Тарас Кучма вдруге впродовж року визнаний корупціонером.

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
28.07.2023

 

28 липня 2023 року в 520 день повномасштабної війни росії проти України Дрогобицьким міськрайонним судом Львівської області в черговий раз визнано винним у вчиненні корупційного правопорушення Дрогобицького міського голову Тараса Кучму. Правопорушення, яке він вчинив полягає в незаконному нарахуванні самому собі премій, а також в прийнятті рішення про надання в оренду земельної ділянки особі, яка фінансувала його вибори. Як бачимо, Тарас Кучма систематично порушує антикорупційне законодавство, проте остаточне рішення в цій справі може прийняти апеляційний суд, якщо міський голова подасть апеляційну скаргу на вище вказане рішення.
Переглядів: 4775

Коментарі (76)
 
Шикарно ! сам собі злодій , беру що хочу , дарую що хочу , кому хочу ! А що потім ? А потім знову беру що хочу , дарую що хочу ;казню і милую кого хочу! Навіть комуняки такої влади не мали1 1
Рейтинг: 33+ 0-
 
вася, 11:05 28 липня 2023 р.
 
40 штук є 40 штук. фу!
Рейтинг: 11+ 0-
 
Сірожа, 11:25 28 липня 2023 р.
 
При тому, що сесія ради на постійній основі призначила йому щомісячне преміювання у розмірі 150%, міський голова Кучма за два останніх роки самостійно здійснював оцінку своєі роботи, як посадовець місцевого самоврядування, що є суперечливим у розрізі обєктивності та неупередженності. Але ж отримати штраф 6800 грн. є несоізмеримо з нанесеною шкодою-розтратою коштів з міського бюджету. Розтрата коштів це кримінальне правопорушення, яке вже практично доведено, (у випадку підтвердження апеляційним судом) то відповідно через суд вимагати повернення зазначених виплат до місцевого бюджету.
Рейтинг: 28+ -3-
 
Оксана,, 12:24 28 липня 2023 р.
 
громадським організаціям чи депутатам міськоі ради звернутися ще раз до НАЗК щодо преміювання заступників Дрогобицькоі міськоі ради, а також секретарки, яка рахується близькою особою меру, а також як оплачувалися вояжі за кордон мером та посадовцями міськоі ради (особливо вивіз валюти в Польщу), чи було дотримано законодавство. Чи бува преміювання та вояжі за кордон впродовж двох років не привело до розтрати коштів з міського бюджету.
Рейтинг: 26+ 0-
 
Варто,, 12:39 28 липня 2023 р.
 
Треба припиняти грум над законодавством, правами та свободами дрогобичан, та інтересами територіальної громади.  
Депутати! припиняйте повноваження міського голови.
Рейтинг: 18+ -3-
 
Бомко, 12:59 28 липня 2023 р.
 
Здається в адміністратора календар не правильний 
сьогодні 28 липня і 520 день війни
Рейтинг: 2+ -1-
 
уважний, 13:01 28 липня 2023 р.
 
Привіт рижим тараканам з Монако
Рейтинг: 4+ 0-
 
Прусь, 13:29 28 липня 2023 р.
 
Та блін, я тоже так хочу! Щомісяця премію 150% і земельку захапав за 6800. Ото повезло. Але, як то кажуть в народі, дурному все везе.
Рейтинг: 13+ 0-
 
Марія, 13:45 28 липня 2023 р.
 
"Несоізмеримі", вчіть буквар, читайте мову!
Рейтинг: 5+ -4-
 
Мериносозмірним, 14:02 28 липня 2023 р.
 
Італійська мафія відпочиває проти дрогобицької мафії та одного з лідерів поміж двох місцевих злодійських кланів Тараса Кучми :grin  
З 2015 року Кучма без жодної кари обдирає громаду з своїми прибічниками. Цей Штраф тільки показує велич нашого мера. При любих злочинах він вийде чистим з води. Заплатить штраф, закотить рука і по новій піде грабувати, грабувати і ще раз грабувати. Годувати суддів, прокурорів то ж треба.  
Прослідкуйте трансформацію Тараса від вусатого майданівця в дешевому светрику до доларового мільйонерами стильному піджаку з двома секретутками і свитою яка за своїм благодійником як хвіст.
Рейтинг: 30+ -2-
 
Дрогобицька правда, 14:36 28 липня 2023 р.
 
