СБУ показала відео затримання скандального дрогобицького блогера Мар‘яна Чави.

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
Написав(ла) vartonews.com.ua   
27.07.2023
Навіть одягнутись не встиг😁


Відео Далі

Переглядів: 1655

Коментарі (30)
 
Розхитують ситуацію в регіоні працівники ТЦК. Виловили практично всіх чоловіків в навколишніх селах і відправили в м’ясорубку.  
Ці самі працівники ТЦК чомусь не виловлюють мажорів і владних мужів.  
Ти йди вмирай а в той же час Бейзики, Чигрини, Дулібяники та інші їм подобні будуть призначувати землю громади. Що вони успішно і роблять.  
Окопи і обов’язки це для бідних а для цих панів всі права і багатства України.  
Цей Чава дивлячись на його відео сюжети завжди посилався що треба діяти згідно чинного законодавства і Конституції України.  
Діяльність ТЦК нерегламентується ні одним Законом (! ) України і є приватною рекрутинговою компанією.  
Це беззаконня
Рейтинг: 27+ -3-
 
…, 14:31 27 липня 2023 р.
 
С кожним днем контрнаступу Україна несе неймовірні втрати «завдячуючи» недолугому командуванню. Наступ без підтримки бойової авіації по замінованій території це дурня повна яка коштує сотні життів українців щодня. З таким « успіхом» з кілька років чоловіків в Україні не залишиться.  
А тут ще Чава обламує постачання живої сили в непродуманий наступ без належної підготовки.
Рейтинг: 21+ -2-
 
…, 14:38 27 липня 2023 р.
 
Та то не Чава на відео, то мене на Кульпарківську до дурдому забирають.
Рейтинг: 2+ -3-
 
з яхти в Амстердамі, 14:45 27 липня 2023 р.
 
Місцевих мародерів СБУ так не приймає :roll
Рейтинг: 10+ -1-
 
:/, 14:55 27 липня 2023 р.
 
Не ухиляйтесь. Дьорка зміг стати воїном і ви зможете.
Рейтинг: 5+ -10-
 
Дрогобичанин, 14:58 27 липня 2023 р.
 
Затримали головного військкома Рівненщини: є відео його знущань над підлеглим 
 
Українська правда 
 
Кожний Божий день скандали з тцкашниками 
Начальники ТЦК СП за 22-23 рр стали доларовими міліонерами 
ці самі що повулиці людей ловлять полюбе мають крапаль з того всього
Рейтинг: 12+ 0-
 
до уваги, 15:17 27 липня 2023 р.
 
Сьогодні тцкашники відкрили своє справжнє лице, у Рівному затримали начальника обласного та начальника одного із районних тцк за збереження наркотиків і знущання над підлеглими. Виявляється, що українців на війну женуть наркомани і садисти.
Рейтинг: 10+ -1-
 
Ірина, 15:36 27 липня 2023 р.
 
А де ж це Дьорка воює? Та на сесії тусується! То ж треба так вміти, ніхрена не робити, побігати в тилу у формі і все буде, і земелька, і УБД і пільги і грамоти. А про тих, хто й справді на передовій і не згадують і пільг точно немає і грамоти не дадуть. Ото прилаштувалися мазанці-пристосуванці у тилу, а реклами….
Рейтинг: 18+ -1-
 
До дрогобичанина, 15:43 27 липня 2023 р.
 
А Дьорка не на передовій?
Рейтинг: 7+ -4-
 
До попереднього, 15:53 27 липня 2023 р.
 
І йди воюй, а воєнкоми тут кайфують від порошочку білого.
Рейтинг: 10+ 0-
 
Гріцацуєв, 16:04 27 липня 2023 р.
 
Та на передовій ззаду. Там де і Каракевич і нещодавній фігурант Фейсбуку Щудло. Щотижня гонять по Дрогобичу і фото і відеозйомку влаштовують. То ж треба так вміти
Рейтинг: 11+ -3-
 
Ага, 16:13 27 липня 2023 р.
 
Завдяки Мар'яну багато людей почали уважно читати Коституцію, усвідомлювати її. Нічого вони не доведуть, бо звинувачення - повна маячня.
Рейтинг: 13+ -1-
 
Павло, 17:03 27 липня 2023 р.
 
Цікаво виходить, якщо тцкашники на вулиці викрадають людей і підробляють документи (виписують повістки на коліні), то це знімати не можна, а от коли у Рівному один начальник тцк б'є підлеглого, а другий знімає, то тут все нормально. Дурдом, більше нічого сказати.
Рейтинг: 15+ 0-
 
Світлана, 17:34 27 липня 2023 р.
 
