Поки жодна вулиця у Дрогобичі не носитиме ім‘я загиблого Героя - Олега Дяківа

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
18.09.2022


В Дрогобицькій територіальній громаді триває процес дерусифікації та перейменування вулиць як в місті Дрогобичі, так і в селах, які безпосередньо є частиною громади. Відтак 29 липня 2022 року депутатом Дрогобицької міської ради Степаном Кулиняком було подано депутатське звернення з проханням винесення на найближчу сесію ради проєкту рішення щодо перейменування в місті Дрогобичі вулиці Індустріальної на вулицю імені Героя України, який захищав нас та нашу Батьківщину - Олега Дяківа. Олег - дрогобичанин та загинув 19 липня в зоні бойових дій.

Про це депутат та одночасно начальник Дрогобицької районної військової адміністрації Степан Кулиняк повідомив у себе на Фейсбук.
 

 
3 невідомих причин в порядок денний ані попередньої, ані сьогоднішньої сесії не включено це невідкладне, на мою думку, питання. Проте попередньо воно пройшло позитивно комісію з вивчення питань щодо проведення заходів дерусифікації та з перейменування і присвоєння назв вулицям, провулкам, паркам, скверам у межах Дрогобицької міської територіальної громади, яка була створена згідно з розпорядженням міського голови від 10 червня 2022 року. Ба більше, мною не було отримано жодної відповіді на моє звернення, як це вимагає чинне законодавство, - зазначив Кулиняк.
 
У відповідності до Регламенту ДМР, пропозиції щодо формування порядку денного можуть надавати депутати. Згідно з цим же Регламентом ДМР, мною було завчасно подано проєкт рішення щодо включення в порядок денний рішення про перейменування вище зазначеної вулиці з відповідною пояснювальною запискою до нього.
 
Статтею 19 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад» регламентовано, що депутат місцевої ради має право вносити пропозиції і зауваження до порядку денного засідань ради та її органів, порядку розгляду обговорюваних питань та їх суті, а також вносити на розгляд ради та її органів проекти рішень з питань, що належать до їх відання, поправки до них.
 
«Сьогодні на черговій сесії міської ради клопотав перед міським головою включити в порядок денний проєкт рішення щодо перейменування в місті Дрогобичі вулиці Індустріальної на вулицю Олега Дяківа.
 
Однак Тарас Кучма, порушивши вище зазначені норми законодавства, а також будь-які моральні принципи відмовився виставити на голосування подану мною пропозицію з підстав необхідності долучення до даного рішення якоїсь історичної довідки, яку його підлеглі вже 1.5 місяці не можуть зробити, при тому, що як я вже зазначав дане питання пройшло відповідну спеціальну комісію, на якій дослідили все необхідне та було погоджено відповідний проєкт рішення. Натомість ним було внесено до порядку денного низку сумнівних рішень, серед яких таке, як надання черговому комунальному підприємству змоги утилізувати сміття, яке в подальшому не було підтримано депутатами.
 
Якщо міський голова і на наступній сесії не виставить дане питання на голосування депутатів, що ймовірно з огляду на те, що вже 1,5 місяця цього не відбувається, я буду змушений реагувати в правовому полі на його бездіяльність по відношенню до увіковічення пам’яті наших Героїв.
 
Також хочу зазначити, що перейменування назви вулиці не принесе дискомфорту для її мешканців, оскільки в більшості випадків жодних документів не потрібно буде змінювати. Тому не бачив об‘єктивних перешкод для прийняття сьогодні такого рішення.
 
На жаль, воїни, які захищають нашу землю, нашу незалежність, свободу та спокій роблять це ціною власного життя. Ми не вправі про це забувати, щоденно віддаємо їм свою шану та низький уклін.
 
Молоде покоління повинно знати імена Героїв новітньої історії Української держави. А ми повинні залишати позаду особисті інтереси, образи та керуватись холодним розумом, законом та моральним цінностями, а не амбіціями», - підкреслив Степан Кулиняк.
 

Переглядів: 2594

Коментарі (56)
 
Вчора було велике свято для єдиного українського народу - визволення західноукраїнських земель з під польської окупації ! З святом вас дорогі краяни!
Рейтинг: 4+ -2-
 
Ющенко так, 14:33 18 вересня 2022 р.
 
Навіть була вулиця 17 вересня.
Рейтинг: 2+ -2-
 
Олег, 14:35 18 вересня 2022 р.
 