Дуже неприємно, коли всі чутки підтверджені офіційно судом.  
Мабуть, п. Кучмі треба добровільно йти з посади. Так вчинила б людина, яка має хоча б крихту людської гідності. :?
Рейтинг: 29+ -3-
 
Наталя, 15:01 28 липня 2023 р.
 
Весь тротуар від Сільпо до Світанку проданий!  
Вітаю вас дрогобичани!  
Кучму обрали в друге в 2020 році коли вже всі притомні знали що це злодій ( після шахрайських дій з створенням незаконного змітєзвалища на Гайдамацькій)  
14 000 недоумків тоді віддали свої голоси за злодія.  
Проголосуйте в третє!  
Я у вас вірю!  
Ви зможете!
Рейтинг: 30+ 0-
 
!!!, 15:07 28 липня 2023 р.
 
міский голова, маючи ручний виконком та занадто слухняну міську раду, ще відбуваючи першу каденцію, звісно не служив громаді і регулярно практикував перевищення повноважень, якщо це стосувалося власних інтересів, але ж розпорядження не він готує, там і візування і т. д. , всі закривали очі на такі його діі, дуже спірне питання щодо корупційноі складовоі, мало інформаціі, якщо він брав завищені преміі з приводу чи без приводу, чи в межах фонду зарплати, а міська рада ті преміі ограничувала, порушував регламент і т. д. , то тут, якщо порушення ввійшли в привичку, не є корупція, а є факт перевищення повноважень та можливо можна кваліфікувати ще одне кримінальне правопорушення за статтею 191 ККУ, а це вже тягне на позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади повязані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій. Обовязково правоохоронні органи змушені звернутися до фінансовоі інспекціі у Львівській області, ну що всі так і хочуть подарувати непорядній особі розтрату місцевого бюджету, а ще усім буде цікаво, як там допомоги видавалися, може теж діяла схема на підставних осіб у випадку як з ділянками.
Рейтинг: 15+ 0-
 
Ніякого звернення,, 17:49 28 липня 2023 р.
 
Послухали лисичку і щуку кинули у річку. Корупціонери судили корупціонера. А як ще по іншому розуміти цей вирок?
Рейтинг: 21+ 0-
 
Дрогобичанка, 18:40 28 липня 2023 р.
 
На допомогах нікчеми сколотили не хилий капітал мабуть? Гаражі на територіях їхніх маєтків сподіваюсь забиті під самий потолок дармовим з європи . В черговий раз шукають де поділась гумдопомога , яку надали американські платники податку. 10 тисяч медичних аптечок і військова амуніція дістали ноги коли перетнули кордон так пишуть журналісти, а тепер "пани" де акумулюється вся гумдопомога створили комісію яка має дослідити чи дійсно ця допомога, а саме медичні аптечки ввозились на нашу територію. Отож про їхні "комісії" думаю що кожен наслуханий, і про їхню об'єктивність у виявленні будь-яких порушень, тощо. Це жах що тепер діється . Яка стидоба!
Рейтинг: 8+ 0-
 
до "Ніякого звернення", 18:47 28 липня 2023 р.
 
так держати, мати мера корупцiонера, не кажде мiсто зможе, а Дрогобицьке село змогло, вибилось на новий рiвень в свiтi, не здивуюсь ще й тому що може й письмо кучмою путiну написано, й паспорт получений.
Рейтинг: 12+ -1-
 
з яхти в Гамбургу, 18:52 28 липня 2023 р.
 
В Кучми може є паспорт РФ ще з 90х коли воно чучело доробляло москалів. 10 років Кучмо жило і родило в москалів. Не дивно що громадяни рф Дулібяники прибувши з рф зразу зв’язались з Кучмом і допомогли йому фінансово і зв’язками на виборах мера в 2020 році.
Рейтинг: 22+ -1-
 
про кучмо, 19:26 28 липня 2023 р.
 