покажiть його вiдрiзанi яйця, й усе. потом можете садити.
Рейтинг: 0+ -2-
 
iз Європи, 17:49 27 липня 2023 р.
 
Виставляючи це відео мабуть його автори надіялись що будуть схвальні коментарі у їх сторону, але як бачимо марно . До олігархату у них питань не виникає , судячи з тих відосиків як "завітали" до гидкого кал / мойші , навіть взуття зняли щоб килими не постраждали неговорячи вже про самого мойшу , тільки до простого хлопа можна залетіти , побити, заломити та навішати купу ярликів . Той витрачений час могли б скерувати на пошуки таких , як Одеський воєнком поганяло / іспанський сором / чи подібні до топового покидька Арістова, а їх думаю чимало є по всіх структурах.
Рейтинг: 8+ 0-
 
читач, 18:00 27 липня 2023 р.
 
Розшукуєм Кіндратіва Руслана, Ананевича Василя і Ігора Кушніра для проходження комісії ВЛК . Пан Тарас Кучма вже півроку як ненадає списки ухилянтів, які працюють в комунальних підприємствах і не з’являються у військомат.
Рейтинг: 6+ -3-
 
ТЦК Дрогобич, 19:30 27 липня 2023 р.
 
Ріненський воєнком битою "мотивував" воювати , є ще і отака мобілізація у відео на ютубі. Це повний пісець мяко кажучи , що ті тварини чудять у якому світлі виставляють нас перед європейською спільнотою? І їм сходить все з рук, а тому цікаво, а хто ж надає вказівки так діяти тим мерзотам? Бо це не поодинокі випадки а майже систематично так чинять з цивільними людьми і таке насторожує людей.
Рейтинг: 8+ 0-
 
до Гріцацуєва, 19:47 27 липня 2023 р.
 
Дуже нешановані ТЦК шинки, ви хоч розумієте, що ви своєю продажністю та неадекватною поведінкою наробили? Після всіх відео і скандалів з воєнкомами, добровольців точно не буде, тих, що воюють виснажили до неможливості і половина з них покалічених, решта свої, мазані…. Хто воюватиме? Дибіли ви натуральні, тепер точно вам прийдеться, бо вже нема кому. Ті, з кого бабло взяли , точно не підуть, чиновники і поліція на особливому рахунку, а там резерви що раз, то менші. Замість того, щоб навпаки заохотити людей, вони такі цирки роблять. Начудили? А тепер сраки в жмені і вперед - воювати! У вас іншого вибору нема… хіба що далі за жінками і пенсіонерами будете бігати, бо все - жопа
Рейтинг: 12+ 0-
 
Дрогобичанка, 21:23 27 липня 2023 р.
 
А ще забула. З таким ставленням до бійців ЗСУ, тобто 20 днів на нулі без відпочинку, один день відпочили і далі - вперед, отримаєте відказників 80%, бо люди вже просто виснажені до того, що краще рік тюрми, ніж півтора без відпочинку на нулі. Що ви чудите, дураки ви необлизані? Ще трохи і біда буде. Та вам треба рвати дупу щоб хоч якось стабілізувати ситуацію, бо межа
Рейтинг: 11+ -1-
 
Дрогобичанка, 21:27 27 липня 2023 р.
 
Свободу Маряну! Борцю за дотримання Конституції і прав людини! Ганьба узурпаторам влади!
Рейтинг: 10+ -4-
 
@, 21:59 27 липня 2023 р.
 
Міняю Чаву на Швацького, Ананевича і Щербу . Готовий йому давати 150% премій , лише нехай всім розкаже який я хфайний
Рейтинг: 1+ -1-
 
Кучма, 23:33 27 липня 2023 р.
 
Син начальника одного з районних військкоматів Львова отримав у подарунок від забудовниці будинок у престижному львівському передмісті Брюховичі — за даними NGL. media, офіційна вартість подарунка становить 876 тис. грн.
Рейтинг: 10+ -1-
 
Надобраніч, 23:44 27 липня 2023 р.
 
А чого ви хотіли?  
Красти з тої багатостраждальної України безмірно на всіх щабелях влади починаючи з 1991 року і думати що така лафа буде завжди?  
Сьогодні в Україні крадуть як ніколи раніше, розуміють напевно, що це кінець. І тому прагнуть вкрасти все і чим побільше щоб втекти в кращий світ не з голою дупою. Воєнкоми, генерали не інші.  
Вмирати за корумповану владу ще хтось бажає?  
Як бачимо що ні. Дураків вже не має. Днем зі свічкою не знайдеш. Виловлюють остатки тих чоловіків для війни щоб влада могла протриматись ще якийсь рік-півтора і за цей час ще вкрасти що не встигли.  
 
