МАСШТАБНА МІЛЬЙОННА АФЕРА КУЧМИ НА ЗАКУПІВЛЯХ РОБІТ ПО РЕМОНТУ ВУЛИЦІ СТРИЙСЬКОЇ

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
11.03.2023


Не можуть дрогобицькі чиновники без дерибану бюджетних коштів, ніяк не можуть. А це нагадує ознаки стійких розладів у психіці, що в медицині кваліфікуються як клептоманія. Зазвичай, на клептоманію страждають люди, в яких достатньо грошей, але вони надають перевагу крадіжкам. У клептомана немає визначених цінностей та авторитетів, для нього емоційне задоволення – це красти.

Крадуть дрогобицькі чиновники на усіх болючих міських проблемах. На цей раз мова йтиме про безсоромний дерибан комунальних коштів, призначених для ремонту міських доріг, а саме вулиці Стрийської у місті Дрогобичі.

7 лютого 2023 року Департамент міського господарства Дрогобицької міської ради оголосив про проведення відкритих торгів на виконання робіт «Капітальний ремонт дороги по вул. Стрийська (від вул. Лесі Українки до вул. Винниченка) в м. Дрогобич Львівської області», які переможець конкурсу повинен здійснити до 25 грудня 2023 року. Очікувана вартість робіт 81 млн. 449 тис. гривень (https://bit.ly/3Lds9Sv).
 

 
Як і належить в конкурентному суспільстві до участі в торгах зголосилось кілька підприємства:
- Приватне підприємств «Вестінвестбуд» з пропозицією виконати роботи за 81 млн. 150 тис. гривень:
 
- Товариство з обмеженою відповідальністю «Автомагістраль-Південь» з пропозицією за 80 млн. 227,654 тис. гривень,
 
- а також Товариство з обмеженою відповідальністю «Онур Конструкціон Інтернешнл» з пропозицією 77 млн. 298,839 тис. гривень.
 
Попри марні сподівання двох учасників торгів з меншими пропозиціями, переможцем в торгах визначено ПП «Вестінвестбуд», пропозиція якого на 3 млн. 851,16 тис. гривень перевищує запропоновану компанією «Онур Конструкціон Інтернешнл».
 
Знаючи, що відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі» єдиним критерієм відбору є найнижча ціна, організатор торгів вирішив відхилити пропозиції тих учасників, які були нижчими ніж у ПП «Вестінвестбуд» по цілком надуманим причинам (https://bit.ly/3ZQTbD6).
 
Звернувшись до публічних джерел, в яких містяться основні відомості про суб’єктів господарювання, ми зауважили, що ПП «Вестінвестбуд» зареєстроване за адресою: місто Рівне, вул. Клима Савури, 14А, за якою, поряд з ним зареєстровано ще 4 суб’єкти господарювання. Статутний капітал підприємства 1000 гривень, а його податковий борг напередодні участі в торгах становив 21,23 тис. гривень (https://bit.ly/3ZTGTtY).
 
ПП «Вестінвестбуд» є будівельним підприємством, основний вид діяльності якого «будівництво житлових і нежитлових будівель», а сегмент досвіду у сфері будівництва та ремонту доріг обмежується виключно трьома підрядами:
- капітальним ремонтом вулиці Т. Шевченка у місті Ізяслав Хмельницької області у 2019 році;
- капітальним ремонтом вулиці Єдності в м.Ізяслав Хмельницької області у 2019 році;
- капітальним ремонтом вул. Б.Хмельницького в с. Тайкури
 
Рівненського району у 2022 році (https://bit.ly/3ZTU4e9).
З метою забезпечити визначеному підприємству перемогу в торгах, посадові особи Департаменту міського господарства безсоромно маніпулювали умовами конкурсу, не звертаючи увагу на те, що в складі тендерної пропозиції ПП «Вестінвестбуд», поданої для участі в торгах, відсутня відповідна технічна специфікація та будь-який документ про відповідність залученої вимірювальної лабораторії ним же визначеним стандартам.
 