П. мер, а що це за святкова премія -25 000 гривень. Чому не всі члени ратуші її отримали? Тому , що вониЧЛЕНИ, а достойні коханки, старости, зами , які ближче до тіла мали теж святкову премію для вакханалії у міській раді. жируєте під час війни.  
Під стіну плачу в центрі, де жидів розстрілювали поставити тебе Кучма голого з твоїми опричниками і без суду і слідства розстріляти за законом військового часу.
Рейтинг: 25+ -1-
 
Ратуша, 19:27 28 липня 2023 р.
 
Кучма святкував день медика в Зефірі. Квітки, цукерки, грамоти. Розраховує що бюджетники знов зроблять йому голоса на виборах. Аренда Зефіру посиденьки в Емінталі це все за людські гроші. А в когось рідних каліками роблять на віні в той час. Задзеркалля якесь в Дро.
Рейтинг: 29+ -1-
 
…, 19:30 28 липня 2023 р.
 
тротуар є елементом дороги (вулиці) і не підлягає приватизаціі.
Рейтинг: 13+ 0-
 
не може бути,, 19:31 28 липня 2023 р.
 
Сусідня тема розказує, що в Дрогобичі може бути все! Аукціон тротуарів - це тільки початок :grin
Рейтинг: 12+ 0-
 
Може бути, 19:39 28 липня 2023 р.
 
Поки населення ОТГ не перейде в статус територіальної громади та не почне реально впливати на справи місцевого значення групка ошустів буде цинічно знущатись з такого населення. Невже треба ще доводити, що мер, депутати , чиновники працюють не на благо мешканців міста. Закон та порядок тут явно ігнорують. Злодійські, шахрайські ситуації на шкоду мешканцям в місті схвалюють мер, депутати, члени виконкому, міліція, прокуратура, суди. Ці так звані обранці та структури втратили відчуття обов'язку та страху. Чи не завелика плата мешканців за пасивність та зневіру? . Напевно час виборцям заявити словами Тараса Бульби "Я тебе породив, я тебе і . Нечисть боїться тільки сили.
Рейтинг: 15+ 0-
 
Час настав, 19:54 28 липня 2023 р.
 
якщо не всі отримали преміі і він явно завищив для себе преміювання, окрім того, а якщо ще й є факт перевищення фонду оплати праці (факт в межах фонду преміювання та економіі фонду оплати праці не встановлювався документом, (проведеним аудитом обєднаною фінінспекцією у Львівській області), то тут є (присутня) напевно обєктивна сторона кримінального правопорушення, передбаченого ч. , ч. 2, 3 ст. ! 91 ККУ, тобто можна міського голову звинувачувати в привласненні чужого майна, шляхом зловживання службовою особою своім службовим становищем та розтраті чужого майна (майна територіальноі громади). Досліджувати можливого факту завдання матеріальноі шкоди саме міським головою Кучмою має вище названа структура, а чому іі не запросили, що повірили на слово бухгалтеріі міськоі ради щодо преміювання в межах фонду преміювання та економіі фонду оплати, яка може бути створена штучно задля отримання премій.
Рейтинг: 13+ -1-
 
Увага,, 19:58 28 липня 2023 р.
 
Депутати мовчать, а" царь" себе балує і коханками і преміями , і їм також не забороняє сито жити за рахунок тих , які їм надали право керувати майном громади та коштами цілого отг. А чого б ні ? А районним хоча б залишив на зарплати , чи все собі, любимому ? Яка гниль патологічна та убогість їхніх душ, крапка. Надалі без слів лишень одні емоції у виборців.
Рейтинг: 13+ -1-
 
дрогобичанка, 20:01 28 липня 2023 р.
 
