Як, "КРЕАТИВЩИК" Тарас Кучма, продовж восьми років завдяки згуртованості мешканців, системно розвиває громаду та долає виклики...

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
17.01.2023


“Жодної видумки та філософії, просто суха статистика, я висловлюю виключно своє оціночне судження та своє припущення на дані події вигромаді”

    Сьогодні ми проговоримо окремі вислови та тези, які озвучив Тарас Кучма декілька днів тому, на своїй черговій сторінці в Facebook, дзеркалу автомобіля Hyundai Tucson:

 
 
1. Ми зламали сміттєву кризу...
 
- Тобто починаючи 11 червня 2018 року, збільшивши тариф на вивезення та захоронення сміття для дрогобиччан із 9,12 грн на 275 %, до 34,26 грн за місяць за одну людину. 
Розказавши всім страшну баєчку, як його будуть вивозити на Івано Франківськ це 130км + 130км = 360км, а насправді звозили все в межах міста 1-3км на вулицю Гайдамацьку. 
А в 2022 році, під прикриттям війни в державі, все вивезли на заборонений для експлуатації Броницький полігон.
(Мешканці громади, за ці 5 років переплатили міліони гривень через цей необґрунтований тариф, куди осіли гроші на різниці ми здогадуємось).
 
2. Ми провели реформи в освіті і охороні здоров’я…
 
- Провівши з порушенням більшість конкурсів на заміщення вакантних посад керівників, як поговорюють не “даром”, та обравши не кваліфікованих спеціалістів а відданих і мовчазних.
 
3. Ми навели порядок з паркуванням…
 
- А оплата за послугу користування майданчиком-паркування, на не облаштованих, а намальованих на старому асфальті паркомісцях, йдуть у м. Київ до дружбана Вітальки? 
(Реквізити на оплату в чеку вказані ТОВ "ФК "ФЕНІКС", 
КОД ЕДРПОУ 35075436
Юридический адрес:
01042, місто Київ, провулок Новопечерський, будинок 5
Директор:
Жарікова Юлія Олександрівна
Вид діяльності:
64.99 надання інших фінансових послуг (крім страхування та пенсійного забезпечення), н.в.і.у).
 
- Чи Тарасе Ярославовичу все-таки в бюджет міста Дрогобич…?
 
4. Ми маєм бассейн ДЮСШ…
 
- А кудиж басейн дівався, так він вже давно був відремонтований!
 
5. Ми маємо Культурно - освітній центр (КОЦ) ім. І. Я. Франка…
 
- Але чомусь вцьому приміщенні колишньої вечірньої школи, окрім КОЦу ще й , без сплати оренди вже другий рік займає кабітети КП “ФЕРМЕРСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО „ТАРКОМ“” ДМР (яке в народі називають - Тарас і Компанія).
 
6. Місцеве самоврядування радиться з громадою…
 
- А на цю тему, можна розмовляти годинами, наприклад:
- Коли громаду не допускають до сесійної зали, завжди на вході стоїть Муніципальна варта і приїздить при потребі наряд роліції…
- Коли громаду не допускають на постійно закриті засідання виконкому… 
- Коли при призначенні старост ніхто не радився з людьми, не було жодних обговорень з людьми, а були “обрані” місцевим царьком одноосібно.
- Чому старостинські округи ділились не за кількістю населення чи доцільністю, а за результатами голосування на виборах за Кучму.
 
