав, які набуваються у встановленому законом порядку.
 
Таким чином, та на наше переконання, згаданий вище Ігор Герман руками посадовців відділу архітектури та містобудування підготував ґрунт для захоплення підприємцями з колорадською стрічкою одинадцяти комерційно привабливих земельних ділянок. І саме гірше з цього, що один з таких магазинів так званих мафів має бути зведений в «Сквері Небесної Сотні» на вулиці П.Орлика.
 
Залишається питання, як таке безчинство міг погодити міський голова, чи його в черговий раз ввели в оману?

Переглядів: 3580

Коментарі (34)
 
От ішаки, ж не просто так дали дозвола в самих кращих місцях міста обійшовши виконком і сесію
Рейтинг: 32+ 0-
 
Канцлер, 17:51 09 травня 2023 р.
 
Герман , Кучма , Москалик , Пошивак то мародери. Позор , що в Дрогобичі така наволоч управляє містом . фУ !
Рейтинг: 44+ 0-
 
До германа, 17:59 09 травня 2023 р.
 
Комунальне Підприємство Дрогобицький Ринок теж з’явився в полі інтересів бувших «регіоналів». Від недавна в штатний роспис КП введено людину Кучми такого собі Руслана Кіндатіва на одну з керівних посад; який до 2014 року разом з головою місцевого осередку «Партії регіонів» Сергієм Гориславським організовували проплачені виїзди «тітушок» на різні анти Майданівські заходи. Сьогодні на ринку з’являються незрозумілі люди і пробують качати свої права. Хамство, придирки це повсякденні речі.  
На думку працівників ринку, які не підтримують політику керівництва ринку, планується рейдерське захоплення Комунального Підприємства  
Працівники ринку готові виступити проти свавілля діючого виконуючого обов’язки директора ринку Кушніра за можливості залучитись підтримкою від керівництва Районної Військової Адміністрації в особі Степана Львовича Кулиняка. Аудит комунального підприємства покаже розкрадання коштів у великих обсягах.  
Одна надія на вашу підтримку Степан Львович.
Рейтинг: 39+ -1-
 
Осип Федорович, 18:56 09 травня 2023 р.
 
Чому обісцяна порядними стебничанами шмара Ананевич Василь переховується від своєї доньки і військомату у Стебнику у сестри , а Кучма в той час платить йому з бюджету ринка 30 000 гривень як військовому? Чим цей сцикун заслужив таку зарплатню , крім анелінгуса Кучми?
Рейтинг: 30+ 0-
 
Маф, 19:15 09 травня 2023 р.
 
До війни на базарі начальніком був шнирь кучмовоза Андрій Сенів з Удару. зібрав з людей гроші за МАФи і втік за границю. Той тепер Ігор Кушнір таке саме гавно хамовите.
Рейтинг: 30+ 0-
 
продавець овочів і фруктів, 19:23 09 травня 2023 р.
 
Ми думали що Білоган поганий управлінець поки не стикнулись з Сенівим і Кушнирьом. Верніть нам Білогана. З ним було всім нормально
Рейтинг: 16+ -10-
 
Продавець овочів і фруктів, 19:26 09 травня 2023 р.
 
Кушнір і риг Кіндратів то одна мародерська банда-, така як Семківка , Росоха і Цвігун з Дзерином , всі годуються з бюджету і ходять під патронатом московського патріархату імені гундяєва .
Рейтинг: 32+ 0-
 
Віра, 19:46 09 травня 2023 р.
 
Кушниря кришує Вова Окунь Дзерин. Хламідія Кушнирь його шистьорка донощик
Рейтинг: 26+ 0-
 
бухгалтерія, 19:49 09 травня 2023 р.
 
Раньше Кушнір робив за Януковича виконавчій службі забирав в людей майно. В виконавчу його запхав Дзерин тоді прокурор поки не вигнали . На Пилипа Орлика Кушнір приватизував книжковий магазин і зробив магазин Ассоль де речі для дітей. Торгує там його тьоща і жінка яка наставляє йому роги тому він такий злий і кидається на людей
Рейтинг: 25+ -2-
 
сусіди, 20:06 09 травня 2023 р.
 
Я покличу на вас всіх свого вуйка Урала :( А як не поможе напишу заяву в поліцію і у військову прокуротуру. Дзерин правільно оформить і зарегіструє за риглаМентом
Рейтинг: 11+ -1-
 
Ігор, 20:21 09 травня 2023 р.
 
Голосуй за Удар ; 
Сенів Андрій 
Герман Ігор 
Мойсєєнко Віталій  
Мішан тесть Романа Старух 
І нас дуже всіх підтримує сам Тарас Кучма !  
Ми всі за одного !
Рейтинг: 9+ -8-
 
Кушлик, 20:29 09 травня 2023 р.
 
Дуже неврівноважений мужчина Ігор Кушнір. Те що дружина постійно гуляє на стороні не виправдання. Бачив що брав.
Рейтинг: 20+ 0-
 
працюю на ринку, 20:38 09 травня 2023 р.
 