Ой, та ж ця вулиця, вся- в заколдобинах й рогогулінах, як і оті, проскановані, документи- у помилках "з обшибками"! Логічно було б, зважаючи на те, що упокоєний воїн навчався у школі № 2, назвати його іменем вулицю, на якій його рідна школа розташована. Хоча, ще мудріше- не називати нічиїми іменами ніякі вулиці, бо "молодь хоче знати" історію свого краю не на, забутих світом, закапелках міста, з баюрами, ямами і вирвами, а, хоча б, - на картонках з тисненими гербами, що дуже придатні для нарізки ліверних канапе, якими вельми класно закусювати пиво під чіпси, десь на арматурах Европи, коли, замість отих "надутих" повітрям, пачок з чіпсами, можна було б купити додому з шість-сім мішків картоплі- і не гойрати "Пустіть нас за кордон", бо ми дотепер не можемо лабутенити віденську бруківку своїми "тато-мама дай на каву, бо нам кортить "залетіти" по-европейському! , а "теща, дай на машину". Дайте спокій хоча б мертвим: ви, ніхто, живих не пошановуєте, окрім своїх, "прикублених"! Поставте вже, перед входом до кожного "білого гробу" пам"ятні знаки одні одним!
Рейтинг: 14+ -1-
 
!, 15:44 18 вересня 2022 р.
 
Питанням перейменуванням вулиць слід було зайнятись після завершення війни.  
Загиблих Героїв буде багато, вулиць на всіх не вистарчить.  
Слушно б було створити приміром парк в пам’ять загиблих Героїв чи меморіал.  
Це виключно популізм Степана Кулиняка-Танчука який марить стати депутатом ВР а може і головою ОТГ.  
До речі чому Степан Кулиняк завжди сміється? Радість б’є фонтаном.
Рейтинг: 23+ -3-
 
!, 18:21 18 вересня 2022 р.
 
Для початку вулиці приведіть в належний стан. Тротуари розбиті. Дороги в ямах. Вам не стидно один з другим Кулиняк з Кучмою?
Рейтинг: 19+ -1-
 
дрогобичанин, 18:26 18 вересня 2022 р.
 
Це питання пройшло онлайн голосування громади, і за перейменування проголосувало 82% опитуваних, а то таракан вусатий спеціально не виставляє це рішення на сесію бо проект подав Кулиняк
Рейтинг: 9+ -11-
 
Соля, 18:31 18 вересня 2022 р.
 
Обов’язково зараз перейменовувати вулиці? Може варто спочатку перемогти ворога і після війни перейменовувати вулиці?
Рейтинг: 19+ -1-
 
?, 18:35 18 вересня 2022 р.
 
Кулиняк(Танчук) може по квартирі виділити в новобудові для сімей загиблих героїв а не піаритись. Тесть голови РДА має наміри забудувати багатоповерхівками територію Шпихліра.
Рейтинг: 9+ -3-
 
…., 18:44 18 вересня 2022 р.
 
Районній і міській владі нема чим зайнятись хіба перейменовувати вулиці, чи на часі це. Як що загиблий ГЕРОЙ виходець з міста, то на його честь можуть перейменувати вулицю або школу, а як що, ти з села де всього одна, дві вулиці – і центральна Шевченка чи Франк, то на честь загиблого ніхто перейменовувати не буде. У теперішніх керівників лишилась «СОВЬЄТСЬКА» ментальність. Колись на початку 90-тих можновладці брали телефонний довідник Дрогобича і перейменовували вулиці 17 ВЕРЕСНЯ на 22 Січня, Кушніра на Куліша, і тд. Чи не варто зараз зупинити ці дії і після перемоги над МОСКОВИТАМИ створити меморіальний парк ( наприклад на розі Л. Українки і Чорновола (напроти фонтану) зі стелою де будуть перелічені усі загиблі за Незалежність України?
Рейтинг: 19+ -3-
 
перехожий, 18:51 18 вересня 2022 р.
 
використовувати ім’я загиблих героїв у своїй політичній війні з кучмою є безсовісно і низько. так само як піаритись на волонтерській і гуманітарній допомозі.
Рейтинг: 17+ -4-
 
до Кулиняка, 18:53 18 вересня 2022 р.
 
Гине цвіт нації , а політикани за майбутні вибори думають мяко кажучи.
Рейтинг: 10+ 0-
 
дрогобичанка, 20:12 18 вересня 2022 р.
 
Нічого неміняєтьс. Як за давен часів гнали на війни бідноту так і женуть тепер. А пани у владних кабінетах владарюють і з жиру бісяться. Такі як Кулиняк з Шлярпом ніколи не піде на фронт а лише відсилатиме інших. В них все куплено і забезпечено.  
Ще Т. Г. Шевченко про те все писав.
Рейтинг: 11+ -1-
 
Правда, 20:31 18 вересня 2022 р.
 
До 14::33.  
А чого це пан "лектор" змінив свій нік? Сором'язливий , чи що?  
17 вересня для мешканців заходу України аж ніяк не назвати святом. Радше - траур. Пропоную "лектору" і йому подібним істотам відвідати музей "Тюрма на Стрийській" та освіжити власну пам'ять.  
На наше щастя оті "асвабадітєлі" сьогодні не прийшли вдруге до нас. Бо отримали і отримають пи&ди від єдиного українського народу від Сяну до Дону. Чого і вам зичу.  
Слава ЗСУ! СМЕРТЬ московитам та їх місцевим приспішникам!
Рейтинг: 4+ -1-
 
Наталія, 01:08 19 вересня 2022 р.
 