“Чомусь Ви прямо не скажите, що я царь всія громади і буде так, як я сказав та захотів”
 
    А захотів та зробив багато:
 - Безжально проводили дерибан парків, землі і майна громади.
 - Призначали без конкурсів осіб з алкогольною залежністю на посади а за “конкурсами” - призначали без фахової освіти керівників відділів культури та освіти.
 - Постійно їздили і їздите за кордон з секретарками і водіями за кошти бюджету.
- Постійно обкрадали дітей пільгових категорій на харчуванні і забезпеченні шкіл дровами, чому було виплачено батькам компенсацію за харчуванняв тільки в розмірі 1500 грн. а де ще по 1250 грн…?
- Закупляли за бюджетні кошти дуповози - Hyundai, добре, що за мінівен Hyundai Staria ціною 50тис.$ піднявся розголос і відмовились.
 - Непрозоро розподіляли і розподіляєте допомогу, щоб мати можливість довше і частитіше їздити по школах і роздавати передвиборчі подачки дітям, так зараз ви робите по селах. 
Чому Хромбуки ви досі за 1,5місяці неможете роздати, бо треба шоу, картинку, фоточки, мол подивіться який я хороший.
 - Ви дуже цікаво та технічно віджали-забрали землі по селах і під кіоски в місті для фейкового КП Таркому.
 
 - Цей пункт відокремлю, ви Тарасе Ярославовичу, обзивали керівництво країни, Президента України - Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України “КЛОУНАМИ”, які не мають права керувати державою, вам все пригадають після нашої перемоги, цього ніхто не забув і не забуде.
 
 - Ви захищали подружку депутатку від “Народного контролю” Ірину Дзюрах від відповідальності, нагадаю, що голова постійної земельної комісії, отримала від місцевого мешканця близько 80 000 грн хабара.
 - Віддавали усі грошові ремонтно-будівельні підряди двом людям І. Демку і Ю. Чигрину, правда СБУ вже зацікавилась цим фактом і провела ряд обшуків.
 - Ви встановили собі найвищі в Укаїні, в час війни, заробітні плати орієнтовно: 
від 100тис. грн/місяць собі, 
та на 10% менші заступникам і фінвідділу, 
до 30тис . начальникам відділів і стапостам
 
 - І не забуваймо саме головне 3 листопада Дрогобицький міськрайонний суд Львівщини визнав мера Дрогобича Тараса Кучму винним у вчиненні адмінправопорушення, пов’язаного з конфліктом інтересів під час його передвиборчої кампанії і рішенням суду ви є визнані КОРУПЦІОНЕРОМ.
 
P.S.
І ще багато за що Дрогобицька громада дасть вам оцінку... 
А можливо відповідні контролюючі органи швидше проснуться…???
 

Переглядів: 3007

Коментарі (57)
 
В цих зловживаннях Кучма невинен. Вся вина на нас. Яка громада такий голова. Далі буде ще гірше. Коли закінчиться війна. В Україну прийдуть великі гроші. Звісно голова міста буде у "форваторі" інвестицій. При таких сумах може поїхати мозок. Побачить світ що в нас одні хапуги та країдії без совісті та моралі без суспільства. Відмовиться від нас і почнеться ще більша руїна безлад. Розумні хлопчики вилетять на Гаваї спочивати останні деньки. Наша громада залишиться у розбитого корита та почне деградувати ще більше. А поруч буде розквітати інші міста Львів Стрий Самбір. Все залежить від соціума. Тому думайте. А цим покитькам скажу слова з Біблії- вірші Соломона ШВИДКО НАЖИТЕ МАЙНО ПРОПАДАЄ А ДОЧАСНО НАБУТЕ МАЙНО БАГАТІЄ.  
P. S. Всі живемо під Богом тому для них вже місце приготовано-де скрегіт зубів.
Рейтинг: 16+ 0-
 
володимир, 10:25 17 січня 2023 р.
 
"Сподобався" мені пункт за номером 6 . Цинізм вищого гатунку не інше те, що вони радяться з громадою хіба що в питанні чи ставити ялинку чи ні на новорічні свята . Одне розчарування від їхніх пик крисячих.
Рейтинг: 5+ 0-
 
виборець, 11:21 17 січня 2023 р.
 