Якщо маєте свідчення неправомірної діяльності зазначених вами осіб, звертайтесь на пряму до голови РВА Шлярпа Романа Івновича. Він вас прийме, вислухає і посприяє вирішенню питання в рамках чинного законодавства . Конфіденційність звісно буде дотримано.
Рейтинг: 13+ -6-
 
До Осипа Федоровича, 20:57 09 травня 2023 р.
 
до замісника голови РАА Шлярпа Романа Івановича. Прошу вибачити за опечатку.
Рейтинг: 11+ -4-
 
Уточнення до попереднього, 20:58 09 травня 2023 р.
 
То тема Москалика Ромка
Рейтинг: 14+ 0-
 
Прліція, 21:00 09 травня 2023 р.
 
Депутати! Що вам ще потрібно, які докази? Маєте голоси бо вигнали крадіїв замів кучми, проголосуйте недовіру міському голові. Вам знову бракує політичної волі? Чи знову не на часі? Кого ви спасаєте? ФСБешну консерву яку завербували в тюменському медичному університеті? Чи ви забули що при таких універах є воєнна кафедра, і вербовка подібних йде на ура.
Рейтинг: 23+ 0-
 
Задовбало, 21:30 09 травня 2023 р.
 
І головне цьому головному спеціалісту Роману Комару повістки до мобілізації ніхто чомусь ніколи не вручить. Вручають тільки простим хлопам з села і міста. А таких обходять стороною.  
В кого які турботи. Хтось в окопі життя віддає за Уураїнума продажні бариги МАФи під час війни встановлюють і ніяк ненажруться.
Рейтинг: 11+ -1-
 
Дрогобичанин, 22:01 09 травня 2023 р.
 
Сваха Ігора Германа - професор ДДПУ - Галина Сабат. Чому Ви мовчите ?
Рейтинг: 11+ 0-
 
Лідія Надкернична, 22:03 09 травня 2023 р.
 
Ніколи не повірю, що цю оборудку герман провів без благословення кучми.  
Кучма, коли прийшов до влади в 2015 році відкрито заявив:" ми змінимо всі схеми! ". Не ліквідуємо, не висвітлимо, не зробимо прозорою діяльність, а саме ЗМІНИМО. І змінив, замкнувши все на собі. Там , де гроші всі документи спочатку заносились в кабінет германа, а потім той ніс на погодження до кучми ( якщо були грошові додатки, то документи подавались на комісії і сесію).  
Саме тому германа називали гаманцем кучми.  
Напевно за такі заслуги кучма і подав клопотання на нагородження германа орденом .  
В законодавстві є такий термін- службова недбалість, неналежне виконання посадових обов'язків і перевищення службових повноважень! Усе це підходить до кучми. З нетерпінням чекаємо на дії правоохоронців і висловлення недовіри голові з боку депутатського корпусу!
Рейтинг: 17+ -1-
 
Партизан з ратуші, 22:38 09 травня 2023 р.
 
Дякуючи п. Володимиру Дзерену розпочато розбудову вулиці Самбірської. попередникам ганьба.
Рейтинг: 4+ -15-
 
Василь вул. Самбірська, 23:53 09 травня 2023 р.
 
Майданюк нічого не робить по вул. Самбірський просимо депутата закріпленого за вулицею провести перевірку господарської діяльності КП ЖЕО, та перевірити ФоП на які ЖЕО виписує акти та отримує винагороду та повідомити про дану перевірку перевірку ВЦА Дрогобицького району та притягнути гавно до відповідальності згідно ч. з.
Рейтинг: 14+ 0-
 
Пошивак, 23:59 09 травня 2023 р.
 
Дзерин попродавав землю з Росохою під мафи . По п’ять тисяч долярів за ділянку. Вся Самбірська скоро буде як один маф. Коли ви вже нажретесь з тим Германом Кучмою та Дзерином тією українською землею ?
Рейтинг: 17+ -2-
 
Василь з вулиці Шептицького, 00:09 10 травня 2023 р.
 
у вас там вся верхушка дрогобицького села, запроданцi, хто возить грошi на ЕС а хто на Кацапстан
Рейтинг: 8+ -1-
 
iз Європи, 09:17 10 травня 2023 р.
 
Подонкам без різниці з ким бабло заробляти . Ганьба гнидам .
Рейтинг: 9+ 0-
 
особиста думка, 09:20 10 травня 2023 р.
 
