Ректор університету в Дрогобичі сама себе взяла на роботу професоркою

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
21.10.2023

 

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області закрив справу щодо ректорки дрогобицького педагогічного університету Валентини Бодак, яка взяла себе на роботу в університет професоркою, не повідомивши, при цьому, про конфлікт інтересів. Про це повідомив zaxid.net.  Як вказано в матеріалах справи, у грудні 2021 року, через два місяці після призначення на посаду, ректорка Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка Валентина Бодак видала наказ, яким призначила сама себе на посаду професорки кафедри філософії імені професора Валерія Скотного за сумісництвом. При цьому, вона встановила собі зарплатню 0,5 ставки та не внесла в господарську документацію університету інформацію про наявний конфлікт інтересів під час працевлаштування самої себе. За адмінпорушення, пов’язане з корупцією, слідчі управління стратегічних розслідувань Нацполіції на неї склали протокол за ч. 1 ст. 172-7 КУпАП.
У суді Валентина Бодак своєї провини не визнала. Суд з’ясував, що поліцейські некоректно склали протокол, адже за законом ректорка мала б подати заяву про наявний конфлікт інтересів упродовж доби після наказу про своє працевлаштування, тобто, до 3 грудня, натомість у протоколі вказана лише дата правопорушення – 2 грудня. Крім цього, суд не побачив доказів порушення Валентиною Бодак антикорупційного законодавства.
Враховуючи обставини справи, суддя Дрогобицького міськрайонного суду Орест Крамар закрив провадження у справі щодо Валентини Бодак за ч. 1 та ч. 2 ст. 172-7 КУпАП за відсутністю в її діях складу адмінправопорушення. Цю постанову можна оскаржити в апеляційному суді.
Зазначимо, що Валентина Бодак очолила Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка у жовтні 2021 року. Раніше професорка працювала на посаді проректорки університету

Переглядів: 2041

Коментарі (16)
 
Не треба валендатися через центр міста з такою напердиканою фейсбукою, ніби, одночасно, корона з голови- та й на очі посунулася: студенти всіх поколінь мимо, таки, не проходять, можна хоча б булькнути, бодай щось, у відповідь: мимо ж- не мимо, га? ! А то- наче тіні всіх корупціонерів позаду біжать (теж- всі їхні покоління).
Рейтинг: 1+ 0-
 
:(, 12:23 21 жовтня 2023 р.
 
пiшла по стопах Януковича, явно мiтить на мiсце президента, напевно партiя буде називатись розовий будяк.
Рейтинг: 7+ -1-
 
з пiдводноi лодки в степах Укр, 12:40 21 жовтня 2023 р.
 
Бо ректори мало заробляють
Рейтинг: 4+ -1-
 
Кирило, 20:34 21 жовтня 2023 р.
 
То нехай йдуть сторожами і двірниками- там всі мільйонери. Йо? !
Рейтинг: 4+ 0-
 
!, 21:23 21 жовтня 2023 р.
 
раніш при тому СССР заходив до метра простим хлопом чи бабов а виходив звідти ля з дипломом вищоі освіти! Таке було! Але я вже писав і не один разок що в Украіні був і є напевно якщо не кинув коні лише один "ПРАХХФФЕССОР" то гражданін ЯНУКОВИЧ. Все крапка із за того казла і війна поч алдася з кацапами. То не новина!
Рейтинг: 1+ 0-
 
ну і що, 22:03 21 жовтня 2023 р.
 
А в нас директор школи- пан Гевко програв суд вчительці, яку звільнив з роботи. Тепер мусить її поновити, шкода що вимушений прогул майже за два місяці оплатять з бюджету школи, а не за рахунок цього хама.
Рейтинг: 17+ -1-
 
Школа N 17, 05:31 22 жовтня 2023 р.
 
1. Надія Скотна  
2. Ольга Заяць  
3. Валентина Бодак  
4. Алла Гладун (в рейтингу більше 15 років)  
5. Світлана Маменька  
6. рижа з Освіти  
7. Директриси всіх шкіл  
8. Богдан Пристай  
9. Єва Райська (найбідніша але біля корупціонера Стьопи)  
10. Іра Кушнір з писком на всю ср. ку
Рейтинг: 17+ -3-
 
Рейтинг профі корупціонерок, 10:41 22 жовтня 2023 р.
 
