Кому війна, а в Дрогобичі вирішили більярд пограти

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
13.10.2023

 

Більярдний стіл в Дрогобицькій міській раді вирішили придбати для Народного дому в селі Верхні Гаї, що розташований на вулиці Залізнична, 4. Відповідно до підписаного договору ФОП «Заінчківська Альона Іванівна» повинна передати замовнику більярдний стіл розміром 8 футів для гри в пул вартістю 20 тисяч гривень. Договір було підписано 26 вересня 2023 року (UA-2023-09-26-014092-a). Про це повідомила інформаційна агенція Гал-інфо.  Загалом Управління культури та розвитку туризму Дрогобицької міської ради доволі активно витрачає кошти в час війни на різноманітні ремонтні роботи, створення документації на об'єкти культурної спадщини, акустичне обладнання, сувенірну продукцію, тенісні столи тощо.
Найбільшою запланованою витратою став договір на проведення ремонтно-реставраційних робіт фасадів пам’ятки архітектури місцевого значення – Палацу (Музей «Дрогобиччина») на вул. Т. Шевченка, 38 у м. Дрогобичі Львівської обл. Вартість запланованих робіт, нагадуємо, склала майже 8 мільйонів гривень (UA-2023-09-14-008954-a). Договір про ремонтні роботи було укладено 6 жовтня. Після того, як голова Львівської ОВА Максим Козицький доручив проаналізувати заплановані закупівлі об’єднаних територіальних громад області та обмежити непершочергові видатки місцевих бюджетів Львівської області в умовах воєнного стану.

Переглядів: 1834

Коментарі (25)
 
Пан Мер, грає великий чи кишеньковий? :grin 8) :zzz
Рейтинг: 6+ 0-
 
Кульфон, 11:22 13 жовтня 2023 р.
 
Нормальна тема під час війни !  
Михайло Сікора , як радник Кучми буде там під час чергової пчнки приймати великих корупціонерів - Кучму , Щербу , Качмара , Германа і їх блюдолизів , а жовта преса на кшталт Дьорки , Кваснія , буду ь їх висвітлювати . бо мають за що - Дьорка за свої зоомагазини і ділянки , а Квасній за посаду.  
А побратими мої кладуть голови за таку нечисть.
Рейтинг: 18+ 0-
 
Афганець, 11:28 13 жовтня 2023 р.
 
той бiльярд напевно в палацi мистецв, то там лежать 8 мiльйонiв тих кульк насраних бiльярдом?
Рейтинг: 4+ -1-
 
з яхти коло ратушi, 12:42 13 жовтня 2023 р.
 
Ви неправі. Дьорка крутиться біля Кулиняка. З початком війни сам прилаштувалася писарьом в ТРО. а свого штатногт фотографа прилаштував з Vartonews прилаштував в РВА.  
Колись пам’ятаю Дьорка до «слуг» і їхніх прихильників ставився негативно. Називав їх зрадниками України. Але часи змінюється як і погляди у наших так званих містечкових журналістиків.
Рейтинг: 14+ -1-
 
До Авганця, 14:16 13 жовтня 2023 р.
 
А там де дьорка там і Льоня гольберг. Що між ними голубятами? Він останнім часом зносить яйця на фебе в групі $допоможи дьоркови$, але в ратушу Льоня шось давно не забігає. Видно кучма скупуватий хлоп, платить тільки своїм дуполизам.
Рейтинг: 7+ 0-
 
місцевий, 14:29 13 жовтня 2023 р.
 
А де шестикутний юркевич пропав з етеру? Ніхто не платить?  
Щось нестудентського театру не видно. Бо тим студентам вже під 40 років
Рейтинг: 7+ 0-
 
Мойша, 15:20 13 жовтня 2023 р.
 
А максимов зі своєю євою на радіо вирішили присроїтись були. Посиділи пару тижнів - ніхто зарплату не приносить на блюдечку ще й працювати треба. Та й звалили на. :grin
Рейтинг: 2+ -1-
 
Іван, 15:32 13 жовтня 2023 р.
 