Згадується старий єврейський анекдот, де в досвідченого єврея запитують:
- Моня, а хто щасливіший, той що має сім мільйонів, чи той хто має сім дітей?
- Звичайно, що той що сім дітей. Адже він може зупинитись, а той хто має сім мільйонів ніколи не зупиниться.
 
«А якщо серйозно, то сподіваємось, що після цієї публікації правоохоронні органи займуться цим безчинством або ж зреагує громадськість та скерує відповідні заяви про скоєння чиновниками Дрогобицької міської ради важкого кримінального злочину у всі можливі інстанції та компетентні органи!»
 

Переглядів: 5991

Коментарі (121)
 
Нехай би правоохоронні органи звернули увагу на вулицю січових стрільців, а саме біля стоматологічної клініки автомобілі створили справжній коллапс тими парковками. На ровері проїхати неможливо. Паркують з обидвох сторін, упирі. Ради на то ніякої нема ?
Рейтинг: 17+ -1-
 
Іван, 15:06 10 березня 2023 р.
 
Як той Кучма вже надоїв . Але саме головне, що усі все знають , а ради дати із злодієм не можуть . Висновк: усі такі самі як він)
Рейтинг: 34+ 0-
 
Це Дрогобич, 15:47 10 березня 2023 р.
 
та за таке розтриляти мало, як на кульпаркiвську нормально добратись, гади. посадити кучму до флюнта в одну палату з наполеоном!
Рейтинг: 7+ 0-
 
з Дрогобича, 16:33 10 березня 2023 р.
 
т. в. о. начальника Дрогобицького відділу поліції підполковник поліції Віктор Ковташинець приїзджає на роботу на дорогій Toyota Land Cruiser Prado білого кольору. Авто придбане під час війни в 2022 році. Звідки гроші у поліціянта на такий дорогий автомобіль?
Рейтинг: 37+ 0-
 
питання, 16:51 10 березня 2023 р.
 
На дворі війна, а в аспірантурі і докторнатурі знову весна! Час збирати підсніжники! проректор Микола Пантюк корупційними шляхами здирає гроші через фіктивне написання статей у збірниках із міжнародною базою даних. Прохання від щирих аспіранток зі Львова до Служби безпеки України перевірити корито Пантюка і його цар-котла. Він друкує і пропускає в журнали тільки тих хто платить гроші. Його руками до грошей є - дружина, Володимир Шаран, Василь Ільницький, Микола Лукянченко, Микола Галів і колишнє кодло - Скотний двір. Мініальна заробітня плата старшої лаборантки - 6 000 гривень. Вони ж заробляють 60 000 - 150 000 гривень в місяць. Скотобаза!
Рейтинг: 20+ -2-
 
Післухано в відділі аспірантур, 18:05 10 березня 2023 р.
 
а як туди флюнту попасти, на такий шоколодний торт?
Рейтинг: 0+ 0-
 
з Дрогобича, 18:11 10 березня 2023 р.
 
Про які дороги може зараз йти мова! Війна повним ходом! Для відкатів і для хабарів роблять ті дороги і стелять бруківки! Спочатку Все для фронту - ПЕРЕМОГА, а тоді вже й дороги і все решту!
Рейтинг: 15+ -4-
 
Мешканець, 19:04 10 березня 2023 р.
 
Там на стрийський у поліції не один такий дєятєль як Віктор Ковташинець, а є ще Микола Петренко хабарник мєнтовський, якого всюди повно із своїми послугами і кришування. І мама його в Італії і зарплату добру має, а гроші як бере, то ним аж трясе. Спочатку допоможе відкрити кримінальну справу а потім бігає по інстанціях щоб її закрити і доїть хлопа як доярка корову.
Рейтинг: 14+ -1-
 
Абдула, 19:09 10 березня 2023 р.
 
кодло Лазунда гріє гроші кучми, кодло Москалика - гроші юристці жінці москалика, кодло Конзьолки-жінку Конзьолки, кодло Петра Сушка бореться спільно із кодлом танчука-зятя шоб папасти назад в освіту. два кодла мої, два кодла. оба у влааді, в кориті-оба, два кодла, мої два кодла!
Рейтинг: 10+ -1-
 
Огньов, 19:21 10 березня 2023 р.
 
