У Бориславі відбулася розмова на підвищених тонах з представником ПрАТ «Львівобленерго»

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
13.12.2022

12 грудня під час понеділкової наради міського голови Борислава обговорили питання, яке зараз найбільше турбує кожного мешканця кожної громади – вимкнення електроенергії. Чому відбувається непропорційне відключення абонентів «Львівобленерго»? Чому «Львівобленерго» не дотримується графіків вимкнень за категоріями? Чому у кол-центрі «Львівобленерго» надають неправдиву інформацію? Ці та інші моменти з’ясовували у доволі емоційній розмові з представником Південного РЕМу ПрАТ «Львівобленерго» Юрієм Косарем.   «Ми всі розуміємо, що відбувається в енергосистемі й розуміємо причини: ворог свідомо нищить об’єкти енергетичної інфраструктури для того, щоб посіяти між людьми паніку, ворожнечу, невдоволення і тим самим хоче тиснути на органи влади, зокрема на центральну владу, щоб вона пішла на перемовини. Попри це вважаю, що вимкнення електроенергії в нашій громаді відбувається, як мінімум, некоректно, неетично і непрофесійно», – сказав міський голова Ігор Яворський.
Він дорікнув Юрію Косареві у відсутності діалоговості енергетиків з населенням та його вчасного інформування, відключенні низки споживачів по 9,12 і навіть 16 годин на тлі безперебійного живлення тих вулиць, на яких, на перший погляд, відсутні важливі інфраструктурні об’єкти. Відтак невчасне інформування громади породжує плітки, тож міський голова отримує шквал телефонних дзвінків від обурених мешканців міста.
Що відповів міському голові Юрій Косар – дивіться у відеосюжеті.
 

Переглядів: 1691

Коментарі (27)
 
А мені ці відключення зовсім не заважають, скажу більше, навіть допомагають, жінка поїхала до села, бо там дровами палити можна, а у мене тут кожен день нова кобіта, а деколи і не одна. Шукайте у всьому позитив.
Рейтинг: 3+ -4-
 
Гріцацуєв, 17:51 13 грудня 2022 р.
 
Та у тебе все: як не сперма в мозги перемкнула- то геморой си на груди видристав. ЩЩось задуже декотрим добре.
Рейтинг: 4+ -1-
 
:(, 17:58 13 грудня 2022 р.
 
Темнота-друг молодьожи
Рейтинг: 2+ -3-
 
Жид, 20:27 13 грудня 2022 р.
 
Якесь повне знущання йде над споживачами зі сторони тих , які "малюють" ліміти на світло. Корупція та схеми відібрали всі залишки людської совісті у тих , хто має так би мовити " коректно" встановлювати ліміти світла по областям та по містам. А може тієї людської совісті у них небуло від народження, хто знає ? Їхні "горячі лінії" та колцентри звичайний розводняк та формальність не більше. Одним словом гниди повсюди куди не плюнь тепер.
Рейтинг: 7+ 0-
 
Думка, 04:49 14 грудня 2022 р.
 
Так" керує " обласна влада а місцеві клєрки є виконувачами вказівок з області. Тому треба було бориславцям ще козицького запросити на нараду . Хоча ця балаканина нічого не змінить нажаль , бо царьки-керманичі без світла не сидять і простих людей їм не зрозуміти ніколи. Цікаво те , що зарплати у них всіх разом взятих доволі не хилі і від якості їхньої праці незалежать. Нічого, рано чи пізно всі біди закінчаться і настануть очікувані вибори тоді царьки будуть милі та пухнасті як завжди у нас під час виборів.
Рейтинг: 6+ 0-
 
споживач, 05:15 14 грудня 2022 р.
 
Зеленському треба розігнати уряд- і посадити, всіх! Якого кренделя отой дзюндзьо кмуньович у Парижі лякає Францію "готуймося до тривалого відключення світла і газу". Де- у його маєткові? Скільки там має Шарлів Лє Мурлів? !
Рейтинг: 2+ 0-
 
!, 13:50 14 грудня 2022 р.
 
Дякую енергетикам за їх важку працю. Ви молодці і не звертайте уваги на різних вічно невдоволених, їм ніколи не догодиш.
Рейтинг: 4+ -6-
 
Марія, 14:25 14 грудня 2022 р.
 