Не ведеться, це така приманка, тепер у Гайох, хлопи підут до народного дому заграти на більярду, а там їх вже чекає фірма ТЦК та СП.
Рейтинг: 6+ -1-
 
Гріцацуєв, 17:14 13 жовтня 2023 р.
 
То не Пан мер то корупціонер, якого треба гнати в шию не тільки з ратуші а і з Дрогобича, в Дрогобичі тому лайну місце тільки на Бергітках!
Рейтинг: 9+ -1-
 
микола, 17:50 13 жовтня 2023 р.
 
Корупціонерам при владі зараз живеться ще краще аніж до війни. Активно відмивають кошти , "чесно" розприділяють допомоги які надходять з європи / думаю що себе любимих забезпечили тими допомогами сповна / одним словом працюють тут навіть не поспориш.
Рейтинг: 8+ 0-
 
До Миколи, 21:07 13 жовтня 2023 р.
 
Стоп, а чому саме у Верхні Гаї? А, що у Лішні, Рихтичах, Вороблевичах та врешті у тих самих Нижніх Гаях у більярд грати не хочуть? Більярд у кожен клуб!
Рейтинг: 8+ 0-
 
Галдін, 21:19 13 жовтня 2023 р.
 
Тарасе Ярославовичу, я за Вас голосував, я не хочу більярд, купіть будьласка мені плейстейшин, я буду грати у фіфа і мортал комбат.
Рейтинг: 5+ 0-
 
Ейс Вентура, 22:19 13 жовтня 2023 р.
 
За прикладом Гал-інфо я поцікавилася на "Prozorro" , що купляли наші бюджетники для своїх офісів . Почала з відділу освіти у 2022 році. І неповірите, що в час війни, там і люстри , і бойлери, і шпаклівки, і землі десь на три машини, а паперу, папок , запрпвок катриджів, що напевно за ті гроші вийшла б ціла фура. Якщо чесно , то дуже подивована, бо загальна сума зашкалює, особливоо в кінці року. А більярдний стіл за 26 тис. грн, то ще нічого в порівнянні з цими аферистами.  
Цікаві дві речі- чи Кучма ге знав, що робить його улюбленець Вовків, і чи новий начальник "мальчік- спальчік" цього не бачив і не знає?
Рейтинг: 11+ 0-
 
То ще нічого, 07:11 14 жовтня 2023 р.
 
Під видом господарських закупок ніби-то на потреби відділів найбільше крадуться кошти бо як бачимо, і зрештою це вже доконаний факт, що чиновники як навіжені дерибанять бабло платників податку завишаючи ціни на покупки (а різниця тоді осідає у чиїсь кишені) , і подекуди закуповують цілковито непотрібні речі . Але говорили балакали як то мовиться , но такому безчинству має бути поставлена крапка. Навіщо така кількість контролюючих органів коли нечестиві як крали так і крадуть, а може тепер ще в рази більше та сіли вже конкретно людям на плечі звісивши свої булки.
Рейтинг: 8+ 0-
 
Особиста думка, 08:40 14 жовтня 2023 р.
 
дрогобицькому начальству не хватае ШАРIКIВ в головi, вот вирiшили замiнити на бiльярд
Рейтинг: 5+ 0-
 
з яхти в Залiссi, 08:50 14 жовтня 2023 р.
 
Що той більярд , там Вовків свого власного відеооператора вже має, може ми чогось незнаємо , може той Альберт роди знімав у Ілони Вовківа , ще ту зелену косооку пристроїли до корита місткої ради, а тепер того гигика чоловіка підтягнули.  
Ми можливо скоро побачимо фільм ДМР і вусатий заноза)
Рейтинг: 11+ -2-
 
Удар мені в чоло, 08:53 14 жовтня 2023 р.
 
Голова Дрогобицької Зради Кучма злодій у законі руками виконкому розкрадає бюджет міста, а очолює цей дерибан керуючий справами виконкому Вовків, який уклав договір з Альбердою на зйомки відеороликів "Кучма ти де знайшов цього нерозвинутого ембріона. Удар рулить перед виборами. РАГУЛЬНЯ
Рейтинг: 12+ 0-
 
Громада, 12:38 14 жовтня 2023 р.
 