Я-царь всія русі, а ви мої холопи, кріпаки. Кріпацтво у дрогобицькому отг ніхто не відміняв. Землі мої, поліція моя, суди мої. Вам німі раби мовчати, бо зараз мій зоряний час. І моя Ірка-бюджетна дірка без моїх премій не могла би стати елітною простітуткою
Рейтинг: 11+ 0-
 
Царь, 21:04 28 липня 2023 р.
 
тепер ясно звiдки мультимiльйоннi рахунки в банках Европи, гера Кучми, наколядував в Дрогобичi. най го шляк трафить, а ще бiльше пiд час вiйни умножив то усьо добро в евро.
Рейтинг: 9+ 0-
 
з яхти в Брюсселi, 22:40 28 липня 2023 р.
 
Та вже хрен з ними з тими грошима. Нехай крадуть поки не славляться, але вже би хоч чорти на крові дітей не збагачувалися і життям не торгували! І самі брали автомат і йшли воювати. Бо то вже так прилаштуватися, такі вже чортові бізнесмени, що втратили совість повністю. Просто ворог ще є всередині країни, не лише зовні
Рейтинг: 11+ -1-
 
Марія, 08:47 29 липня 2023 р.
 
маючи чи не найбільший штат різних структур контролюючих та каральних органів серед європейських краін, діяльність Дрогобицькоі міськоі ради ніхто не перевіряє, а тільки завдяки громадських організацій приходиться реагувати і то без проведення комплексних перевірок, міський голова двічі вляпався в корупційні скандали, то ж скільки разів треба ще відшукати громаді правопорушень, щоб здійснити комплексну перевірку, а не якийсь приватний аудит- не можемо як в Європі, верніть прокурорський нагляд, запровадити відповідні терміни перебування в тюрмі, захмарні зарплати в судовій системі теж не дало очікуваних результатів, - це не є демократія, а просто примітивний дерибан.
Рейтинг: 9+ 0-
 
Що ж виходить,, 09:50 29 липня 2023 р.
 
Я знаю такого пияка, котрого вже цураються собутильники: щойно до вдосвіта розливайки- він тут же ж "гроші забув". А совісті нема ані грама, забив на все- лише б вихирітися на дивані. Їсть, каже, тричі на день: по сто грам. "Роботяга", блін.
Рейтинг: 1+ 0-
 
:(, 09:55 29 липня 2023 р.
 
визнаний двічі корупціонером ? І що далі? Написали потринділи і що? Писати далі? А на що? Аревідерчі! Дрогоби чанам всім і тим хто спустився з гір бажаю здоровья вигравти війну привезти Янека до Києва і тут повісити разом з Путіним. Слава УКраіні і іі збройним силам.
Рейтинг: 11+ -1-
 
ахтунг, 11:39 29 липня 2023 р.
 
Дрогобицьке село переiменувати в дРАБович
Рейтинг: 4+ 0-
 
з яхти в Сiднеi, 12:39 29 липня 2023 р.
 
Я Гринь
Рейтинг: 0+ 0-
 
Гринь, 12:48 29 липня 2023 р.
 
Чуєш, рижий, согодні мені один парень даст деньгі в розмірі 1 штука баксів і ти обісцишся :)
Рейтинг: 0+ 0-
 
Вася Микитин, 12:49 29 липня 2023 р.
 
Чуєш, вася, той таракан уже насрунькав у свому джіпі, гаааа ?
Рейтинг: 1+ 0-
 
,до Васі, 12:51 29 липня 2023 р.
 
Насрунькав і забризькав своє лобове скло іх середини, гад француватий, кішки я його локтями мотав :(
Рейтинг: 1+ -1-
 
Вася Микитин, 12:58 29 липня 2023 р.
 
Та сволота ніколи не піде на фронт бо народжена тільки для зла, що і успішно робить. Найкращі гинуть, а згадана сволота дбає суто за свої шкурні інтереси.
Рейтинг: 13+ 0-
 
до Марії, 15:51 29 липня 2023 р.
 
Я вас всіх на пісці обертав :grin
Рейтинг: 1+ -1-
 
Порошенко, 20:55 29 липня 2023 р.
 