Хамка!
Рейтинг: 0+ 0-
 
пнх!, 08:12 19 вересня 2022 р.
 
Хай "шановний" Степан Кулиняк скаже чого це він опинився в списках вступників на аспірантуру в нашому університеті педагогічному? Чи не бажає він від армії відкосити в такий спосіб? То самому воювати за свою країну впадлу, а як з Кучмою за крісло мера гризтись прикриваючись загиблим героєм, то за радість. Позор тобі і твому роду за такий цинізм і егоїзм, коли в нашому місті бардак, поліція витворяє що вздумається, табуни бариг і наркоманів на вулицях, дороги сипляться, будинки падають, парки гниють від шприців і сміття, але ж ні, важливіше перйменовувати зараз якісь вулиці, це ж саме болючіше питання в наш час. Ганьба .
Рейтинг: 11+ -4-
 
до Кулиняка, 09:46 19 вересня 2022 р.
 
Сміх та й годі з їхніх піарів . Кар'єристи та заробітчани на тому їхні заслуги закінчуються бо далі одна підміна понять та брехня. Вони раді коли кріпаки дякують за їхні послуги і не враховують те, що з податків тих же кріпаків отримують захмарні суми зарплат та премій.
Рейтинг: 3+ 0-
 
дрогобичанка, 13:01 19 вересня 2022 р.
 
Україні не потрібен Київ, як і Київ має десь всю Україну- нехай мастять собі голови! Поки вони з місць возитимуть туди багажники хабарів, аби з того люди отримували копійки- це срамота на весь світ. Та й світові, тим паче, Україна не потрібна- ото, з лахудренників злодійських лаха деруть- і лише руки потирають. Пропаща нація, та й годі: без гідності, без совісті, без честі. Словом, "слов"яни"- раби, а найперше, раби таких самих рабів, котрі себе самопроголосили рабовласниками. А як були рабами й рабинями- так ними, в самих собі, й залишилися. Навіть нікуди нікому й виїздити не треба, хіба що, знову ж таки, порабствувати.
Рейтинг: 2+ -4-
 
Крапка над Істиною, 14:23 19 вересня 2022 р.
 
Такий коментар могла написати тільки смердюча безчесна свиня. Істото, нема сильнішої і здібнішої армії у світі, ніж ЗСУ! І ці ЗСУ захищають наших дітей, жінок, пристарілих осіб, інвалідів, немічних. Ти проти них тільки що плюнув, гімно ти смердюче? Ти де відсиджуєшся, гімнокрапко?
Рейтинг: 3+ 0-
 
до Крапка над Істиною, 16:06 19 вересня 2022 р.
 
та вся крапка що тут пише прошу не звертати увагу думаю що то якесь чмо або обкурене або обіжено долею мама алкашка тато наркоман і ось таке скалатали по пьяні СЛАВА УКРАІНІ!
Рейтинг: 4+ -2-
 
ми з УКРАІНИ, 16:42 19 вересня 2022 р.
 
Не потрібно тут всіляким "патрійотам" намагатися затикати рота будь-кому іншому, тому що будь-хто інший не згірш вашого знає, що є- Армія України і що є- Народ України. Виперіть повзунки й нацюцюрники, вузьколобі й злодійкуваті (можете- навколо кожного острова з причалами, бодай- по траєкторії Дніпра), а не досягнете мізками- то у найближчій калабані. І що таке "Слава Україні! "- також знає кожен, навіть ті (і, у першу чергу, ті! ), хто не влаштовує скачки наввипередки. І що є- реалії в Україні, також кожен знає. Тому- дрищіть на свої вузьколобі голови, а не впихайте у свої мілкі душі решту народу: ваші "гівна смердючі" якраз і є вашою "мораллю" і псевдопатріотизмом!
Рейтинг: 0+ -1-
 
Дві крапки над Істиною, 17:17 19 вересня 2022 р.
 
Перейменовувати вулицю -це безглузде рішення. Війна ще не завершена, героїв буде багато. Вулиць всім не вистарчить. Така пропозиція навіть не повинна виноситись на сесію МР. В нашому місті є набагато важливіші проблеми.
Рейтинг: 6+ -1-
 
Дрогобичанка, 19:09 19 вересня 2022 р.
 
Де тобі пупиць завязували, що ти є безродний, на вулиці валявся - то є біда, коли родина поспивалася, що навіть не бачив.
Рейтинг: 3+ 0-
 
до до кулиняк, 20:02 19 вересня 2022 р.
 