Вірші Соломона збудуться бо це є істина , а хто пізнає істину той є вільним, а не рабом. А вони є рабами жалюгідних зелених папірців сатана їм розум відбирає коли вони бачать що можуть відмити та збагатитись.
Рейтинг: 6+ 0-
 
до володимира, 11:28 17 січня 2023 р.
 
За справу колишньої однопартійки такої собі дзюрах ми не забули , як і за решта корупційних скандалів теж. Отож окуляри рожеві давно вже зняті та й з вух макарони позлітали нащастя.
Рейтинг: 6+ 0-
 
автору, 11:47 17 січня 2023 р.
 
Потрібно заборонити надалі очолювати громади , райони області громадянам які закінчували в росії дуже сумнівні заклади, бо судячи по роботі Кучми він засланий агент з явною ціллю розікрасти і знищити місто з середини. Як на мене це вже всім очевидно !
Рейтинг: 9+ 0-
 
Істина, 12:00 17 січня 2023 р.
 
До автора: ти анонімку написав чи в може в тебе якесь є ім'я? Хто це - "я"? До вчительки української мови звернися, двієчник, нехай всі помилки повиправляє, бо бридко читати.
Рейтинг: 5+ -7-
 
Нормальний чувак, 12:59 17 січня 2023 р.
 
Ти не нормальний чувак…! В п’яти словах сім помилок))) Іди кради! Разом з Кучмою, пес!
Рейтинг: 10+ -2-
 
До нормального чувака, 13:35 17 січня 2023 р.
 
А хіба то неправда, що освіту очолює юрист, а культуру- комп'ютерщик? ! Куди котиться гуманітарна галузь? Складається враження, що в Дорогбичі культура і освіта нікому не є потрібними.
Рейтинг: 8+ -2-
 
До виборця, 14:43 17 січня 2023 р.
 
Якщо то правда, що Вовків і його теща отримують по 30 тис. грн. зарплати, то стає зрозуміло чому вони так без мила лізуть в дупу Кучмі. А ще купу родини підтягнули на роботу, щоб на наступні вибори мати з ким робити фальсифікації.  
Гидко це все, особливо коли в час війни люди ледве виживають.
Рейтинг: 13+ -1-
 
Нагуєвичі, 14:51 17 січня 2023 р.
 
Я Гринь
Рейтинг: 0+ -1-
 
Гринь, 17:20 17 січня 2023 р.
 
з далеку бачиш той Дрогобич мiстом рагулiв, та кончених. бичi одним словом при дорозi, це вже не просто пророцтво, це остаточний дiагноз.
Рейтинг: 10+ -1-
 
iз Європи, 19:59 17 січня 2023 р.
 
Пердячка сьогодні чіпилася мене страшне дєло :eek тепер думаю чи то огірки квашені були зіпсуті чи молоко базарне прокисло
Рейтинг: 0+ 0-
 
Мер, 20:22 17 січня 2023 р.
 
УВАГА РОЗШУК!  
 
Поліцейські Дрогобицького районного відділу поліції просять долучилися до пошуків мешканців м. Дрогобича гр. Яніва, гр. Пилипціва, гр. Швацького, гр. Дзерина, гр. Терлецького та гр. Майданюка . Осіб розшукано, протиправних дій щодо них вчинених не було. Підозрюються у вчинені порушень закону №8271, Згідно з цим законом, військових жорсткіше каратимуть за самовільне залишення військової частини, місця служби та поля бою, дезертирство, відмову діяти зброєю, непокору і невиконання бойових завдань.  
За ці порушення на бійців чекає безальтернативне кримінальне покарання – позбавлення волі на строк від 5 до 10 років. При цьому закон позбавляє військових права на дострокове звільнення чи умовний термін.  
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _  
Дрогобицький районний відділ поліції ГУНП у Львівській області розшукує безвісті зниклих депутатів  
Особливі прикмети :вдягнені в військову форму, мають депутатськи мандати і володіють незаконною зброєю АК-47 . Можуть представлятись як тероборонівці Кучми,  
 
 
 
Усім, хто володіє інформацією про місце знаходження вище вказаних осіб , просимо зателефонувати за номером 0966922931, 0975052940 або "102"!
Рейтинг: 5+ -3-
 
До речі!!!, 21:35 17 січня 2023 р.
 