Я тоже всіх вас обертав, дебілоїди дрогобицькі шоб всіх шляк трафив і ви всі до рана передохли
Рейтинг: 2+ -2-
 
Кучма, 20:56 29 липня 2023 р.
 
На парашу підеш піdress . І бабки всі твоя шльондрааа Ірка повідає , навідь Канада не поможе , там вже її чекають
Рейтинг: 4+ -2-
 
До Кучми, 21:29 29 липня 2023 р.
 
А тим, котрі "щоб ви всі до рана передохли", будуть виділяти самокати й ровери, щоб вони могли одні до одних в гості їздити- поговорить? ! А- за гроші, чи- як міжнародна фінансова гуманітарна допомога, яку досі ніхто так і не отримав? Кому в кишені пішли гроші зареєстрованих на еДопомога українців? ! Чи достатньо лише почути від першого-ліпшого олуха, що "на Львівщину чомусь не дають"- і все: цить? !
Рейтинг: 1+ 0-
 
:(, 07:02 30 липня 2023 р.
 
Мером Дрогобича буде - Задорожний, заступником - Ханас, другим заступником - Кулиняк. Стьопа самовдоволено виглядає і немає мозгів, треба ще почитати підручники з ділового мовлення. але все може бути як у скриньці пандори. На Все Воля Божа. Судові слухання нашого меру - ще оппереду. Там є більші скандали і гроші
Рейтинг: 1+ -10-
 
Хосе Турчик, 07:42 30 липня 2023 р.
 
За нинішній склад депутатського корпусу не проголосує більша частина виборців бо саме депутати винні у дерибані земель та шаленій корупції у меріїї . Тому припущення хто очолить отг і хто буде заступниками як вилами по воді . Основним завданням для виборців є обрання порядних та гідних дрогобичан у депутати по округах бо саме вони представляють інтереси громади. А нинішній склад депутатів та виконкому представляють свої шкурні інтереси разом з кучмоїдом тому така кількість корупційних скандалів у місті.
Рейтинг: 7+ -1-
 
до Турчика, 10:15 30 липня 2023 р.
 
Якщо зараз Кучму на рік відсторонити, то це для нього буде тільки краще. Доки військовий стан виборів не буде, потім хороші, дорогі піар менеджери роблять з нього жертву режиму (200%, що наші люди поведуться) і він без проблем виграє наступні вибори.
Рейтинг: 5+ -2-
 
Ігор, 11:03 30 липня 2023 р.
 
На суді не все можна говорити. Працювала з різними мерами. Однак такого дерибану міського бюджету, як при Кучмі не було ніколи. Настіль роздутий штат працівників:родичі, діти, куми сестри брати коханок, старост, замів кучмівської еліти . Ніяка казна таких виплат зарплат не витримає.  
А що говорити про нарахування премій і зарплат Кучмі та його Ірці . Це вже не бюджетна дірка, це Чорна Діра. Візьміть до уваги їхні постійні вояжі за кордон на відпочинок по півмільйона кожен і помножте на 50 раз на рік.
Рейтинг: 11+ -1-
 
Оршанська, 11:07 30 липня 2023 р.
 
Стьопа нехай іде ловити рибу й пити пиво, Ханас дістав по за вуха- й навіть не мругнув, аби дати здачу, що підтверджує вислів "На випадок непоняток- бий першим" (отже, був неправий? ! ), а всі решта, "з лісу"- нехай далі бриють район у своїх самозахоплених вічних бізнесах. Чи таке вже для них все смачне в кориті, до якого як присмокталися- то й бімбою не відчпокаєш? !
Рейтинг: 4+ 0-
 
?!, 11:08 30 липня 2023 р.
 
Спостерігаючи вчинки та зовнішність міського голови можна з точністю визначити його родовід та приналежність до татаро-монгольського іга. Щуряча ненаситна морда, набіги на дрогобицький землі, злодійство, шахрайство, багатожонство знахарство. Разюча схожість Кучма -Путін -Гітлер. Дрогобицьке отг у небезпеці. При владі запроданець, злодій , гіпнотезер.
Рейтинг: 13+ 0-
 
Генетика, 11:45 30 липня 2023 р.
 