Просив вас не обзивакйте людей. Ви ж себе рахуєте, правда деякі, "щирими вукраінцями". Чепилися того СТЕПАНА КУЛИНЯКА! Якого вам треба від КУЛИНЯКА! Я його не знаю, бачив фотку нормакльна молода людина. Ми ніколи не забудемо тих хто віддав своє життя за Украіну і за вас з нами! НІКОЛИ! Особливо родині загиблих матерям батькам жінкам і дітям які ніколи вже на побачать свого кровного який віддав своє життя за УКРАІНУ низький уклін . Земля пухом всім загиблим з недобитими кацапами. СЛАВА УКРАІНІ +ЗСУ!
Рейтинг: 5+ -1-
 
снайпер + затетий украінець, 21:02 19 вересня 2022 р.
 
Це Ви- про Монако? Про втеклих депутатів й суддів, прокурорів й доступних до височайших тіл- про всіх тих, котрі тридцять років поспіль, замість провадити в Україні Україну, забезпечували маєтками кожного свого кабінетно-крісельного сопляка, цілими родинами, про тих, котрі й далі вивозять мільйони й мільярди за кордон, котрі "та, фігня: розбив дві машини- тато ще три таких мені купить, на нього лохів багато гарують", про тих, на чиїх яхтах з, вочевидь, потрійним дном, заховано життя та працю мільйонів простих людей, багатьох з котрих, власне кажучи, тому й не обнімуть більше їхні рідні, бо вже- нікого обнімати. Це Ви- про тих, котрі бодяжать паливо, бо ж "кантролюють працес", щоб, не дай Боже, котрась цюцюндра з цюцюндером на блатних номерах не загиргиркала посеред дороги, допоки бідний хлоп за їхні срані копійки виконує по чотири "посадових обов"язки- згідно інструкції"? Це Ви про кого, ще "необізваних": про "хазяїв життя, вкупі з їхніми видристками", чи- про аби посвистіти? !
Рейтинг: 1+ -1-
 
Пробнімашки, 03:24 20 вересня 2022 р.
 
Прочитала депутатське звернення начальника військової адміністрації Степана Кулиняка. Соромно самій перед собою. Нарахувала 19 різноманітних граматичних помилок. Про правила пунктуації автор не чув. Юридичний стиль написання, як у заочника-першокурсника.
Рейтинг: 7+ -2-
 
Філологиня, 05:17 20 вересня 2022 р.
 
Він вже пішов на "тверде виправлення"- вступив до (респірантури, віспірантури). Ех-хе-хех, філолухи зі стєрвофікатами, хто вам їх, у якому переході, продавав? !
Рейтинг: 1+ -1-
 
Ахтінг! Кіріпція!, 06:22 20 вересня 2022 р.
 
Навіть і помилок шукати не потрібно бо і без цього все очевидно логічно мислячим людям.
Рейтинг: 3+ 0-
 
до філологині, 08:38 20 вересня 2022 р.
 
З тебе філологиня як з мене космонавт, зараз такі особи нічого не пишуть, це вже давно прописано кому відписувати чи щось повідомляти, ніхто цього навіть не перечитує, головне щоб по суті, бо можуть перепутати і подати про погоду. На телебаченні таке можуть деколи написати, що волосся починає рухатись і на голові теж.
Рейтинг: 2+ -1-
 
до філологині, 09:04 20 вересня 2022 р.
 
Дивуватися треба, коли такі як базарна баба ластовяк чи той заправщик шивяк допущені до освіти, то просто катастрофа, яка буде обовязково мати наслідки.
Рейтинг: 5+ 0-
 
василь, 09:08 20 вересня 2022 р.
 
Катастрофа це те що в тебе в голові купа гімна і тебе треба ізолювати від світу, сидить чмо базарить на людей в цьому смітнику бо знає, що все анонімно.  
Маєш щось проти цих людей піди скажи в очі або підпишись тут під своїм реальним іменем сикло, но ти незможеш бо всі твої можливості це гавкати з під шконки як побита ображена собака.
Рейтинг: 0+ -6-
 
до василя, 09:19 20 вересня 2022 р.
 
Для наволочі-депутатів разом з тою гнидою з вишитими яйцями, в яких руки сьогодні порпаються в жіночій білизні і для тих, що не згідні з перейменуванням, які відсиджуються в тилу, хочу повідомити, як поступають нормальні, порядні депутати без обговорення по питанню перейменування вулиць. 02 вересня 2022 року у місті Сміла на Чуркащині перейменували вулицю та провулок на честь загиблого захисника Украіни, який загинув на війні у квітні 2022 р. , захищаючи Украіну. В п. 1 рішення дослівно написано "Перейменувати провулок Молокова у м. Сміла Черкаськоі області на провулок Анатолія Любчика-молодшого сержанта Збройних Сил Украіни, який героічно загинув під час відсічі збройноі агресіі Російськоі Федераціі проти Украіни, кавалера ордена "За мужність" 3-го ступеня (посмертно).
Рейтинг: 4+ 0-
 
Щодо перейменування., 10:08 20 вересня 2022 р.
 
