Суд виніс вирок дрогобичанину, який облив бензином та підпалив свою дружину

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
14.10.2023

 

Дрогобицький міськрайонний суд Львівщини виніс вирок місцевому мешканцю Ярославу Гойді, який облив свою 40-річну дружину бензином та підпалив. Жінку з опіками доставили у лікарню, але вона померла. Чоловіка визнали винним в умисному вбивстві, яке вчинене з особливою жорстокістю, та призначили 13 років тюрми. Про це повідомив zaxid.net.  Як вказано у вироку суду, який винесли у жовтні 2023 року, випадок трапився на початку травня 2022 року. Ярослав Гойда перебував у нетверезому стані, у нього виник конфлікт зі своєю дружиною, під час якого вирішив її спалити. На той час 42-річний чоловік облив бензином свою 40-річну дружину та підпалив. Ярослав Гойда виштовхав жінку на вулицю, де ще раз облив її бензином, через що вогню стало більше. Жінку госпіталізували до лікарні з опіками та з розвитком опікового септичного шоку, унаслідок чого вона померла.
Обвинувачений у суді розповів, що того вечора вони з дружиною купили пиво та горілку в магазині. Він лежав на дивані, пив пиво, їв рибу та дивився телевізор, а дружина з його мамою місили пиріжки на кухні. Чоловік розповів, що випив близько чотирьох літрів пива і більше нічого не пам’ятає, він прийшов до тями у поліцейській машині, коли його затримали. Стверджував, що раніше у нього уже був випадок провалу в пам’яті. Ярослав Гойда не визнав свою провину у вбивстві дружини.
Свідки розповіли, що того вечора проходили вул. Січових Стрільців у Дрогобичі та побачили, як горить жінка. Один з очевидців спробував загасити вогонь, але тоді з будинку вийшов обвинувачений та ще раз облив жінку бензином. Чоловік кричав, що «її потрібно спалити» та перешкоджав загасити полум’я. На місце викликали медиків та поліцію.
Сестра вбитої розповіла суду, що Ярослав Гойда неодноразово знущався з жінки. Чоловік «занурював її у воду в ванній кімнаті, намагаючись втопити, обстригав її налисо, наносив їй побої, а потім змушував роздягатись до гола, фотографував її і надсилав такі оголені фото їхній матері. Постійно погрожував, сестра сильно його боялась, проте відмовлялась залишити його, бо казала, що любить».
Справу розглянула колегія суддів у складі Руслани Курус та Юрія Кучаковського, які дослідили усі матеріали справи та визнали обвинуваченого винним в умисному вбивстві, яке вчинене з особливою жорстокістю. Ярославу Гойді призначили покарання – 13 років тюрми. На вирок ще може бути подана апеляція.

Переглядів: 1376

Коментарі (8)
 
весь дрогобич такий в дурманi як iжак, а в той час вiдмивають першi, й ясно не послiднi грошi в палацах мистецв випити та закусити, народнi обранцi, а крiпаки потом не памятают, чи пили, чи iли, чи мiсили пирiжки.
Рейтинг: 2+ -1-
 
з яхти в Залiссi, 15:38 14 жовтня 2023 р.
 
Дурне якесь. Каструвати дебіла і зробити розвальцовку анального отвору шоб на зоні його тепло прийняли.
Рейтинг: 4+ 0-
 
Роха, 18:17 14 жовтня 2023 р.
 
Суддю і прокурора послати на курси до КИЙОВА за таке покарання. ГАНЬБА!
Рейтинг: 1+ 0-
 
снайпер +затєтий украінець, 21:48 14 жовтня 2023 р.
 
А ілюстративне фото так підписали, що спробуй зрозумій, хто на ньому- поліція, а хто націанальний: він допитує її, поки вона записує те, що йому розповідає? І, напевно, немалі гроші отримують оті всі піпішники-ілюстратори-виписувальники, га?
Рейтинг: 1+ -1-
 
?!, 01:33 15 жовтня 2023 р.
 
Скоро будуть сидіти всі корупціонери з Дрогобича
Рейтинг: 2+ 0-
 
Руслан Цеслів, 09:21 15 жовтня 2023 р.
 
Поліцайка сексі :roll я не проти шоб мене така заарештувала :)
Рейтинг: 0+ 0-
 
Містер Хайд, 16:24 15 жовтня 2023 р.
 
Тобі стільки й близько не платять, абись мав чим від неї "відстати", навіть не порівнюй:твоя зарплата- то одна її кава. Тому "крути рулетку- і не пашталакай".
Рейтинг: 1+ 0-
 
:(, 15:39 17 жовтня 2023 р.
 
То, кажете, всіх будуть сидіти? Це ж пів міста і третина району. А в їхні награбовані маєтки заселять майбутніх любительок опереток у нічних сорочках в в стилі галіфе, й де, в лютерею, видаватимуть нічний горщик з борщиком і подевочко покришених шкварків, а зверху- пампушка з часничком? А чи просто- тих корупціонерів, котрі приїхали потусуватися Карпатами на джипах з ленд-крузерівськими номерами на борту кожної "яхти"? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 14:25 20 жовтня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5837 днів)