У Стебнику п’яний водій «швидкої» здійснив ДТП, є постраждалі

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
Написав(ла) zaxid.net   
06.10.2023

 

У четвер увечері, 5 жовтня, у місті Стебник сталася ДТП за участі автомобіля швидкої допомоги Peugeot Boxer та мікроавтобуса Citroen. У результаті постраждали двоє людей. За даними поліції, водій «швидкої» був у стані алкогольного сп’яніння. Як розповіли в поліції Львівщини, увечері близько 20:20 на перехресті вул. Грушевсього та Володимира Великого у місті Стебник Дрогобицького району зіткнулись автомобіль Peugeot Boxer (карета швидкої медичної допомоги), яким керував 31-річний місцевий мешканець, та мікроавтобус Citroen, за кермом якого був 37-річний житель Стебника. Унаслідок події водій Citroen та медик – пасажир «швидкої» – отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні.
Також поліцейські встановили, що водій «швидкої» керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.
За фактом аварії слідчі відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху особами в стані сп’яніння (ч.1 ст.286-1 ККУ). Винуватцю загрожує позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами до п’яти років.
Керівник Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Васько запевнив ZAXID.NET, що центр сприятиме розслідуванню аварії та вимагатиме жорстко порання для винуватця. Також проводиться внутрішнє службове розслідування і найближчим часом 31-річного водія «швидкої» звільнять з роботи.
«Ми будемо вимагати максимально жорсткого реагування правоохоронців на даний випадок. Також відшкодування матеріальних збитків, як постраждалим, так і нам як установі. Наша позиція є категоричною стосовно вживання алкоголю на робочому місці», – сказав Андрій Васько.
З його слів, усіх працівників, виявлених на роботі у стані алкогольного сп’яніння, звільняють. «Протягом 2023 року у нас було два такі випадки – один медик і один водій, який спричинив ДТП учора», – додав Андрій Васько.
Він також зауважив, що постраждалий у ДТП медик перебуває на лікування у стаціонарі, його стан стабільний.
 

Переглядів: 1252

Коментарі (7)
 
Якраз 5 жовтня мене на швидкій везли на Кульпарківську, добре, що я не попав до того п'яного водія.
Рейтинг: 2+ -2-
 
з яхти в Амстердамі, 13:47 06 жовтня 2023 р.
 
П*яний. водій швидкоі допомоги? Бачив то відео то кошмар. Так ввалив то легкове авто що останній перекинувся на бік Удар був сильний. Ось такі швидкі водіі алкоголіки - трудоголіки.
Рейтинг: 2+ 0-
 
Єден дас зайн, 19:32 06 жовтня 2023 р.
 
МОЗ пора навідатися до цієї Дрогобицької лікарні , Лікарі бухають , в Лікарні антисанітарія, знущаються з людей, аптеки в середині виставляють ціни космос, тести роблять на наркотичне спяніння не маючи ні ліцензії, ні нарколога, підставляють людей, за операції дмуть гроші , хоча мають робити даром, кімнати для пацієнтів здають як готель в оренду беруть гроші , там походу бізнесмени роблять!
Рейтинг: 6+ 0-
 
Макс, 20:51 06 жовтня 2023 р.
 
МОЗ така сама хабарна як і описані Вами лікарні. Допоки самі пацієнти будуть покірно давати хабарі , купляти у їхніх аптеках ліки , робити платні ОЗД, аналізи та МРТ доти їх будуть "доїти" . Чому б пацієнту не спитати у лікуючого лікаря про існуючий у лікарні перелік безоплатних послуг , а він доволі великий і там чітко вказано що все вищеперечислене мною є безоплатне коли лікарня має заключений договір з НСЗУ . На рахунках лікарень накопичилось чимало коштів оскільки пацієнти лікуються за свої кровні. Добре якщо вони є а якщо людина немає захмарних зарплат або пенсіонер одинокий то що вмирати? Та ні, потрібно хоча б на горячу лінію НЗСУ поскаржитись що таке чиниться на місцевих рівнях. А люди чомусь бояться лікарів , і воліють за все плотити самі не вимагаючи навіть того, що передбачено законом. Тому закономірно їх і "стрижуть".
Рейтинг: 4+ 0-
 
До Макса, 08:42 07 жовтня 2023 р.
 
Ну наїхав водій швидкої на неадекватного пішохода, але ж взяв одразу покаліченого хлопа до своєї машини і поїхав на діскотеку, де постраждалий одразу виздоровів бо був притягнений поліцією до відповідальності за нетверезі танці в голому вигляді :)
Рейтинг: 1+ 0-
 
Оля бараболя, 16:10 07 жовтня 2023 р.
 
добре що на кульпаркiвську Флюнтiв й Флюнтих возять яхтами.
Рейтинг: 0+ 0-
 
з яхти на Кульпаркiвськiй, 11:46 08 жовтня 2023 р.
 
А пасажира ''швидкої'' ( він же медик ) перевіряли на алкоголь ?
Рейтинг: 3+ 0-
 
Прокіп, 22:34 09 жовтня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5838 днів)