І що? В чому суть того, що ти понавиписував? Тут йдеться про те, що зараз не той час щоб займатись перейменуванням вулиць коли є набагато більше проблемніших питань. Загиблих героїв багато, вулиць на всіх не вистачить, чи будемо лише тим і займатись щоб перейменовувати всі вулиці? Логічніше і мудріше створити меморіал пам'яті загиблим і цього достатньо, а не прикриваючись іменем загиблого героя піаритись на наступні вибори і показувати який я молодець пишу звернення, а кучма поганий бо не розглядає. Включай голову перш ніж щось писати.
Рейтинг: 1+ -4-
 
до верхнього, 10:58 20 вересня 2022 р.
 
Я просто хочу їсти, я замерз, я без грошей, без роботи, а яка буде табличка над колдобинами ржавіти, поки усі ви під нею будете слинити понавідмивані гроші, мене не цікавить. Бо я вас переживу! А ви будете гнити у могилах, десь там, на краю кожного цвинтаря, притрушені доларами, копійками, єврами, аж поки все це не перетвориттся у порох. Але я скажу "Какая разніца". Тоді й побачимо, хто кого- переміг, а хто кого- виграв. Слава Україні! - як ви всі тепер моднитеся. А нам, вже мертвим і ще напівживим, все це звусить, як "Йдіть у сраку! ". А ми не хочемо у вашу, ми маємо свої- патріотичні, хоча й винятково скромні.
Рейтинг: 0+ 0-
 
Народ України, 11:12 20 вересня 2022 р.
 
Тим паче , бо дійсно грамотний чинуша не підпише якусь безграмотність написану його підлеглими . Це ж логічно .
Рейтинг: 5+ -1-
 
до "до філологині", 11:32 20 вересня 2022 р.
 
Останнім часом я, як і пересічний мешканець територіальноі громади, розчарувалася діями голови Дрогобицькоі територіальноі громади Тараса Кучми. Громадськість все більше схиляється до думки, що не треба чекати, коли такі горе-керівники з ратуші щось накоять явно не на користь громади. Часу нема, бо вже замахнулися у Стебнику оптимізувати освіту - залишити лише одну школу, або щодо політики підбіру та розтановки кадрів в освіті тощо. Як відомо за москалів школи, садіки будували та відкривали з врахуванням вирахуваноі необхідності (потреби), хоча іх "любов" до западенців ми і сьогодні відчуваємо. Щодо кучмівськоі оптимізаціі, то таке слово більшість населення тоді навіть не чула. Мені не зрозуміло і дійсно вражає, як треба не любити свій народ, щоб комусь язик міг "провернутися", що б таке "родити". Але цю тему пропустимо, а мова піде про протекціонізм та кумовство, яке продовжує сповідувати міський голова. Нехай вибачать дописувачі, але така правда, вислів "базарна баба"- це криклива, сварлива, груба людина. Чи підходить це слово в переносному чи прямому значенні до новопризначеноі директорки ліцею вам судити. Мовчати не треба нікому, Якщо будемо мовчати, нічого не змінемо. Що відбулося, патруль спинив автобіль, в якому перебувала директорка Ластовяк, через порушення Правил дорожнього руху іі сином, який був за кермом. Дорогенькі, чому біля відділку зявилися директори шкіл на чолі з Кучмою, хто долучився до цього, чому зірвали навчальний процес, чи мав право молодий юрист, без відповідноі освіти начальник місцевоі освіти Вовків, призначений Кучмою, заявляти, що водієві незаконно заламували руки і як завжди чомусь комусь стало слабо, появилися синці на руках. На моє переконання дехто, хто ту штовхану від початку організував, здійснив хуліганські діі та опозорили патруль, який законно виконав свій обовязок. Нехай суди без Кучми встановлять законність дій працівників поліціі. Ця однобокість висвітлення дилетантів та тих, що брали участь в масовках повинні перебувати в полі зору правоохоронних органів. Це кумовство та фарс у міській раді вже надоів громаді, бо це другий скандал, в який попадає ця директорка. Нехай Коцюба, юрист зі стажем, пояснить Кучмі, що преференцію по забезпеченню правопорядку в Украіні має поліція, а не ним створена Варта, працівники якоі дійсно полюють за порушниками парковки, замість того, щоб захищати Батьківвщину. Варто нагадати Кучмі, що у нього напевно є більш нагальні питання, ніж витрачати свій час на картинки, займатися перекручуванням інформаціі та позорити правоохоронні органи. Не треба показувати вчергове своє свавілля (необмежена влада і відсутність законності), в даному випадку старатися через однобокість розгляду подіі з напрямком завідома вже встановлених порушників. Громадяни відповідно до повноти і точності інформаціі, показу відеозаписів працівників поліціі, передбаченому статтею 5 ЗУ "Про інформацію" мають право очікувати відповідності фактів, дійсним обставинам.
Рейтинг: 10+ 0-
 
кумовство, 15:10 20 вересня 2022 р.
 
Вже би ти нарешті замовк, спочатку свою гололову запхай на передову і потім можеш щось говорити, бо вже блювотиною від тебе несе.
Рейтинг: 2+ -4-
 
таня, 15:24 20 вересня 2022 р.
 