Таракан пробує себе в новому образі, а-ля Зеленський, чмобік хоче показати, який він вимучений війною і знесилений тим, що робить та несе людям добро.  
Автор молодець, збив брехуна номер один на старті.  
Продовжуйте в цьому напрямку, в КучМоботів підгорають пукани.
Рейтинг: 8+ 0-
 
Дрогобичанин., 05:30 18 січня 2023 р.
 
Я до останнього не міг повірити, що Вова-Окунь справді працює ДРДА, вчора випадко з вікна авто, побачив, як та жирна і вічно смердяча істота, вийшла з приміщення адміністрації і попрямувала в сторону бару Маска, з боку видно, що воно очкує, бо цілий час оберталось на зад.
Рейтинг: 11+ -48-
 
До Вови-Окуня., 06:08 18 січня 2023 р.
 
А чого сам, без Паші-Дейча а тепер в миру Паші-Гундяєва.  
А чому Гундяєва - нагадаю, що в мережі ФБ з’явилось відео на якому сам Патріарх Кирил Гундяєв - єпископ російської православної церкви МП, на 9 році війни, вручає орден за заслуги, меру Дніпра і власнику ПП Пропозиція, Борису Альбертовичу Філатову.  
Тому робимо висновки, що тут роблять промосковські партї та щей депутати від них.  
А ще Паша-Гундяєв, дивним чином виплив не в Дрогобицькому ТРО а в Дніпровському, яким керує Борька.
Рейтинг: 7+ -47-
 
До сєпара Паші., 06:22 18 січня 2023 р.
 
Зусунь собі своє мнєніє в дупло! Воно у тебе і так розбите та жирне! Вмієш гавкати лише втіхушу анонімно, як і дрочиш, бо баба твоя лише лизати дає за те що утримує тебе, неробу обісцяну. Помий бороду, бо кавалки гімна там заплутались!
Рейтинг: 49+ -10-
 
До двох попередніх, 10:37 18 січня 2023 р.
 
Ги-ги, я си з вас всіх тащу: поперло мене йти з автобуса на коротку дорогу до мешкання, нижче оповивального будинку. Калабанища на калабанищах, болото- понад вуха, срач капарникович- жахітний. Звечора прийшли квитанції (це- ще більша національна традиція, аніж скакати гопанки, коли щодня в країні- десятки похоронів лише військовиків), сів- і втерп: ціни- шалені, всього- десь на 2, тисячі, а пенсії отримав 2160. Чи я є дурний, а чи оту територію можна лише ненавидіти. Вже й не дивно, що багато хто з приїжджих лаха друть: ви тут- раби, бо ми, там, отримували лише зарплати удвічі-втричі більші, тепер маємо й відповідні пенсії, а вас, дурними роблять, бо "та поїдуть за кордон на заробітки". Незрозуміло одне: чому, повтікавши до патріотів із залишками своїх бізнесів (хто зумів), на роботу ще, інколи, дуже й дуже нечасто, й цілком можливо, хоча- малоймовірно, що приймають, але зарплати платять-як залишки розтраченої в дорозі совісті? ! Напевно, там, зі своїми аборигенами вони витворяли те ж саме, бо ті мали змогу їхати у протилежному напрямку, але на такі ж заробітки. То доки будете чужі труси прати, Українці? !
Рейтинг: 0+ -1-
 
!, 13:43 18 січня 2023 р.
 