Воно не має ніякої офіцерської честі чи гідності - то типовий хрунь, коритник, корупціонер. Він таким і увійде в історію як Корупціонер разом зі всією корупційною свитою: депутатами, старостами, які підтримують цей дерибан і мовчать
Рейтинг: 12+ 0-
 
Вусатий, 13:03 30 липня 2023 р.
 
Може я помиляюся, але дивлячись на його побігеньки в роддом і походеньки по міській раді до так званої Ірки-бюджетної дірки, та ще і дитину нагуляв з нею, назвати його мером, лікарем чи офіцером АТО вцем важко. Ну так, максимум збочинець якийсь. А ще скажіть щось таке, що йому не подобається, то так верещить як свиня недорозвинена тим пискливим голосом і зрадником і невідомо ким назве, точно не на своєму місці. Ще і неадекват, зовсім не сприймає чужої думки і не дай Боже хтось щось проти нього скаже, то відразу кулаки розпускає, ще виходить і забіяка. Позиціонує себе як мудрого, а веде себе, як дурний.
Рейтинг: 15+ 0-
 
Дрогобичанка, 13:53 30 липня 2023 р.
 
А що заваджає виборцям отг винести недовіру тому негіднику якщо депутати це зробити не в змозі ? Корупціонер керує ОТГ , таке недопустимо мало б бути , а у нас як бачимо є нормою. Раби чи що блін? Чи то по-європейськи так? Чи всі вже такі безнадійні, що мовчки утримують брехливого " пана " та його коханок на своєму горбі? Пригадується яке то було нещастя, і як "гавкало "на покійного радзіка , а само ким виявилось, коли на піні Майдану запливло у владне крісло. Ганьба , ганьбище подібним негідникам бо він не один такий , а їх десятки тут на місцях сидять у "теплих ваннах ".
Рейтинг: 12+ 0-
 
Оршанській, 13:54 30 липня 2023 р.
 
вже обирали бідного доктора, в РДА призначали музиканта і знову знайшлися такі, які пропонують, як приклад, керівника музею Сагана, а про Задорожного, то можна томи писати, як він приватизував кооперацію, він піде далі - місто спробує приватизувати.
Рейтинг: 6+ 0-
 
почалося,, 15:36 30 липня 2023 р.
 
Обуреним диванним борцям з корупціонерами пораджу не бити по інтернетам а діяти і принаймі відвідувати суди з п. Кучмою, що зробили я і ще троє опозиціонерів. Жалюгидно виглядав мер коли розповідав суду який він бідний і нещасний. Як йому заблокували майно і рахунки, навіть платню забрала проклята прокуратура. Як він працює по 18 год. на день, і навіть прибиральниця заробляє більше від нього. Як він бореться з корупцією і за наповнювання бюджету. Говорив так щиро, так правдиво що я намацав в кішені купюру щоб дати йому на кусок хліба, та то була лише десятка, а за неї буханець не купиш, і я запхав її назад в кішеню. (РІДКІСНА МЕРЗОТА).
Рейтинг: 9+ -1-
 
Бігуняк Ярослав Степанович-про, 17:08 30 липня 2023 р.
 
Дійшло до того що немає жодного гідного кандидата на сьогоднішній час бо" замазані " корупцією повністю всі . Ні у бізнесі , ні при владі совісних та сумлінних людей вже немає. Кадровий голод чи що? А може серед простих роботяг пошукати кандидатів?
Рейтинг: 5+ -1-
 
до почалося, 17:11 30 липня 2023 р.
 
Ви праві що рідкісна мерзота той шаман. На нього вже дивитись гидко, ось і всі його заслуги. Кажете , що по 18 годин працює, жалілось незрозуміле створіння. Так він для своїх благ старається бо преміює себе сам і своїй хабарній команді також не хило наділяє. Підлота ще та. І що цікаво , він цілковито влаштовує депутатський корпус. То повний треш.
Рейтинг: 9+ -1-
 
до Бігуняка Ярослава, 17:22 30 липня 2023 р.
 