Страх, як холодно, коли мусиш вибігати на вулицю- погрітися. Забіг, задубілий, до якогось там, як і всі 2022 шарашки, магазину- при дверях автобусів з району. Замовив каву. Хляп- пів чайної ложечки тієї гранули- і мало не пів літра води гаратає. Поміж тим, два-три слова бла-бла-бла. І маєш: "Ви щось "цикнули", може? ". Ото в народі про таких й кажуть: тупі блондинки всі- сучки крашені. Абим навіть на руках встроч головою зайшов- я (може, навіть, як таємний покупець) зайшов попити кави за свої, дуже маленькі, гроші. Тобі що: в межу заїхали, що стоїш там, розпацькана всіма ваксами на фейсі, а два слова не вмієш докупи цикнути? Най ті цикає твій рабовласник, котрий знайшов ще одну тупу мадриглю, котра завтра вже там працювати не буде, бо таке тупе й бездарне, що досі буквар догори ногами читає. І нічого вибігати за двері- попозирати: я своїх тридцять три літери вивчив ще, маючи якихось два роки від народження, а вам там нічого робити: накопати- і нехай йде гній метати! А то вам там, за тими прилавками, занадто гінц-ганц, схоже з усього.
Рейтинг: 1+ -1-
 
Про при світлих, 15:45 14 грудня 2022 р.
 
Але тебе плющить. Що ти куриш?
Рейтинг: 0+ 0-
 
До попереднього, 17:02 14 грудня 2022 р.
 
Так , але енергетики виконують свою роботу і отримують зарплату так же само як кожна працююча людина у своїй сфері. Добре що місце праці у них є і повний соцпакет. Як зайдете у магазин то незабутьте подякувати продавчині за те , що обслужила при темряві . А на ринку подякуйте бабці яка ще тримає корову і ви можете придбати натурального молока а не білило з супермаркетів.
Рейтинг: 8+ 0-
 
до Марії, 17:42 14 грудня 2022 р.
 
"Плющать" чотири дипломи про вищу освіту- з "папіками" в кишенях: вже нікуди ті "клепсидри" про продавців чіпляти: їх щотижня, напевно, на кішачий кірм "переучують"? !
Рейтинг: 0+ -1-
 
До чмонів імені МОНі, 17:42 14 грудня 2022 р.
 
Дозвольте вкрай нескромне питання: а чи (і навіщо? ) дякувати в магазині за те, що ви купили за свої гроші. Ось ще приклад: купую-даю купюру 200 грн. (бо дрібних грошей не було)- "Дайте 2 гривні"- "Маю, але трішки зім"ята (проте- ціла)"- "то дайте копійками"- Даю- Отримую решту з 200: дрібними-більшими-більшими- і, о фініта: 20 гривень хрест-навхрест переклеєні скотчем. То хто- дурень: той, котрий цілу, але трішки зім"яту не дав, бо мав- копійками, а чи те, котре, запхавши тих попереклеюваних 20 грн. скотчем, увіпхало їх поміж решту купюр- і "праканало, бо лох не побачив"? В іншому магазині продавчиня, правда, сказала, що не треба йти й віддавати їх там- такі гроші підуть. Хто-зна, чи ще десь так сказали б, хоча можна було спокійно перейти через вулицю- й віддати товар, забравши своїх 200 грн. цілими й новими. Ще в іншому (як нещодавно) 5 грн. мало не в очі кинула цюця засушена, бо "що ви мені тут пхаєте? ". Напевно- хрін? ! Про, мало не повсюдне "нема 10 копійок" можна вже наукові дослідження писати. Чекайте-чекайте: за якийсь місяць- коляда, то вже складайте монетки відтепер, а то наступного року хтось з "нема" вселиться у нову хату, а ви будете далі бігати через пів-міста, аби щось на тих 10 копійок дешевше купити, бо хто ви для них такі? Або ж- котрась / котрийсь із рабовласників тих продавчинь завже завтра приїде на роботу на другому джипі, на якому повезе третього пса вигулювати. Світло, якраз, там було- воно є багато де, крім бідових закутків, в яких не живуть ані продавчині, ані їхні, особливо, "нашальніка".
Рейтинг: 2+ 0-
 
:(, 23:51 14 грудня 2022 р.
 
Ось, маєте: ще одна тема для довколакомунальної теми, але- глобальна. Цитата: "Гітлер, автор сірих бетонних будинків з шиферними дахами- для неарійських підданих рейху. Совкові начальники навіть планування не змінили: вузенькі сходові прольоти, маленькі кухоньки та передпокій, суміщені санвузли. Те, що німецький фюрер планував для сталінських підданих, було, звичайно гуманнішим, ніж те, що своїм підданим "дарував" радянський фюрер. Сталінщики не придумали нічого кращого, як втілити в совку гітлерівську архітектуру. Звичайно, для совків і це було на радість, та й- не для одного покоління вже теперішніх, незалежних. Ось тільки жити в бетонних будинках із шиферними дахами не можна: пряма дорога до раку".
Рейтинг: 1+ 0-
 
З історії охренєктури, 00:23 15 грудня 2022 р.
 
Вимкнення світла на 8 годин - дещо забагато. Помешкання настільки охолоджується, що за 4 години не встигає нагрітись. Тільки "накручуються газові куби". Як бути сім'ям з маленькими дітками? Думаю, що необхідно переглянути графіки, зменшивши період вимкнення хоча б до 6 годин.
Рейтинг: 6+ 0-
 
Наталія, 08:03 16 грудня 2022 р.
 