Не так все просто як здається, по-перше голосів може забракнути, але є ще друга проблема, через яку відстоювати свою правоту в судах може бути проблематично, іі треба в першу чергу усувати. Зараз спостерігається конфлікт між міським головою Т. Кучмою і депутатами, між депутатами і керівниками виконавчих органів міськоі ради, які логічно займають сторону мера. Не можна вважати, що через низький рівень професійноі кваліфікаціі депутатів міськоі ради, скоріше за все так було задумано колишнім керуючим справами В. Коцюбою, що в діючому Регламенті міськоі ради упущено процедури висловлення недовіри міському голові, дострокового припинення повноважень міського голови, обовязковість заслуховування звітів мером та посадовцями тощо. Зараз зявилася нагальна потреба перегляду Регламенту та ряду внутрішніх документів, щодо деякого обмеження повноважень виконавчого комітету міськоі ради. В четвер С. Кулиняку як керівнику РВА та депутату, вже треба ці питання винести з дотриманням процедури та Регламенту в порядок денний сесіі міськоі ради.
Рейтинг: 12+ 0-
 
До коменту "Задовбало"., 09:49 10 травня 2023 р.
 
Згідно верховенства права Закон має вищу силу ніж Регламент. А у відповідності до ст. 79 Закону України "Про внесення змін до деяких законів України щодо здійснення місцевого самоврядування" ( в редакції №806-VI від 25. 12. 2008 зі змінами) - депутати мають право припинити повноваження голови шляхом голосування не менше двох третин від складу ради.  
Подивимось кого ми обрали! Депутати- вам прапор в руки, або ви відповідаєте разом з мером за корупцію і бардак!  
В такому випадку на наступних виборах- ви всі непрохідні ушльопки!
Рейтинг: 16+ 0-
 
До до коменту "Задовбало", 10:53 10 травня 2023 р.
 
обовязково відкликати частину делегованих повноважень виконкому.
Рейтинг: 11+ 0-
 
міша,, 11:59 10 травня 2023 р.
 
Обов'язково потрібно переглянути Регламент виконавчого комітету, в частині наданих повноважень, які згідно верховенства права відносяться до компетенції сесії та внести відповідні зміни!  
Провести аналіз рішень виконавчого комітету щодо дотримання законодавства за відповідний період з 2020 року, а також діяльність посадових осіб, які візували та підписували рішення виконкому.  
Виникає ще одне питання- чому перший заступник голови І. Герман не був введений в склад виконавчого комітету, хоча , згідно з законодавстом про місцеве самоврядування, він там повинен був бути?  
Як начальник управління правового забезпечення - Андрій Швацький візував та погоджував рішення виконавчого комітету?  
Думаю, якщо буде створена відповідна фахова депутатська комісія із залученням незалежних експертів від громадськості, то Кучма, як завжди єхидно посміхаючись, пожертвує виконавцями, бо рішення він підписував після віз всіх учасників "сходняка"( з практики Дрогобича дуже часто візи ставилисть постфактум).
Рейтинг: 12+ 0-
 
До Міші, 13:13 10 травня 2023 р.
 
яка приносить лисому додатково з продажу хліба біля 90 тис. грн. щомісячно, бо віддав ці точки своім людям в оренду, які наймають пенсіонерів з оплатою 1, 5 тис. грн. -так працюють маса незаконно встановлених точок на базарах в центрі та на вул. П. Орлика. Ще може виявитися, що ці підставні особи-підприємці взагалі не підприємці.
Рейтинг: 12+ 0-
 
проста схема,, 20:08 10 травня 2023 р.
 
Сьогодні дрогобичани пожинають плоди свого бездумного голосування за кучмівську компанію. Ціна площі - це вкрадені у дрогобичан земельні ділянки, це вкрадені з бюджету громади кошти , сміттєві махінаціі , це нажива на гуманітарці і , звичайно, преміі 200 % -ні. Занадто велика ціна цієі площі!  
Щодо мафів для харківського сепара. Не дивуйтесь. Для свого робили. Місцевому підприємцю зі Стрия дозволу не дали. Мабуть, сепар відкатав більше.  
Вірю не в земний суд. Вірю в суд Божий. Покарання буде неминуче. Від нього не відкупитися нічим. Ганьба ушльопкам!
Рейтинг: 14+ 0-
 
Наталія, 21:03 10 травня 2023 р.
 
Погоджуюсь з Вашим дописом. Отак площинні барани з носатого рагуля зробили олігарха місцевого розливу та ще наплодили з десяток нових злодюг, яких паравозом притягнув у Ратушу кучмоїд.
Рейтинг: 9+ 0-
 
до Наталії, 23:28 10 травня 2023 р.
 
Всі оті "90 тисяч щомісяця"- повернути бідним й немічним, а не їхні холуйські й злодійські морди плекати, ніби биків племінних!
Рейтинг: 5+ 0-
 
:(, 13:53 12 травня 2023 р.
 
Кучма говорить що надав мафи для горе підприємця з Харкова за вказіакою голови ОВА Максима Козицького. Але чи так це не відомо. Оскільки Кучму не одноразова довили на брехні !
Рейтинг: 4+ 0-
 
Муль, 22:54 14 травня 2023 р.
 
Вже не один спійманий корупціонер свистів, що гроші потрібно везти кудись "вище". З гори попадали кожен, але ще не всі.
Рейтинг: 1+ 0-
 
:(, 09:23 25 травня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5838 днів)