Впевнений, після публікації буде те, що було. Заява , звернення у відповідні органи потрібні , як від громадськості так і від учасників конкурсу . Саме позиція останніх може бути визначальною , оскільки вони можуть розглядатись стороною , яка потерпіла від свавілля організатора торгів . Буде досить дивно, якщо "Онур" і " Автомагістраль" здадуть позиції без бою , і якщо так станеться - то це буде яскравим непрямим доказом майбутньої афери . Відповідно, департамент міського господарства в особі керівника тричі подумає про наслідки .
Рейтинг: 6+ 0-
 
Борис, 19:33 10 березня 2023 р.
 
А може йому наріки подарували той елітний автомобіль або цигани з Млинок? Підполковник ростом не вийшов тому треба чимось виділитись у їхньому корупційному середовищі. Нехай має не заздріть бо той автомобіль чиїсь сльози . А нема нічого страшнішого ніж сльози та прокльони .
Рейтинг: 10+ -1-
 
до питання, 19:47 10 березня 2023 р.
 
Абсолютно вірно , слушне часу сьогодення, - виказав свою позицію дописувач " мешканець" . Усі кошти на військо - ніяких доріг до перемоги! Ми згідні їздити по такій ! Адже далеко не самий критичний кілометр! Дороги - після перемоги ! 500 дронів для ВСУ! Уявімо, усі почнуть зараз будувати дороги по аналогії Дрогобицьких . Питання цікаве, для кого ? Які барви до вподоби ратушним мужам? .
Рейтинг: 18+ 0-
 
Борис, 19:57 10 березня 2023 р.
 
Думаю що всі проігноровані конкурсанти добре знають у які силові структури заявляти про корупцію на тендерах , причому це має бути у письмовій формі. Чи слабо? А тут писати статті тільки для ознайомленння громади і це також добра справа. Бо громада повинна знати тилових щурів поіменно.
Рейтинг: 10+ -1-
 
до автора, 19:59 10 березня 2023 р.
 
Аспірантура - залишились хіба спогади . Три Миколки і Василько балаган влаштували. Там нема зими, щоб весна наступила - літечко там , тепленько , війни там не має , коньячок " Грузинський " в гості забігає . "Вигляд поважний , аспірантів лякають , понабирали лаборантів - за рабів мають ! Шануймося.
Рейтинг: 7+ -1-
 
Борис, 20:24 10 березня 2023 р.
 
На Кульпарківській всі аферисти включаючи лікарів.
Рейтинг: 0+ 0-
 
heer Flunt, 20:34 10 березня 2023 р.
 
А таки да; кучмо маючи купу позашлюбних дітей і більше мільйонів ніяк не зупиниться!  
А таки да, чи вистачить йому платити структурам, і чи вони поствлять нарешті жирну крапку на ньому!
Рейтинг: 8+ -1-
 
Моня, 21:36 10 березня 2023 р.
 
Кодла були завжди, але до честі покійного Радзієвського, так безбожно і без совісті і честі місто і бюджет не розкрадали!
Рейтинг: 14+ 0-
 
Огньову, 21:41 10 березня 2023 р.
 
За такі гроші, як різниця в торгах, до нашого села був би не асіальт, а бруківка! Бо маємо таку дррогу, що перевізники скоро відмовляться їздити в село, хіба як перестануть платити мзду владі.
Рейтинг: 6+ 0-
 
Медвежа, 21:48 10 березня 2023 р.
 
А чому лише дорога до Медвежі? Та будь-яке село Дрогобицької ТГ- дороги є жахіттям! В Михайлевичі взагалі заїхати неможливо!  
Колись повірили брехуну Кучмі і його наближеним ставленикам в селах за ПЛОЩУ і європейське місто, тепер маємо забуті царем села і забрані на якицсь Тарком землі.  
За те маємо скорочені в селах амбулаторії і фельдшерські пункти, закриті школи, обрізані клуби, розбиті дороги , неконтрольовані генделики і точки для споювання молоді і безробітних, що не встигли виїхати, і головне- обіцянки цієї камарильї про те , як ми щасливо заживем під їх опікою!  
PS: Встидно, що особа, яка розвалила забезпечений фінансами район- Михайло Сікора тепер в радниках і у підтанцьовці Кучми.
Рейтинг: 16+ 0-
 
Голос з району!, 22:14 10 березня 2023 р.
 