Ця гнида уявила, що він і його кумовя є недоторканими в місті, Тут я повністю схвалюю законні діі поліціі, яка затримала автобіль, в якому іхала, чуєте, сама кума мера. Ми ще почуємо від тоі базарноі баби і не таке, вона знову щось вчудить, бо вона не на свому місті , зовсім не відповідає ні по яким критеріям, як ерівник, як і то й, який іі поставив, рівень однаковий.
Рейтинг: 9+ 0-
 
респект, 15:37 20 вересня 2022 р.
 
Кумовство , дуполизтво це основа в діяльності ратушної братії. Зовсім вірно в дописі визначено проти законні дії мера та бюджетної братви. Правоохоронцям та прокуратурі вже давно потрібно поставити їх в законні рамки. Справ безліч, але за прикриття кожної розраховуються комунальною власністю і тому ще ніхто серйозно не наказаний. А молоді когутик з оточення мера переходять всі межі. А який приклад надають освітяни своїм вихованцям. За цей шабаш вони повинні понести відповідальність. А сьогоднішня мерія це дійсно родинно-кумівський клан.
Рейтинг: 11+ 0-
 
123, 15:59 20 вересня 2022 р.
 
Кожен громадянин має право на свободу вираження поглядів, що гарантуються статтею 10 Конвенціі про захист прав і основоположних свобод. Здійснення цих свобод повязане з обовязками. Але Кучма та молодий юрист, який очолює відділ освіти Вовків мали би знати, що передбачене і неконтрольоване висвілення подіі з вигородження директорки може завдати шкоди повноті й активності встановлення обставин даноі подіі. Відомо, що водій Ластовяк на час затримання порушував правопорядок, наразі думаю задля встановлення законності застосування превентивних заходів поліцією за цим фактом очевидно збирають матеріали щодо непокори законним вимогам поліціі. Якщо є відозапис, який буде підтверджувати, то такій особі не місце в освіті, навіть будучи кумою кучмі.
Рейтинг: 9+ 0-
 
тарас, 16:44 20 вересня 2022 р.
 
Дуже дивно, як це, досі, не закликали якогось "відомого художника" розмалювати двома барвами унітази у вічно забомбосховищному, знадвору вхідному, підвалі ратуші, де свого часу, з неймовірною помпезністю, притаманною тодішньо-зальотним байгарям та їхнім коханкам, "відкривати" виходок для мешканців. Що тепер у цьому виходкови: ховають, накрадені у громади, контейнери з валютою, аби їх не полапали у маєтках та квартирах, якими забезпечили своїх відприсків, а чи- влащтовують там розпродаж трусиків зі шкарпетками: по дві пари- в одні руки? ! Люди, табунами, втікають з цього "осередку патріотизму", де, крім розмадзьганих балончиками, стін з пропозицією наркоти, більше нічого ані раз нема й не передбачається. Напевно, й насап=мперед- для всіх їхніх родинників, ціоими поколіннями ще ненароджених.
Рейтинг: 2+ 0-
 
!, 18:04 20 вересня 2022 р.
 
Мер зганьбився коли прийшов у поліцію рятувати куму. Це жах і хто йому таке порадив ? Явний рагулізм а не посадові особи. Бачимо що у них там дійсно якесь кумовське угрупування і сидять та жирують скотиняки бо зарплати не хилі собі наділили . Боги блін опустіться на землю бо хто високо літає тому боляче падати є така мудра приказка.
Рейтинг: 10+ -1-
 
дрогобичанка, 18:07 20 вересня 2022 р.
 
Мер не тільки тепер зганьбився, він з ганьбою живе вжеидовший час і йому нормально:))))
Рейтинг: 9+ 0-
 
Герман, 22:41 20 вересня 2022 р.
 
Скандальний голова Дрогобицькоі ОТГ Тарас Кучма взявся дискредитувати місцевих правоохоронців шляхом абсурдних звинувачень з розсилкою скарг на діі поліціі до правоохоронних органів обласного рівня. Абсолютно безпідставно став вигороджувати директорку Ластовяк, замість провести службове розслідування неадекватноі поведінки освітянки законним вимогам працівників поліці, яка досі продовжує працювати з дітьми. За його вказівкою та особистою участю було влаштовано у відділку місцевоі поліціі ціле шоу, метою якого було зганьбити правоохоронців і поширити дезу про незаконне затримання та побиття директорки Дрогобицького ліцею ім. Б. Лепкого п. Ластовяк. Таке дійство, що побито освітянина, дрогобичани не пригадують з часу незалежності Украіни. Як бачимо, у запалі голова ОТГ дійшов до повного абсурду. На цю подію навіть місцева прокуратура та РВА не повелись, бо все це видається сумнівним, тим більше вже добре знають про завищену самооцінку вкладу мера в управлінні ОТГ. А якщо розібратися по суті, можна вважати, це наше судження, що такими своіми діями Тарас Кучма дав привід порушити проти себе кримінальне провадження як мінімум за зведення наклепу і публічну ганьбу працівників місцевоі поліціі, яка б мала відреагувати і більш пильніше придивитися до його участі у роздачі земельних ділянок, нарахування захмарних зарплат під час війни, вивозу валюти до Польщі, у тому числі припідняти скарги та припорошені порохом папки, які були сховані попереднім керівництвом відкриття провадження на чиновників з ратуші, звідки кошти на вілли у чиновників зявилися за час його керування містом. Невже все нажито своєю "чесною, непосильною працею" !
Рейтинг: 7+ 0-
 
Дискредитація поліціі Кучмою., 09:23 21 вересня 2022 р.
 