Скільки треба вироків суду щоб воно потрапило в тюрму. Вибирати тре жінок ви бачите що в нашій громаді чоловіків не має.
Рейтинг: 5+ -1-
 
Володимир, 17:40 30 липня 2023 р.
 
У нас старости отг переважно жінки і що менш корумповані? Тут одні зашквари залишились серед місцевої "еліти".
Рейтинг: 6+ 0-
 
до володимира, 19:29 30 липня 2023 р.
 
Трохи вище хтось писав, що на майбутні вибори нема гідного кандидата і тому треба пошукати серед ПРОСТИХ РОБОТЯГ.  
Але Кучма і був тим простим роботягою до 2014 року. Він працював в лікарні №1 звичайним лікарем анастезіологом у відділенні реанімації. Як фахівець - був дуже посередній! А коли дорвався до влади, то О-ГО-ГО! , - всіх попередніх голів ПЕРЕПЛЮНУВ !
Рейтинг: 9+ 0-
 
Богдан, 19:59 30 липня 2023 р.
 
по прогнозам Турчика треба мера брати з Аргентини.
Рейтинг: 2+ 0-
 
з яхти в Сiднеi, 20:25 30 липня 2023 р.
 
Боже, яке ж воно кончене
Рейтинг: 5+ 0-
 
Дрогобичанка, 20:52 30 липня 2023 р.
 
ну я ж вам за те- буде у Дрогобичi мером Кончiта Вурст.
Рейтинг: 1+ 0-
 
з яхти в Сiднеi, 21:14 30 липня 2023 р.
 
З Аргентини не можна, бо вона "законно окупована" іноземними корпораціями, які тримають населення в нужді-гнузді, тому "по прогнозам"- читайте буквар. І, взагалі: якщо "у Дрогобичі сумлінних людей немає", "чоловіків немає", як і немає , - то марш-ТЕ будувати псячі буди, а не принижуй-ТЕ своїх земляків та гостей міста своєю тупістю шарашників- вони пропили місто чи не з часів його заснування.
Рейтинг: 1+ 0-
 
..., 07:33 31 липня 2023 р.
 
У Дрогобичі з"явилася страшенно утаємничена стратегічно-розважальна організація: Mad FM. Приховано розрекламували, але "гонорари ми не платимо", бо жодних вихідних даних нема ані в одному реєстрі? Таке, наче перепродують "палену" пластмасу, закатану в надувні кульки, аж зі самих Сум. Ху із енд?
Рейтинг: 2+ 0-
 
:(, 09:29 31 липня 2023 р.
 
Тільки можна уявити яка кількість місцевих діючих паразитів претендує на крісло очільника отг , а покірно німа громада з кожного чергового рагуля зробить "царя" подібного до нинішнього . Так і живемо з паразитами на шиї.
Рейтинг: 6+ 0-
 
дрогобичанка, 09:46 31 липня 2023 р.
 
Де нема голови на плечах, там всюди- паразити на шиї. А, таки, на шиї має бути голова. Якщо її там нема, то паразити- в мізках.
Рейтинг: 3+ -1-
 
:(, 11:55 31 липня 2023 р.
 
Перепрошую, а скільки раз треба бути визнаним корупціонером, щоб запрацював закон? Може вже пора листа Президенту написати?
Рейтинг: 8+ 0-
 
Няньо, 12:13 31 липня 2023 р.
 
Для цього треба дожити хоча б до ста років, аби бодай хтось з пузатих неуків приніс тобі букет квітів й чикулядку- за те, що жив і рятував неуків, поки вони для себе, самозакоханих, влаштовували професійно-святочні концерти, назбиравши туди колег по роботі як масовку для фоткання своєх "плідної праці" вічних в кабінетах.
Рейтинг: 3+ 0-
 
:(, 12:27 31 липня 2023 р.
 
як же уже дістала ця кругова порука злодійні і корупціонерів - в Україні принцип боротьби із корупцією такий: зловили - здерли гроші - відпустили іди далі кради. З такою владою Україна не має майбутнього.
Рейтинг: 10+ 0-
 
та то таке, 13:04 31 липня 2023 р.
 