Чому не обрати компанію Онур? Високий рівень роботи та обслуговування, люди знають свою роботу! Трасу Київ Чоп бачили яка була, коли її обслуговувала дана компанія? У нас вже зробили вул. Лесі Украінки , що неможливо іздити, стільки люків порозкидували, опустили іх до низу, такого дурдому ніде немає! Пора вже міняти владу!
Рейтинг: 13+ 0-
 
Житель, 22:21 10 березня 2023 р.
 
Де Кучма там скандал. Доки це буде тривати. Гинуть герої України а воно краде безбожно. Це просто жах. Дрогобич це безпросвітне болото. Коли ми з нього виберемось. Таке відчуття що тут москалі правлять. Що не чиновник то мародер. Де дивиться держава. Як би з могили встав Степан Бандера то всіх повистрілював як скажених псів.
Рейтинг: 17+ 0-
 
Володимир, 06:09 11 березня 2023 р.
 
поставити керувати дрогобичем всiх хто сидить на кульпаркiвськiй, пользи буде набагато бiльше, красти будуть хiба що таблетки
Рейтинг: 1+ -1-
 
iз Європи, 08:35 11 березня 2023 р.
 
Оті всі хто пише ось такі статті не підписуючись ото воістину НІХТО. Брехачі. До обширноі війни з РП\російська педарастія\ такого не було. Якщо ти такий праведний і ніби то так переживаєш за дрогобичан за людей то чому ЧМОШНИЙ не звернешся на вул Стрийська 22 в СБУ? Або в прокуратуру по вул ШЕВЧЕНКА? СЦИШ чмошний? І до наркомана так званого володимира. ДРОГОБИЧ не болото а супер старовинне місто і тут проживають самі кращі люди УКРАІНИ! Так що резинові вироби заспокійтеся. головне нам набити рило кацапам і щоб скоріше закінчилася війна навязана нам РП. СЛАВА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАІНИ!
Рейтинг: 4+ -11-
 
оці всі Х дописувачі, 08:37 11 березня 2023 р.
 
А чому виключені коментарі до попередньої статті, де вихваляють Кулиняка? Адмін, будьте об'єктивні, це ж "сайт вільних людей ".
Рейтинг: 12+ 0-
 
Стах, 08:46 11 березня 2023 р.
 
Ну якщо Ви маєте реальні докази до всього вище написаного, то пропоную зібрати на площі народне віче, запросимо начальника СБУ, прокуратура, Ви предявите докази і тоді мер уже ніяк не відвертиться. А так це пуста писанина.
Рейтинг: 10+ -1-
 
До автора, 09:17 11 березня 2023 р.
 
Помахайте плакатиками, поприкривані фіговими листочками. До пенсії додали трішки (якщо скласти докупи всіх підвищених, нехай і мінімально)- в межах країни вийде чимала сума. Правда й інша: як донести ту підвищену пенсію, аби, знову ж таки, сплатити комірне, купити, бодай раз за весь період підвищення, не 200 грам ліверки без шкірки, а хоча б- пів кіло, на чому висушити вщент намоклі від раптового дощу капці, аби на них не пшукати вітром з балончика, і скільки обгорток від ліків придбати на все одно зекономлені підвищені? Транспорт, "заячий проїзд" на пільгових умовах, коли ніяк не видрукують якихось 7х7 см посвідчення. І головне: нешановні пуцькарки під машкарою страшної медицини у одному зі всеукраїнських фондів, вам так превелебно жирно, що за відсутності керівництва, ви дозволяєте собі пащеки пуцувати до старих людей? Гнати в шию туди, в нори д лісу!
Рейтинг: 6+ 0-
 
!, 09:31 11 березня 2023 р.
 
у нас нема студентів, а зарпалти в проректора Пантюка і його жінки понад 100 000 грн. чом не скерувати ті кошти на кампанію для абітурєнтів, а пантюка відправити на дистанійну форму
Рейтинг: 16+ -1-
 
З фізмату, 09:54 11 березня 2023 р.
 
