Дрогобицька окружна прокуратура повертає державі землю, яка перебуває у власності громадян росії

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
26.07.2023
18.07.2023 Дрогобицькою окружною прокуратурою до Дрогобицького міськрайонного суду Львівської подано дві позовні заяви про конфіскацію у дохід держави п’яти земельних ділянок сільськогосподарського призначення, які перебувають у власності громадян російської федерації загальною площею 2,5 га. на загальну суму у понад 6 млн грн.  Так, окружною прокуратурою встановлено факти перебування земельних ділянок сільськогосподарського призначення у власності громадян рф, які розташовані на території Дрогобицької ОТГ у с. Бистриця та с. Снятинка, зокрема опрацюванням окружною прокуратурою листа УСБУ у Львівській області встановлено, що на підставі свідоцтв про право на спадщину виданого приватним нотаріусом Дрогобицького районного нотаріального округу Львівської області громадянин російської федерації, набув право власності на чотири земельні ділянки із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що знаходяться на території села Бистриці Дрогобицької ОТГ, відразу після набуття права власності на земельні ділянки вищевказаний громадянин передав їх в оренду місцевому підприємству, за що регулярно отримував дохід. За аналогічною схемою діяв громадянин рф і у селі Снятинка Дрогобицької ОТГ.
Встановлено, що земельні ділянки сільськогосподарського призначення громадяни рф отримали у спадок проте всупереч ст. ст. 13, 14, 41 Конституції України, ст. ст. 80, 81, 145 Земельного кодексу України не відчужили їх упродовж року після набуття права власності, натомість передали їх в оренду та отримували орендну плату.
Представництво інтересів держави у вказаних справах здійснюється Дрогобицькою окружною прокуратурою Львівської області.
Джерело – Варто – Галицькі Новини.
 

Переглядів: 1420

Коментарі (22)
 
А можна фамілії громадян рф і фамілії тих, за чийого сприяння вони привласнили ті ділянки.
Рейтинг: 15+ 0-
 
Чугайстер, 09:47 26 липня 2023 р.
 
Прізвищ не називають бо ніхто з дозвільних структур за це не понесе відповідальності. Ми ж розуміємо що такі оборудки без корумпованих чинуш не обходяться.
Рейтинг: 13+ 0-
 
чугайстеру, 10:38 26 липня 2023 р.
 
А 17 мільйонів гектарів українських земель хто поверне україні: таки- Америка, а чи- папа Карло?
Рейтинг: 4+ -1-
 
?!, 11:10 26 липня 2023 р.
 
Але, якщо брати Дулібяники мають подвійне громадянство РФ та України. в такому випадку ніхто нічого конфісковувати не буде.  
Один з братів доречі депутат Львівської облради від БЮТ. Згадаємо «плідну» співпрацю для України Юлії Тимошенко з Путіним на протягом багатьох років.
Рейтинг: 15+ -1-
 
!, 13:47 26 липня 2023 р.
 
добре що я так не влип, бо й до евро-громадянства доберуться
Рейтинг: 0+ 0-
 
iз Європи, 14:17 26 липня 2023 р.
 
Чому ТЦК виловили майже всіх чоловіків по навколишнім селам і відправили до війська а ні одного з трьох братів Дулібяників не чіпають?  
 
Неофіційна вказівка зверху тцкашникам мажорів і чинуш з їхніми дітьми не чіпати?
Рейтинг: 13+ 0-
 
?, 14:39 26 липня 2023 р.
 
Система своїх не чіпає по -іншому не скажеш . Вибірковість та подвійні стандарти невмирущі , о так і живемо. Побачимо як будуть розгортатись події навколо Мальдійського "рішали" який отримав підозру за відпочинок під час війни. Мова про Арістова і його "робочу" поїздку на Мальдіви. Виснажився хлоп на не легкій " трудовій" ниві мабуть , чого ж би не скокнути на Мальдіви. Він же не придатний до фронту мабуть бо захищений законом та грішми. І бажання мобілізуватись у подібних навіть не виникає.
Рейтинг: 6+ 0-
 
до !,, 15:51 26 липня 2023 р.
 
навіть не знав що громадяни так званоі рассіі мають у нас землі ЦИРКИ! Одна кубіта член партіі "СЛУГИ НАРОДА"? взяла хабар видно бакси і потім викидувала за паркан коли до неі прийли СБУшники. ? Як казав пан ЗЕЛЕНСЬКИЙ що треба мати голову на даний військовий час? І так мовлю "Ховайте грпші в банках скляних трьохлітрових"! ХА ХА ХА
Рейтинг: 4+ -2-
 
снайпер +за УКРАІНУ, 18:25 26 липня 2023 р.
 
Дулібляників на нари з конфіскацією, за обман Українців, разом з всіма продажним З БЮТ на чолі з Путінською Юлькою!
Рейтинг: 12+ -1-
 
!ігор, 21:00 26 липня 2023 р.
 
2, 5 га паїв за 6 млн! Це рекордна ціна паїв! Брехуни! 650дол за сотку в снятинці. Навіщо так себе переоцінювати
Рейтинг: 2+ 0-
 
Тарас, 21:24 26 липня 2023 р.
 