О, якби кожен начальник, керівник чи просто директор, котрі ними були ще на початку 90-х, сплатили всім своїм працівникам чесно зароблене- у місті б раптом одразу з"явилося ще одне угрупування "гірка", там десь, на дачах і довкола, місця повно. Поїли б "кірзи" на маргарині- то й пізнали б правдивий смак життя, а то - "пани" і "пані".
Рейтинг: 4+ 0-
 
:(, 17:42 22 жовтня 2023 р.
 
То ж які гонорари отримує адвокат, якщо Гевко збирав з кожного вчителя по 1, 5 тисячі на суд. То хай тепер Шрек віддає гроші, які собі привласнив під приводом суду з пенсіонеркою. Школу перетворив у бізнес -проект. Всіх звільняє. Мінімум 70 тисяч штук баксів заробив на прийнятті на роботу. Пес смердючий.
Рейтинг: 13+ 0-
 
Вчитель, 18:31 22 жовтня 2023 р.
 
Цей Шрек(Гевко) дійсно перетворив школу на бізнес. Одних позвільняв, а інших за 1-3 тис. $ понабирав. Сам вже скоро в двері не влізе, а щоб ніхто не бачив як він безплатно харчується за рахунок дітей пільгових категорій, то облаштував собі в їдальні окрему кімнатку куди ходить із заучкою.  
А про 1. 5 тис. грн. на суд з вчителів школи - це правда, бо він задаром не посунеться на міліметр. Про його жадібність і розкрадання гуманітарки в час, коли в школі жили переселенці, в мікрорайоні ходили легенди.  
Коли через два роки закінчення контракту ми почули, що його Кучма хоче забрати, то дуже втішились, що нарешті припиниться свавілля і побори. Але ця погань напевно поділилась грішми з мером і конкурс перенесли до закінчення війни. Шкода, що в час війни одні наживаються і жирують, а інші мовчать і терплять.
Рейтинг: 15+ 0-
 
Вчителька, 20:46 22 жовтня 2023 р.
 
Зауважте ключове, що при теперішньому ушльопку чинуші міста просто поглинуло у корупції бо такого нагло зухвалого хабарництва як тепер місто ще не знало. Сумно і огидно вже від тих невігласів.
Рейтинг: 15+ 0-
 
До вчителя, 21:06 22 жовтня 2023 р.
 
Їх не лякає навіть пишна борода Міністра освіти та науки, кріси з лісу- всіх "борців" з корупцією? А чи- тут настільки малі розміри корупційних діянь, що незабаром всі "борці" й "борциці" також підуть на базар, аби трусиками торгувати й краяти на твердих дипломах ліверні канапки? Там аж ніяк жлдне робоче місце не коштує три мільйони хабарів- на кожному дивані!
Рейтинг: 5+ 0-
 
!, 07:04 23 жовтня 2023 р.
 
Ігор Шимко - знов їздить п'яний за рулем. Тарасе кучмо - виграйте йому тендер на малювання кольоровимим фарбами ліній сплошних і з перемичками!
Рейтинг: 4+ 0-
 
Руслан Цеслів, 07:23 24 жовтня 2023 р.
 
Та той університет перетворився на саме натуральне дно. Це просто «Титанік», створений покійним Скотним, який поступово йде на дно. Корупція, невихованість, неввічливість, постійні міжусобні війни…. Нагадує середньовічну Францію, де травили один одного за престіл. А ректор цього закладу шкода, що професор і вчена людина, а культури, поваги, ввічливості та виховання повний нуль. Така неотесана базарна жінка, ніяк не дотягує до свого статусу.
Рейтинг: 6+ 0-
 
Марія, 22:03 25 жовтня 2023 р.
 
Марія - я тобі зроблю!
Рейтинг: 1+ -1-
 
Олексій Радзієвський, 07:49 26 жовтня 2023 р.
 
Та ти що? Я впісялася від страху!
Рейтинг: 3+ 0-
 
Марія, 22:43 26 жовтня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5841 день)