Чому Пантюк Микола -проректр з наукових питань існтитуту Івана Франка не організував свято Шевченка?
Рейтинг: 13+ -1-
 
З філології, 11:26 11 березня 2023 р.
 
Підозрюю що ти один з тих свиней коритних і моє пояснення тому просте : хто коли небуть стикнувся у своїх питаннях з ушльопками з ДМР , той і повірить автору статті. Неозброєним оком видно яким чином вони стали скоробагатьками. Думаю що автор всіх статей про ушльопків розуміє, що на місцях силовики пов'язані договорняками з владою місцевою , а тому безпонтово туди звертатись , хіба що для дотримання процедури порядку звернень, скарг, тощо. НАБУ та САП єдині поки що структури для боротьби з корупцією .
Рейтинг: 9+ -2-
 
до "оці всі Х дописувачі", 11:37 11 березня 2023 р.
 
Признаний судом КОРУПЦІОНЕР апріорі інших радників взяти не міг , а тому тільки одіозні персони ОТГ навчають його такому цинічно злодійському "мистецтву". І головний антикорупціонер також з тої вишиваної кагорти.
Рейтинг: 9+ 0-
 
до "Голосу району", 11:50 11 березня 2023 р.
 
А давайте зберем народне віче і та усі дружно покакаєм.
Рейтинг: 3+ 0-
 
Афоня, 12:07 11 березня 2023 р.
 
Торги огрлошено на суму 81млн. 449тис. грн. Найнижча ціна- 77млн. 299тис. грн. Тобто нагріли бюджет на 4млн. 150тис. грн.  
Переміг свій клієнт із сумою 81млн. 150тис. грн. Цей свій тепер дасть відкат мінімум-10%( хоча кажуть, що Кучма бере 20%). А навіть якщо і 10%, то це 8млн. 250 тис. грн.  
Якщо підсумувати, то  
4млн. 150тис. +8млн. 250 тис. = 12млн. 400тис. грн. ! - реальна цифра на яку намахали платників податків. Думаю з такими грішми( а їх явно більше, бо торги проводить не лише комбінат, а й медицина, освіта, культура, комунальні підприємства) вистачає і собі , і контролюючим органам на відкуп!
Рейтинг: 11+ 0-
 
Підсумуємо, 12:25 11 березня 2023 р.
 
тут кітось написав що начальник поліціі м. ДРОГОБИЧА іздить на крутій тачці? А на чому повинен іздити начальник поліціі? Представляю собі якби шеф поліціі підіхав до полціі Стрийська 22 на трійці коней на бричці? То було би все! . П. С. Звертаюся до писак всіх мастей пишіть розумно і не після алкогольного вживання. ЧАО,
Рейтинг: 3+ -13-
 
снайпер +затєтий украінець, 12:41 11 березня 2023 р.
 
Зарплати начальника поліції має вистарчити тільки щоб заправити пальним той крутий автомобіль 8)  
Навіть на сервісне обслуговування не хватить. Зрозуміло що не на зарплату живе.
Рейтинг: 11+ 0-
 
:), 13:20 11 березня 2023 р.
 
А може йому давала грошей цьоця з Америки, або вуйко з Канади. Доречі коли я був в Італії по сусідству жив начальник місцевої поліції, то теж мав круту тачку, такщо наш певно рішив не відставати від Європи.
Рейтинг: 3+ -4-
 
До попереднього, 13:53 11 березня 2023 р.
 
вiзьмiть флюнта головним полiцiянтом, вiн теж хоче мати крутий ровер.
Рейтинг: 1+ 0-
 
з Дрогобича, 13:58 11 березня 2023 р.
 
Не думав, що Кулиняк таке сцикло, аж дав вказівку відключити коментарі під попередньою темою, де він фігурує. Стьопа, це брудні прийомчики, не позорся, грай чесно.
Рейтинг: 8+ -1-
 
Ігор, 14:59 11 березня 2023 р.
 