а відколи директор ліцею Лепкого є кумою Кучми? Ви що геть подуріли? звідки ви таке берете? Люди досить видумувати нісенітниці і самі в той бред вірити. Ні для кого не секрет шо наші мусара займаються свавіллям вже дуже давно, незнаєте суті справи не відкривайте рота. Куда вам дибілам в Європу, коли таке лепечете, вам з москальом в одній ямі гнити. Якщо вона кума Кучми то ви путінські засланці. А хіба мер міста не повинен реагувати на такі ситуації? коли прилітають без пояснення причини ламають руки його підлеглій то потрібно мовчати? Чому ваша доблесна поліція досі не виступила перед громадою з поясненнями? Чому від них досі немає ніяких офіційних коментарів? Чому тими злодюгами зараз займається ДБР? Якщо вони чинили правильно і згідно законодавства то чи є проблемою виступити перед лицем громади і все розказати як воно є, чи явитись на брифінг? Відповідь очевидна - обісрались, опозорились і поховались, а якщо ваші тупі голови до того додуматись неможуть , ваша доля відкинути копита перед телевізором дивлячись програму соловйова.
Рейтинг: 0+ -6-
 
до дебілів, 09:25 21 вересня 2022 р.
 
Що ти верзеш? Якщо ти вважаєш, що дійсно відбулося зведення наклепу і публічна ганьба працівників місцевоі поліці, то чому поліція мовчить? Де офіційні заяви? Як це прокуратура не повелась, якщо відкрито кримінальну справу на дії поліції? Ну вот незнаєш ти нічого, навіщо пишеш? Отак аби просто погавкати і побушувати в цьому гадюшнику.
Рейтинг: 1+ -1-
 
до "дискредитація поліції кучм, 09:32 21 вересня 2022 р.
 
По-перше сам ти дебіл, а по-друге , якщо вважаєш що мер має реагувати у такий саме спосіб , тоді нехай так же само реагує коли пакують пересічних дрогобичан поліцаї по безчинству подекуди. Чи коли чиниться безчинство щодо простого хлопа тоді меру по барабану більше того стає на захист перевертнів в пагонах, а тут дивись посміли зазіхнути на його ставленицю . Чи взагалі вона відповідає займаній посаді згідно її розумових здібностей? Чи просто "своя людина" для мера і його оточення? Думаю що щвидше друге питання. Остогидло людям їхнє кумовство, сватовство та назагал родинні клани на бюджетних посадах. Мерзоти.
Рейтинг: 4+ -1-
 
до "до дебілів", 10:24 21 вересня 2022 р.
 
Наведіть лад у лівопнаприйманих на роботу аферисток, вкупі з їхніми калуськими мегерами від хліба, котрі, взагалі, чхати хотіли на будь-яке трудове законодавство, навіть- за місцевими мірками: не може бути, аби робочий день тривав від 6 ранку до 20 вечора, без жодного вихідного, без відпустки, без доплат за страшенний переробіток робочого часу, і то- за умови, що працівниці, котрі вже на тій роботі, як кажуть, зуби з"їли, мають ще тим малпам від гуцулії, понапханим своїми будами на кожному кроці, де ані руки помити, ані сходити за потребою, - як ще можна бути тихо й не сміти навіть пікнути? ! Доки оте "хліборарське рабовласництво" буде в місті, та ще й у стилі "німі на панщину ідуть". А вони, ненаїдливі, знають, що ті працівниці, направду, єдині, хто утримує й мешкання, й проплати, й дорогу платить, й сплять мало не на ходу. Це "вони самі так хочуть", а чи ніхто у місті не знає, які у нас правила працевлаштування? ! Скільки ще квартир у Калушах має накупити якась довбаниця, що уявила себе на Дрогобиччині принцесою, вкупі зі своїми бугаями при коронах? ! Захистити незахищених!
Рейтинг: 3+ 0-
 
!, 10:46 21 вересня 2022 р.
 
якщо ти не бачиш різниці між пересічним дрогобичанином та підлеглою публічною особою то в тебе проблеми з головою.
Рейтинг: 1+ -1-
 
до дибіла зверху, 11:09 21 вересня 2022 р.
 