А ти піди до кучми, може він зі своєю свитою трохи вділить, бо зарплати в них європейські. А ще заробили на будівництві і ремонтах житла для тих, що внутрішньопереміщені. Правда за таку якість робіт і такі ціни за 1 квадратний метр житла в Европі вже би накопали в дупу і посадили з конфіскацією. А ратушні щурі на тому зробили піар та ще й губернатора на відкриття запросили.
Рейтинг: 5+ 0-
 
До !, 15:22 18 січня 2023 р.
 
Ви всі жаби смердючі, перестаньте квакати бо буду гвалтувати вас всіх разом і по одинці
Рейтинг: 0+ 0-
 
Бульбатор, 18:02 18 січня 2023 р.
 
То окунь бігав перший біля військкомату після початку повномаштабної війни і виставлєв пости в фейсбучі , що перший підеш до ТРО воювати , а тепер ховаєшся за спідницю того Кучми, який теж бистро змінив військову форму на халат. Пиждуни ви кончені , а не патріоти . Гріш вам ціна у базарний день. Позорище
Рейтинг: 7+ -19-
 
До гнилої риби, 19:35 18 січня 2023 р.
 
Як можемо бачити зо середня кількість лайків під коментарями в даній статті 5-7шт.  
Але тільки один коментар написаний проти автора дивним чином набрав 15, текст якого уже заїзджений, але смердюх Вова-Окунь та трамадольщик Паша-Гундяєв працюють, але не бути прокремлівській ПП Пропозиції в Україні.
Рейтинг: 7+ -16-
 
До двох попередніх,10:37, 21:34 18 січня 2023 р.
 
Просто відсоси
Рейтинг: 26+ -7-
 
До попереднього, 22:18 18 січня 2023 р.
 
путін - філатов - гундяєв… 
Щодо путіна то тут все зрозуміло а от до чого філатов і гундяєв - нагадаю, що недавно в мережі Facebook з’явилось цікаве відео, на якому сам Патріарх Кирил Гундяєв - єпископ російської православної церкви МП, на 9 році війни, особисто вручає орден за заслуги, меру Дніпра і власнику ПП “Пропозиція”, Борису Альбертовичу Філатову.  
 
Запитаєте а до чого тут ми і Дрогобич, а до того, що у нас в Дрогобицькій МР є 3 депутати ві проросійської ПП “ПРОПОЗИЦІЯ”, два з яких Паша Цвігун (в миру Паша-Гундяєв або Паша-Дейч) та Вовка Дзерин (в миру Вова-Окунь, Вова-смердюх), ведуть систематичну підривну діяльність в органах місцевої влади, висміюють місцевих громадських активістів, роблячи з них #вонижезрадників, постійно тегають в дописах АТОвців щоб під час війни підняти градус в громаді.  
 
Тому робимо висновки, що в Дрогобицькій МР роблять промоцковські партї та щей депутати від них, які плекають за нашими спинами руZкій мір.  
 
Текст з сторінки ФБ: 
Інсайдер DRO
Рейтинг: 10+ -20-
 
до СБУ, 08:16 19 січня 2023 р.
 
Ти просто тупе неосвічене створіння! Перестань долбитись в своє очко, а то геморой через рота вилізе і говорити не зможеш))! І збрий обісрану бороду, адже з тебе, шмір, чоловіка і так не вийде! Ти народжений з клітором замість члена!
Рейтинг: 32+ -6-
 
До попереднього пса, 10:06 19 січня 2023 р.
 
Шевяк , Цвігун, Дзерен -чемодан, вокзал, росія і ідіть наху. Вслід за російським кораблем
Рейтинг: 14+ -33-
 
Геть, 10:09 19 січня 2023 р.
 
В тих структурах до яких апелюєте своїм коментарем таких також немало перевертнів ще сидить і саме тому чистити по справжньому всі конюшні зрадників думаю нікому. І це сумно , а озвучені вами негідники місцевого розливу патріотизм використовують як свій прихисток нажаль.
Рейтинг: 4+ -24-
 
до коменту вище, 10:17 19 січня 2023 р.
 