А відколи це Вовків почав підписувати договори. А де наш мер. Певно у той час коли Кушлик з мером куролесили по Парижу. Розікрав освіту, тепер взявся за бюджет міста і ще про це хоче зняти фільм "Дрогобицька мафія"
Рейтинг: 12+ 0-
 
Ратуша, 12:56 14 жовтня 2023 р.
 
Люди добрі спам'ятайтеся у країні ВІЙНА! Передайте ці гроші нашим хлопцям які у холоді, під дощем, без сім'ї боронять нашу країну. А ви відосіки про себе Вовків нарциза хочеш знімати про те як ви плачете за героями або як ви допомагаєте дітям героїв з державного бюджету. Витягнітьз своєї кишені і дайте. А ви хіба запихаєте. Про воїнів треба знімати фільми, як вони за тебе Вовків воюють бо ти засцяв і відкосив від армії, спиш у теплому ліжку, сидиш у кабінетику, жируєш за наші податки. Іди памперси поміняй , бо вже мокрий з переляку. Благо , що памперси з гуманітарки можеш задурно міняти.
Рейтинг: 17+ -1-
 
Марія, 14:13 14 жовтня 2023 р.
 
Це для нас війна , а для подібних моральних дегенератів(є такий медичний термін) час коли можна здичавіло збагачуватись бо кожна закупівля приносить цю різницю між цінами у їхні гаманці. А все йде по завищеним від ринкових цінам. Це і є ключовою мотивацієї постійно закуповувати.
Рейтинг: 6+ 0-
 
До Марії, 14:32 14 жовтня 2023 р.
 
А яким тулумбасом тулумбасяться містом пачки привозних фельдфебелів з автоматами і псами, якщо виводити попід білі ручки оту всю злодійню з кабінетів- їхній найпряміший обов"язок. А чи "фас" не загавкало- десь на Кіпрі, а то й на Мальдівах інкгніто? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
?!, 15:45 14 жовтня 2023 р.
 
Ми думали, що обрали патріотів, та ні, як виявилося ІДІОТІВ. Ненаситних, ганебних хапуг, які у Львові розважаються під час війни, торти за 100 тисяч купують, а в Дрогобичі - більярдні столи. Чи не надто ми жаліємо наших чиновників? Може і їм спробувати воювати? Н вміють? А хто вміє? Той, кого без підготовки на вулиці зловили? Нехай і їх так само!
Рейтинг: 6+ -1-
 
Марія, 08:47 15 жовтня 2023 р.
 
Вчора була в Parky, чоловіки здорові, як бугаї ходять сотнями, купують, переглядають. Ніхто їх не рухає, хіба по селах гонять за хлопцями. А їм за що такі привілеї? Вони інваліди? Щось не виглядає, вони опікуни? На кого тоді залишили тих, ким опікуються? Поділили людей на чорних і білих, точніше на смертних і привілейованих! А хто вам, скоти, дав право людей ділити і обирати? Війна для певних категорій? Ні! Для всіх! Синків мажорів, суддів, депутатів, привілейованих осіб. Лише їх би відправити на фронт і війна завершиться відразу! Знайдуть все і зроблять все щоб завершити її. А поки мажорні параді наживаються на війні, їх слимаки на дорогих машинах по магазинах і ресторанах гонять. Треба нам змінювати цю ситуацію і вимагати не робити різниці, бо поки вони наживаються, війна не завершиться ніколи. Це їх бізнес! Шкода лише, що на крові простих людей . Треба негайно поміняти місцями
Рейтинг: 5+ 0-
 
Я, 08:55 15 жовтня 2023 р.
 
Навіть не ідіотів , а нажаль чистої води моральних дегенератів, якось так вбачаю.
Рейтинг: 5+ 0-
 
До Марії, 10:03 15 жовтня 2023 р.
 
Ви маєте претензії до печерної сволоти у Києвах- то ліпфть по них джавелінами, а не тут сріть дрібними каструльчиками? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
До яя, ая!, 17:07 18 жовтня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5838 днів)