Вам хто в межу заїхав, що далі вперто ділите людей на своїх і не своїх? ! Що: розмір крісла не підійшов, чи корона з очей не знімається? !
Рейтинг: 1+ 0-
 
!, 11:12 21 вересня 2022 р.
 
Я повністю зрозуміла про що йдеться в коменті, спокійно перечитайте про наступне і ви все зрозумієте. Кумівство є одним з видів корупціі, перелік якоі дуже широкий, зокрема: хабарництво, розкрадання, шахрайство, вимагання, зловживання та нарешті кумівство. Кумівство-це перевага у прийнятті на роботу, у наданні грошових коштів або іншого майна, переваг, пільг, послуг ін. До іншого також входить втручання з використанням посадового становища у діяльність інших державних органів з метою перешкоджання виконанню ними своіх повноважень чи домагання прийняття неправомірного рішення, крапка. З цього, якщо вдумлено прочитаєш, ти маєш згодитися з даним дописувачем, що вони є дійсно кумовя згідно цього переліку. А Ви хотіли би брати участь у шоу, поставивши себе на місці поліціі, яке організовано та підлаштовано для продовження іх дискредитаціі, коли молода особа, яка керує освітянами ОТГ без профільноі освіти, яка ні одного дня не працювала в школі (ще один кум) дозволила собі назвати вже винних. Звідси я також схиляюся до правильності написаного цим дописувачем, що кумовство набуло за Кучми небачених масштабів. Якщо збережено записи нагрудних відеокамер та які мають бути в салоні поцейського автомобіля, то, краще не будемо спішити, зачекаємо.
Рейтинг: 5+ 0-
 
збавте градус дописувачі,, 11:25 21 вересня 2022 р.
 
І знову чергова гучна земельна справа у Київській області . На днях Нацполіція викрила земельні афери у селищних радах на Київщині. С / Г землі привласнювали з 2006 року тому скільки вкрадено ділянок земельних тими посадовцями можна тільки здогадатись. Цікаво , а скільки мають наші земельні магнати до прикладу одіозний россоха? Це тільки один з поціновувачів чужих ділянок, а таких безліч при дмр. Як бачим, що чи не кожен чиновник є потенційним злодієм на посаді , яку також він купив за хабар.
Рейтинг: 2+ 0-
 
виборець, 11:49 21 вересня 2022 р.
 
Одну різницю бачу : майже кожна публічна особа є КОРУПЦІОНЕР це ті люди які звикли жити за рахунок пересічного громадянина. Думаю не варто їх порівнювати з простими порядними та чесними людьми.
Рейтинг: 2+ 0-
 
до "до дебіла зверху", 12:25 21 вересня 2022 р.
 
Органи місцевого самоврядування є відповідальними за стан вулиць і доріг в межах населеного пункту. Законом Украіни "Про дорожній рух" передбачено, що саме власники вказаноі інфраструктури несуть відповідальність за створення безпечних умов руху. Чому поліціянти не відреагують та не скористаються ст. 188-28 КУпАП, якою передбачено, що не виконання вимог (приписів) щодо усунення порушень правил, норм і стандартів по забезпеченню безпеки дорожнього руху, щоб поставити у стойло мера Кучму, який взявся дискредитувати і заодно буде приведено деякі участки доріг, які навіть фірою неможливо переіхати.
Рейтинг: 3+ 0-
 
що управи немає на вусатого ку, 13:03 21 вересня 2022 р.
 
Якщо мислиш критеріями раба то мені тебе шкода. Виключи зомбоящик і пізнай істину вона тебе зробить вільною людиною.
Рейтинг: 0+ 0-
 
до "до дебіла зверху", 13:34 21 вересня 2022 р.
 
У працівників поліціі місцевого відділу є лише єдине пояснення щодо свавілля міського голови Тараса Кучми, що він організував це міроприємство з метою звинуватити у побитті дирккторки ліцею патрурем місцевоі поліціі. Поява серіі наклепницьких статтей розцінюю також як дискредитація місцевоі поліціі. Водночас жодних фактів та доказів звинувачень на адресу Дрогобицького ВП ГУНПУ автори статтей не оприлюднили, лише одні припущення. Громадськість просить правоохоронні органи озвучити по фамільно хто з чиновників міськоі ради підтримав Кучму у дискредитаціі місцевоі поліціі. Кумовя Кучми не будуть недоторканими, пора іх зупинити, бо це вже перебор.
Рейтинг: 5+ 0-
 
богдан, 13:55 21 вересня 2022 р.
 
Таке відчуття, що ви всі не настільки одні одних боїтеся, а, найперше, - самих себе. А написано ж: "Не бійтеся! " (якщо, звичайно, не маєте чого й кого боятися). Якийсь такий "патріотизм"- наввипередки з "патрійотизмом". Т. б. м. , "асталавістєсь", бо вже отих, різнофлячкових, "міроприємств" аж занадто!
Рейтинг: 0+ 0-
 
..., 15:30 21 вересня 2022 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5838 днів)