Вчора проходив повз РДА то так смерділо, що я думав що то каналізацію десь пробило, але аж потім взнав що то Дзерин Володя на роботу сі встрояв. Степан Львович ну заставте хоч ви його митись , бо як потепліє неможливо буде до РДА підступитися . Ну дуже прошу! Будь-ласка !
Рейтинг: 8+ -25-
 
КирилОтєцПропозіції, 13:48 19 січня 2023 р.
 
Перестань скаржитись на коментарі. Іди мий кудлату обдристану бороду, бо сама гімном смердиш. Тебе твоя дівка навіть до піхви скоро вже не пустить, бо борода смердюча :zzz :grin :upset
Рейтинг: 24+ -2-
 
До бородатої баби, 14:48 19 січня 2023 р.
 
І направду якесь смердюче сміття навколо себе понабирали ті, кому ми довірили місцеве самоврядування. Сподіваюсь що цей сморід віджене ще , і тих остатніх з макаронами на вухах виборців бо то , вже навіть не смішно, щоб корумпована наволоч отримувала бюджетні посади бігаючи від одних кланів до других кланів. Фу , явна гидота.
Рейтинг: 9+ -19-
 
дрогобичанка, 15:03 19 січня 2023 р.
 
Покидьки аж спітніли так мінусують видно що той автор коментарі просто в яблочко пише . Які вони обісрані на ціле ОТГ , що пора б помитись , адже ті коменти багато людей переглядають та попросту ржуть з тої худобини яка звикла лиш дармові леве рахувати та все за бабло рішати.
Рейтинг: 9+ -20-
 
ха-ха, 15:11 19 січня 2023 р.
 
а ще я люблю очко очкана терти своєю бородою! Тому вона така смердяча! А моя баба зі мною не цілується і тільки дозволяє їй робити куні і називає мене кунімен! Я полюбив через це очкана! Він мене розуміє і дозволяє пошалити з його оком. Отаке моє життя. Тому я і не вдоволений та серу на кожному кроці. :zzz
Рейтинг: 22+ -4-
 
Бородата баба, 16:16 19 січня 2023 р.
 
Мені дуже шкода вас, але в деяких дописувачів є великі психоневричні проблеми, пов’язані з орієнтацією.  
Гомосексуальність – серйозна психологічна проблема. Вияв гомосексуальної поведінки викликає у багатьох чоловіків, незалежно від їх сексуальної ідентичності, виражені тривожні реакції, пов’язані зі стресом. Страх бути неприйнятим дуже часто змушує гомосексуалістів приховувати свою сексуальну орієнтацію, не довіряти свою таємницю людям, орієнтованим на стандарти гетеросексуальної культури. Усвідомлення своєї психосексуальної незвичності зазвичай переживається дуже хворобливо, постійний потяг до чоловічих полових органів і постійні думки про чоловічий анальний отвір , обмежує можливість психологічного саморозкриття, нерідко стає причиною самогубств.  
Тому оберніться і погляньте навколо, чи не є коло вас якась психічно хвора смердюча дохла риба. В якої тільки чоловіча дупа у мізках і який потрібна негайна психологічна допомога , або ізоляція і чистка.
Рейтинг: 5+ -16-
 
До всіх, 17:13 19 січня 2023 р.
 
Якщо проаналізувати психолочний портрет скритого коментатора, який пише про бороду, анал, очко, лайно та багато іншого, то це просто обличчя скритого-пасивного гомосексуаліста, яким є окунь, що коментує пін різними іменами але однією IP адресою.
Рейтинг: 5+ -16-
 
До До всіх., 17:20 19 січня 2023 р.
 
А у мене борода кудлата та в фекаліях. Тому я смердю на всіх сайтах. А очкан мій брат. :zzz
Рейтинг: 17+ -5-
 
Бородата баба, 17:43 19 січня 2023 р.
 