Кучма це ворог України. Корупція це посібник Московії. Депутати де ви чи є у вас совість чи маєте ви яйця.
Рейтинг: 9+ 0-
 
Володимир, 15:16 31 липня 2023 р.
 
Пане! А вони там думають наоборот, що саме корупціонер і є ярим патріотом тому така лояльність до корумпованих чинуш. Чим більший злодій тим більша у нього повага у їхніх корумпованих колах. Дійшло все до ДНА.
Рейтинг: 5+ 0-
 
до Володимира, 21:43 31 липня 2023 р.
 
Депутати в Дрогобичі без яєць і з метровими язиками, щоб дупу Кучмі добре вилизувати. Фу, бридотники
Рейтинг: 6+ 0-
 
До Володимира, 23:01 31 липня 2023 р.
 
Громада щодня його дураком визнає! То що йому плакати? В одному місці він має ті визнання, що суду, що громади! Нагріб грошиків, а ви, дурні, сваріться між собою. Бо він собі то до голови не бере
Рейтинг: 5+ -1-
 
Марія, 08:18 01 серпня 2023 р.
 
Країні кінець((Крадуть, роздирають своїж, хто має гроші той бог. Залупа не контролює ситуацію в Державі.
Рейтинг: 4+ 0-
 
Вова, 12:05 01 серпня 2023 р.
 
Якщо Бог хоче наказати він відберає розум. Скоро прийде кара. Так зараз чиновники мов подуріли крадуть без сумління совісті колись треба буде стати перед Богом та відповісти за все. Їм навідь не шкода своїх дітей та внуків. Їм байдуже доля майбутніх поколінь. Тому кара має бути жорсткою та справедливою. Вона буде неодмінно як ранковий світанок.
Рейтинг: 5+ 0-
 
Володимир, 12:34 01 серпня 2023 р.
 
На суді він себе винним не визнав натомість зіслався на недосконале законодавство. Більше того , як цю тему розписали журналісти ми бачимо , що воно у суді зухвало відповідало на задані йому судом питання. Тому стає зрозуміло, що перед тим як вчиняти корупційні дії воно мабуть добре було проконсультоване юристом рішалою , або навіть кількома такими. Отож думаю, що йдучи на такий вчинок цей негідник знав що йому загрожує у випадок чого, і його відповіді на суді явно заздалегідь напрацьовані заготовки. Воно нікчема , як і його оточення, але далеко не наївне.
Рейтинг: 6+ 0-
 
до Марії, 13:40 01 серпня 2023 р.
 
Все, що нагріб кожен самопроголошений місцевий буржуй (кожен! буржуй! )- відібрати й роздати людям. Своєю працею вони заслужили, а не ходити щоразу на поклін, писати якісь непотрібні заяви й чекати милості від всілякої потолочі, котра вже сама не знає, як має з розуму зійти! Ніяких мільйонерів з мільярдерами в регіоні нема: все ОТГ посаджено на мінімалки з якимись копійками нібито доплат (у кращому випадку). Цілком можливою причиною того, що релоковане населення аж ніяк не поспішає йти в рабство до місцевих тузів- якраз ота поголовна мінімілізація оплати праці. Всі фінансові "криївки" розгромити вщент і дати людям жити й працювати!
Рейтинг: 4+ 0-
 
:(, 14:23 01 серпня 2023 р.
 
Мені стидно за такого родича
Рейтинг: 1+ 0-
 
Ігор, 00:56 03 серпня 2023 р.
 
Цікаво як двічі судимий за корупцію приходить в Ратушу працює проводить наради. Чи має сумління совісті що вже не голова громади а лайно від якого тхне штином зелених купюр. Він вже не ушльопок а покидьок якого всі рахують аморальним потворою Коли війна народ страждає воно вирішило підзаробити. Його гроші на крові.
Рейтинг: 8+ 0-
 
Володимир, 20:21 03 серпня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5837 днів)