Розстріл мирний народ УКРАІНИ на Майдані. Втеча кримінального авторитета Януковича в РОССІЮ і початок війни з москалями із-за нього. Завдання СБУ! Привезти даного кента в КИІВ і тут судити . Вища кара ПОВІСИТИ!
Рейтинг: 4+ -1-
 
2014 рік, 23:10 26 липня 2023 р.
 
Дулібляників разом з їхнім кумом москальом на нари, тим гнидам не місце серед Українців!
Рейтинг: 11+ 0-
 
микола, 03:53 27 липня 2023 р.
 
Того москаля Дулібляника за яйця і геть з Львівської обласної адміністрації, ви поспілкуйтеся з тим дебілом та зрозумієте що там освіта не більше третього класу, бо воно ходило не до школи а за школу курити. Там освіти немає, а тому дебілу та щей з москальським паспортом та кумом москальом не місце в обласній раді, його місце це Бергітки!
Рейтинг: 8+ 0-
 
Ігор, 04:03 27 липня 2023 р.
 
В Дрогобичі вже землі немає ! Я це вам офіційно заявляю , Я особисто сам всю попродавав .
Рейтинг: 3+ 0-
 
ОРк Карликевич, 08:02 27 липня 2023 р.
 
а чому не забирають украiнський паспорт, та все майно не конфiсковують, чому бавляться, представте пiд час другоi свiтовоi, русски би жили при сталiнi, та мали другий паспорт Нiмеччини. давно би були в ГУЛАГУ на валцi лiсу, пускати тих любителiв Путiна до дому в Росiю через мiннi поля до дому, до своiх.
Рейтинг: 5+ 0-
 
з яхти в Дубленi, 08:42 27 липня 2023 р.
 
Подібним персонажам на кшталт судді "львов" паспорти ворога залишають тому спадає на думку що вони там всі мають по пару паспортів в тому числі і ворожих . Зі всім у нас боряться точково тобто тоді коли журналісти викриють ту чи іншу подію і інфа піде у маси тоді починають реагувати ті органи , які б мали виявляти самі " топ негідників", не чекаючи на журналістські викривання . Маємо свіжий яскравий приклад з заст. голови комітету з Нацбезпеки депутатом АРІСТОВИМ. Якби не журналісти то ніхто б і не знав про "топ покидька".
Рейтинг: 2+ 0-
 
до яхти в Дублені,, 12:00 27 липня 2023 р.
 
забуваю вам сказати що у нас тут понаiзжало куча украiнських так званих бiженцiв, я пробував якось з ними по русски говорити й чую, язик не суржик, а волжсько-костромской, так сказати, так от вони позахоплювали луганську, донецьку, крим та запорозько-херсонску область, та там повписували своiм рiдним та за грошi укр. паспорти, от вони як бiженцi й понаiзжали, причому повнiстью сiмями, з бабушками и дедушками, коли iх начинаеш питати по украiнськи, то вони не понимают, i думают що то по польски говорять. Не знаю що там то украiнське мiнiстерство робить, чому не передають iм що то за украiнцi , наприклад в Голландii, е в любому документi вiдбитки пальцiв, хочат ще сiтчатку ока добавити, а в украiцiв, фактично фальшивий паспорт. Правда на днях, вирiшили тi якi прибули з Украiни й були там студенти чи женились на украiнках бiльше не тримати й виганяти. Iх бiльше не рахуть за бiженцiв, то в основному араби та негри. Ось такаiсторiя з тими паспортами, фамiлii та iмена, в Украiнi в центрi не знають хто е хто. У нас тут не те що людина кожне дерево мае свiй номер, корова, чи гуска, а у вас повний бардак!
Рейтинг: 0+ 0-
 
з яхти в Амстердамi, 13:03 27 липня 2023 р.
 
шизік, іди лічись.
Рейтинг: 0+ 0-
 
До яхти, 13:20 27 липня 2023 р.
 
Ви, напевно, обидвоє рябоє, бо, яке гавкало- таке і віддзявкало.
Рейтинг: 0+ 0-
 
Show Есктрасексів, 14:22 28 липня 2023 р.
 
А Дрогобицький Плодік також викупив фацет з расєї, але там правда Іванців всунув своє рило.
Рейтинг: 0+ 0-
 
снайпер, 21:50 28 липня 2023 р.
 
як інший мер присвятив себе всеціло служінню громаді, або я щось дійсно не доганяю, чи люди шифруються, кого ми вибираємо. івано-франківський міський голова озвучив своє бачення вирішення однієі проблеми, яка у нас хіба частково вирішена кучмою. ВІн озвучив дослівно, що отримує дуже багато повідомлень про те, що важко пересуватись міським кладовищем на превеликий жаль, війна значно його розширила. Вже найближчим часом на кладовищі зявляться напрокат електросамокати та велосипеди. Вони як рідні брати, вхід у нас платний, слідуючий крок кучма буде також так вирішувати, якщо ми дамо далі керувати містом.
Рейтинг: 0+ -1-
 
ще один наглядний приклад,, 22:26 28 липня 2023 р.
 
Може, з метою економії коштів- з однієї сторони, і отримання окремими "патрійотами" шаленого "лівака- з іншої, треба запровадити просто екскурсійний обліт цвинтарів: повітряними кулями, або- гелікоптерами. Нащо мають туди, взагалі, лазити якісь там чиїсь родичі упокоєних? ! Нам треба грошей, то їх- на атракціони? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 09:34 01 серпня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5842 дні)