А такі були були переспективи. Отримали в 1991 році державу після розпаду СРСР як ляльку: заводи і фабрики які лише треба було модернізувати, інфраструктуру, порти, більш ніж достатнє озброєння для самозахисту. І ще багато чого.  
 
Через 30 років злодійства пішли биті по світах з простягнутою рукою. І ще хтось сподівається на краще при владі злодіїв Зе, Єрмак, Татаров?
Рейтинг: 10+ 0-
 
Канадійська діаспора, 03:17 28 липня 2023 р.
 
Думаю вже до багатьох дойшло чому як так просто ненавиджу Лисака і Коцюбу. Коли почали вилізати скандали з воєнкомами, вже і на Львівщині відзначилися. А коли я писала правду, просто не дуже розказуючи її до кінця, бо знала, що то ще ті хапуги, мене чисто тут за дурну деякі мали. Ага нешановані, час показав хто є хто. І нехай все те, що я їм побажала тепере збудеться не сторицею, а в тисячу разів. Заробляти на крові - це вже занадто. Як вони з тим жити збираються? Та і війна колись закінчиться і віддавати багато прийдеться, бо вже по іншому не встигнуть. А наш жаль і наші сльози будуть їх все життя переслідувати. І не треба мені писати, що я скиглю чи обзивати. От якби не образили і не принизили і не вимагали, та ще і дурними робили, не підробляли документів, то я би точно така зла на них не була. Це ж лише установа і посади і вони спокійно можуть залишатися людьми хоч частково, та ні - не хочуть
Рейтинг: 8+ 0-
 
Марія, 07:49 28 липня 2023 р.
 
Воєнкоми і ЛВК ще совкового зразка. гребуть всьо підряд. Головне відзвітувати і виконати план. Отримати зірочкиі надбавку до зарплати. Життя людини для них нічого не значить. Людина це розхідний матеріал для них. ( хоча є ціна = від 5 000 у. о. ) В цьому ми з мошками ой як схожі.
Рейтинг: 8+ 0-
 
правда, 07:58 28 липня 2023 р.
 
То як: зарплата за цілий місяць, щонайменше- 5 тисяч гривень, а одноразовий хабар, щонайменше- 5 тисяч доларів? ! Де наші гроші? ! Чому Байден не лупить тих "українських" канібалів, у кожному мармуровому палаці, своїми Фе-шістнадцятками? !
Рейтинг: 6+ 0-
 
:(, 08:56 28 липня 2023 р.
 
Цілком вірно все описано Вами. Погоджуюсь , і лють невимовна на тих ублюдків, які нагло та цинічно крадуть та беруть хабарі під час війни , і ще сміє одне з другим називати ухилянтами тих, на чиїх горбах сидить всю Незалежність. Сволота навіть не розуміє що опозорилась на всю європу таким крадівництвом та корупцією всередині країни. Світ побачив ментолітет наших чинуш , і їхніх придворних холуїв. ГАНЬБА! .
Рейтинг: 10+ 0-
 
до Канадійської діаспори, 09:24 28 липня 2023 р.
 
І зараз вилізе псевдо сержант НГУ, якому я напевно бізнес підриваю, бо якраз є одним з тих рішал і почне мене принижувати та обзивати. А ще би, то ж чималі суми. Позорники! Я звичайно ж за те щоб призивали і йшли воювати, але ж по справедливості, згідно стану здоров’я і обізнаності, а не той, хто грошей не дає по одній причині, бо немає. Зробили собі бізнес - життям торгують, на крові заробляють! І хто? Наші місцеві «щирі українці».
Рейтинг: 9+ 0-
 
Марія, 09:32 28 липня 2023 р.
 
Починати треба з нещадного викорінення пияцтва серед чмонів, бодай якимсь чином родинно-понаближуваних до навіть трохи привладних. Відновлення витверезників не буде черговим квіканням нечестивих про порушення прав людини? А якщо їх, застуканих, зі сходів через плече скидати- то чи не вкотре котрийсь заб"ється до п"яної смерті- і йому будуть співати таке ж християнське "алілуя", як і залишкам ще порядних людей? ! Що моральніше?
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 07:10 30 липня 2023 р.
 
Хай би вже того Лисака, Кучму, Кулиняка, Коцюбу і тому подібних шляк трафив. Набридли придурки
Рейтинг: 2+ 0-
 
Марія, 20:54 30 липня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5842 дні)