Ваш комент адресуйте олігархам Укренерго Ахметову та Григоришину . Думаю що саме вони є останніми беніфіціарами тобто власниками "національної" компанії з відкритими рахунками на Кіпрі та Нідерландах . А графіки виконавці малюють для формальщини як завжди було.
Рейтинг: 2+ -1-
 
до Наталії, 10:05 16 грудня 2022 р.
 
А я дякую продавцю, водію маршрутки, виховательці коли забираю дитину зі садочку. Думаю, що кожна культурна людина повинна так робити.
Рейтинг: 1+ 0-
 
Марія, 11:24 16 грудня 2022 р.
 
А мер молодець!
Рейтинг: 0+ -1-
 
Пенсіонер, 12:43 16 грудня 2022 р.
 
Мабуть вирішив не мовчати так як деякі мовчать , або якщо діють то тільки там де будуть мати собі вигоду. По -іншому вони не служать громаді.
Рейтинг: 3+ 0-
 
пенсіонеру, 14:27 16 грудня 2022 р.
 
Дизоксорибонуклеїнова кислота. Чось згадав шо таке є
Рейтинг: 1+ -1-
 
Пуцька, 13:02 17 грудня 2022 р.
 
А по вул. Бориславській, в Дрогобичі дуже важливі 1+1, магазин та всі сусідні будинки, гуртожитки взагалі світло не виключають. Вони, що стратегічного значення? В поліклініках і то темрява.
Рейтинг: 1+ 0-
 
???, 18:46 17 грудня 2022 р.
 
Кажуть люди що ті диспетчера отримують бзду за те, щоб горіло світло і , можливо так воно і є , бо як пояснити те, що деякі вулиці (особливо де є багатоповерхівки) виключають на 8-10 годин тим самим мабуть покривають тих абонентів які мають "домовленості". Скотиняки внутрішні вирішили на тій біді підзаробити, чи як?
Рейтинг: 1+ 0-
 
до ???,, 19:21 17 грудня 2022 р.
 
Ту сволоту треба нагнути так, аби більше не розігнулися! Цілими днями люди без світла, а воно ще й "листи щастя" розкидає по скриньках. Чмоні тупорилі! Гнати кримінал за грати всіма кублами!
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 05:26 18 грудня 2022 р.
 
Це воно називається "ахметка" та "григоришин" - дві рідкісні мерзоти яким у свій час з допомогою червоних директорів , таких як льонька данилович , пофортило забрати у держави енергетичні мережі стратегічного значення .
Рейтинг: 0+ 0-
 
до !,05:26 18 грудня, 14:38 18 грудня 2022 р.
 
Шарфиком Березовського їх- усіх "стратегічних" злодіїв, вкупі з їхнім "патроном".
Рейтинг: 1+ 0-
 
!, 21:42 18 грудня 2022 р.
 
А чим у нас займалася РНБОся: замість того, аби у відвертого криміналітету відібрати СТРАТЕГІЧНІ ГАЛУЗІ, на яких вони надерибанювали мільярдні статки, рбоня запроваджував латинку й фарбував поручні на мостах? А, може, ще й щодня шкаляв на 100 грам у них же ж? Це така "робота" надсилових структур винятково державного рівня впливу? Тепер всі ті дерибани лондонсько-довколакиїхвських паліціонерів списують на бідне населення, котре, й без того, вже ледь животіє? ! А сосати не хочуть? ! Де ті грудоволохаті чмоні, котрі цілували у підстрибку лисі голови своїх співліжечників на параді їхньої випадкової політичної, як їм самим здалося, "перемоги"? ! Чим вони тепер займаються: заробляюить на війні? ! То що: в Україні найбільші окупанти- внутрішні, всі: від першого вже пішов- й до нинішніх і прісно? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
Спецоперація-2100, 08:52 19 грудня 2022 р.
 
По дупі тре того головного енергетика траськати. Дивна річ, як треба виключити світло то все по графіку і затримок нема, а коли треба вмикати світло тоді чомусь затримки і по пів години і по годині.
Рейтинг: 0+ 0-
 
Полуниця, 12:58 22 грудня 2022 р.
 
Йой, пане, та вже не каркайте, а то пенсіонери Парижа увесь час візитації до них українських прем"єрів, носять пішки дрова на плечах: кожен- не нижче 5 поверху. Бачите, яка там, попри все, Европа: у Києвах ті ж пенсіонери пішки ходять на 16 і 25 поверхи. Як конструктивно і завбачливо наші, місцеві, дбали про людей: вище дев"ятиповерхівок- лише поодинокі десятиповерхівки. Там, напевно, керосином заправляють, як у авіації: на льоту. Цікаво, а у Вашингтоні українські емігранти (ті, котрі бідні, а не ті, кого впускають потраскати в долоні з балкона трибуни) носять дрова у кошику на 110-й поверх: Все ж, не Париж.
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 20:37 23 грудня 2022 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5836 днів)