Жіноча розкута хода, підзерастичні жести руками і відсутність жіночої уваги як до чоловіка. А також постійна присутність коло особи чоловічка з явним мужским стержнем, прикриває гомосекґуальні(ть пацієнта. Постіне нагадування оточуючим про тягу пацієнта до анелінгу(а і спотворений вираз обличчя , викриває мерзенну гомосек(уаль&у сутність окуня і його подруги дейча-гундяєвського :zzz :zzz :zzz
Рейтинг: 4+ -17-
 
Рибак, 18:03 19 січня 2023 р.
 
Риг троцкий хоче у владу, але такого барана ніхто не хоче брати. Терся біля кучми, той його розкупив і послав до сраки. Терся коло кулиняка, той теж чорта послав. Тепер то чортисько, ховаючись від призову, сидить в пивниці у своєї сожительки та пише тут на всіх, хто краще того гімна)))! Тому добра половина коментарів написано тим бараном з фактажем, який він висосав з прутня свого кєнта))! Сиди іванко в пивниці і облизуй андрути, бо більшого тобі не бачити)))! :grin :grin :grin
Рейтинг: 19+ -6-
 
Місцевий, 18:08 19 січня 2023 р.
 
Знов про прутня і дупи, підор земноводний.
Рейтинг: 5+ 0-
 
До окуня, 18:30 19 січня 2023 р.
 
Хочеться написати прізвище коментатора дZерина, але чомусь усі коментарі почали блокувати, бо воно тепер сидить та смердить по праву руку від власника сайту.  
Вовчику-окунь, ти ходиш і оглядаєшся так і ходи а краще перебігай, тиж не дарма зробив за депутатські кошти освітлення під своїм будинком, вул. Самбірска 76, 3 під'їзд, очікуєш.
Рейтинг: 7+ -15-
 
Буде без вазиліну, 19:00 19 січня 2023 р.
 
Я вже обтер кудлату бороду після ранкового сніданку, адже я - кунімен! Тепер буду з пивниці своєї співмешканки писати брєдок. Я б може і бігав тамоглядався по Дрогобичу, але боюсь що це може не допомогти. Я не хочу щоб мене забрали до війська або дали харчу! То буду і далі сидіти пивниці та смердіти на все Залісся….
Рейтинг: 14+ -4-
 
Бородата баба, 09:01 20 січня 2023 р.
 
Володя знатний джміль, любив ласувати мій медок , бо вічно п’яне і під трамадолом з не стоячим прутнем. Не раз приходилось збльовувати від тієї потвори , коли смердюча харя порпалась мені межиноги.
Рейтинг: 5+ -7-
 
Делін…Надійка, 09:26 20 січня 2023 р.
 
Ви дятли відводити своїми коментами від теми про злодія. А до нас в село така дорога, що на його Хюндаї хрен заїдеш!
Рейтинг: 6+ -1-
 
Медвежа, 12:55 20 січня 2023 р.
 
Це робиться свідомо, щоб не розвивати обговорення статті, тут себе в коментарях самореалізовує одне недорозвинене, яке свого часу за не компетентність та схильність до наркотиків вигнали з прокуратури, тепер Кучма вигнав смердюха а Кулиняк підібрав непотріб, ой будете з ними ще мати проблеми, то страшна людина в усіх розуміннях.
Рейтинг: 8+ -3-
 
До Медвежа., 15:04 20 січня 2023 р.
 
А всерівно хочу какати від тої писанини.
Рейтинг: 1+ -2-
 
Тікток, 17:21 20 січня 2023 р.
 
Все описане в статті відповідає дійсності і за не повну добу кількість переглядів у фецсбуці була мацже 10 000. Однак на дрогінфо після залякувань кучми на зустрічах з освітянами і медиками ( ми все фільтруємо, ми знаємо хто заходить, ми знаємо хто пише коментар, хоча це відверта брехня і втручання в особисте життя, за що є кримінальна відповідальність)люди злякались, що можуть втратити роботу. А ще ботівська гвардія почала вкидати паскудні коменти, щоб відвести від теми та проблем міста, громади і нацголовніше- злодіїв у законі!
Рейтинг: 9+ 0-
 
До автора, 18:08 20 січня 2023 р.
 
