Вірний друг: як собака врятував людей

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
19.10.2023

 

Вночі 19 жовтня о 03:39 виникла пожежа в с. Старий Кропивник, Дрогобицького району. Про це повідомило Головне управління ДСНС України у Львівській області.  Як з’ясувалось на місці події, люди звечора розпалили камін, та вже під ранок всіх розбудив їхній собака. Власники не розуміли, що сталося, адже все було в диму. Не гаючи часу, люди вийшли на вулицю та викликали рятувальників. Коли прибули надзвичайники, будинок був охоплений вогнем.
О 04:38 пожежу локалізовано та о 05:15 ліквідовано. Вогнем знищено житловий будинок. До ліквідації пожежі залучалось 11 рятувальників та 3 одиниці спецтехніки. Внаслідок займання ніхто не постраждав.
Для уникнення пожеж важливо дотримуватись наступних заходів безпеки:
• слідкуйте, щоб камін чи пічка регулярно чистились від золи та нальоту. Це допомагає знизити ризик загоряння внутрішніх відкладень;
• використовуйте тільки пальне, яке призначене для каміна або пічки;
• переконайтеся, що приміщення, де знаходиться камін або пічка, добре провітрюється;
• ніколи не залишайте розпалений камін або пічку без нагляду. 
Запам'ятайте, що безпека є завжди пріоритетом, тому дотримуйтесь відповідних заходів безпеки і уникайте ситуацій, які можуть призвести до пожежі.
 

Переглядів: 912

Коментарі (2)
 
Напевно, "всечесні" конкуренти догаратали "важким трудом" зароблене у такого самого? ! Окрім, хіба що, власної необережності, хоча- сумнівно: надто вже захмарна "хатинка" на "чесно зароблені".
Рейтинг: 0+ -1-
 
?!, 14:28 19 жовтня 2023 р.
 
точно люди такi зависнi, от всi завидують Флюнтам що окопалися в окопах на Кульпаркiвськiй, могли би задушили, а так просто коментарi пишуть з Нiдерландiв.
Рейтинг: 0+ -1-
 
Божа роса з Кульпаркiвськоi вi, 17:22 19 жовтня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5840 днів)