Мозги собі промий, придурку. Чо ти не мобілізувався рагуліна ? !
Рейтинг: 4+ -3-
 
До бородатого халуч, 20:06 20 січня 2023 р.
 
Про того чорта знає чи не кожен дрогобичанин і не тільки. Тому своїми висерами вони не прикриють розвинену тему тієї статті.
Рейтинг: 5+ 0-
 
до "до Медвежа", 20:18 20 січня 2023 р.
 
То пане навіть не дятли , то недоноски або швидше один недоносок пише всяку хворобливу єресть.
Рейтинг: 4+ 0-
 
до" Медвежі", 23:22 20 січня 2023 р.
 
Боже, які ви варіяти- і ото он все керує нами з вами? Люди, ви що- ненормальні: кого ви до тих кабінетів понавпихали?
Рейтинг: 5+ 0-
 
!, 07:50 21 січня 2023 р.
 
В Дніпро орки кожен день ракети кидають, місто практично без світла, а той ваш тік-ток воїн Цвігун хіба сере по соцмережах. Мій син зараз на передовій і зв’язку з ним практично немає, а це ригівське гімно у всіх соцмережах. Мій син казав , що взнає де цей Інтернет бойовик ховається і чому йому в дрогбицькому ТРО не сподобалось! ?
Рейтинг: 7+ -7-
 
Михайло, 10:00 21 січня 2023 р.
 
Про то сміття навіть писати не варто не то, щоб його ще по соцмережах розглядати. Хай там і залишиться назавжди менше смороду у нашому славному місті буде.
Рейтинг: 7+ 0-
 
до" Михайла", 10:19 21 січня 2023 р.
 
Це сміття, не дивлячись, що в країні війна, вже формує нові виборчі штаби і готується до нових виборів щоб і надалі красти. Чого вартує щоденний піар на сайті міської ради і лайкання з поширенням інформації ратушних кріпаків і залежних бюджетників. Однак вони бояться гласності, тому автору- респект.
Рейтинг: 7+ -2-
 
До до Михайла, 00:04 22 січня 2023 р.
 
Недоживуть вони до наступних виборів. Злодіїв треба саджати
Рейтинг: 3+ 0-
 
володимир, 14:08 22 січня 2023 р.
 
А як Каракевич в один і той час в Бахмуті захищає державу і в Дрогобичі на зустрічі з Гримак? Що ще один тік-ток воїн ?
Рейтинг: 11+ -1-
 
Ліда, 15:23 22 січня 2023 р.
 
Він дуже моторний хлопчисько як фігаро.
Рейтинг: 6+ 0-
 
ха-ха до "Ліди", 18:32 22 січня 2023 р.
 
Кучма моторний парень, лизьнув мою кіску і обіцяв золоті гори. Лизьнув і пропав, ні золотих гір, ні червоної мазератті, наєпав мене дурненьку, а я вже з кіскою на Мальдіви планувала :cry Тепер лижи кіску у бомжихи, гад ! :(
Рейтинг: 0+ 0-
 
Оля, 17:18 23 січня 2023 р.
 
А як то вони так надсекретно катаються туди-сюди одні до одних: їм що- до гриви бімбу припнули, аби ніхто раптом не зачепив? А в людей спитати, як їм живеться- і нагодувати яйцями по 17 гривень- слабо? Яєць не вистачає? Чи страшно, аби люди не ввиділи, як вони сьорбають одну каву вартістю всю народну пенсію- раз на місяць?
Рейтинг: 0+ 0-
 
?!, 06:03 24 січня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5837 днів)