Вищезгаданий т. в. о начальника поліції може навіть образно кажучи на літачку двохмоторному прилітати під мусарню на роботу, але є одно но: - коли цей літачок куплений за чесно зароблені кошти зі всіма проплаченими податками. Чуєш різницю хлопе? Відновлене вже декларування для наших посадових "роботяг" отож подивимось хто що декларує або на кого халявно набуте майно записує. Про це можна говорити безконечно і потрібно говорити бо чим більше розголосу до тої чи іншої персони хоча б дає надію що ниточка збагачення таки ж то урветься фігурантам корупційних статей.
Рейтинг: 5+ 0-
 
до Снайпера затєтого, 15:11 11 березня 2023 р.
 
Надіюсь та сподіваюсь що з тих ворогуючих чиновницьких кланів жоден не пройде на чергових виборах. Виборець тепер вже не той що був до війни і місцевих царьків які швидкими та непрозорими темпами наростили собі капітал обирати в черговий раз небуде. Бо це означає знову стати на тіж самі граблі. Було б добре якби всіх "охочих " кандидатів пропускали через детектор брехні . Тоді уявляю якби ми прозріли від їхніх брехливих обіцянок чи відповідей на запитання "де нажив такі статки"? Детектор брехні мабуть вийшов би з ладу від їхніх фантазій.
Рейтинг: 5+ 0-
 
до Ігоря, 15:33 11 березня 2023 р.
 
Якщо люди навчаться читати думки, то українські чиновники навчаться красти не думаючи.
Рейтинг: 5+ 0-
 
До попереднього, 15:42 11 березня 2023 р.
 
якщо поставити крапку в даному питанні по дописах самих мудрих і крутих як єйці варені тих дописувачів\може навть і не дрогобичан\то робимо висновок що в нашому місті КОТЕРМАКА в РАТУШІ керують вори в законі + кримінальна авторитети? КОШМАР! Страшно виходити на вулицю! Але то не так. Багатьох знаю чиновників з РАТУШІ нормальні ЛЮДИ. в порліціі служать також не дураки. , але завжди найдуться "люди" які постійно незадоволені. все ім не так! Як колись мовив мій кент ШІКЛЬГРУБЕР АДОЛЬФ. "ЄДЕМ ДАС ЗАЙН"! Так що ті що мають шизофринію. кожному своє,
Рейтинг: 1+ -7-
 
одним словом, 15:45 11 березня 2023 р.
 
Ну попатякали ви тут, а далі шо ? Тепер беріть кучмову піську до рота і лягайте спати, жаби смердючі :grin
Рейтинг: 2+ -4-
 
Олег, 16:46 11 березня 2023 р.
 
Та ні хлопче помиляєшся , якщо так думаєш. То "плакання" як мінімум відніме нинішнім кланам багато голосів на виборах майбутніх адже чи не кожен другий дрогобичанин читає ті статті та коментарі до них. Ну і звісно жирне життя наших посадовців у нинішніх важких реаліях викликає чимало запитань у пересічних дрогобичан до прикладу , звідки статки захмарні у тих , хто у минулому (до 2015р) був середньо статистичним дрогобичанином. Тому респект автору статті , яка дає можливість на виборах "гідно" оцінити їхню службу на благо територіальної громади.
Рейтинг: 8+ 0-
 
до "Олега", 18:01 11 березня 2023 р.
 
Є правдива інфа що Альберда(тамада) закинув Миколі Лисаку РТЦК та СП на карман $$$ щоб той своїх песиків не загнав у ZEFIR для вручення повісток. суки діти гинуть а воно веселиться! -
Рейтинг: 5+ 0-
 
Марина, 18:21 11 березня 2023 р.
 
Зефір приватна територія і власник має повне право ти песиків не пустити, як от у Трускавці в Ріксос та Міротель не пустили.
Рейтинг: 4+ -2-
 
До Марина, 18:29 11 березня 2023 р.
 
А люцькі хати не є приватна територія але чомусь силою витягають чоловіків )
Рейтинг: 0+ 0-
 
До до Марини????, 18:37 11 березня 2023 р.
 
що такі тендерні успіхи можуть зацікавити будь-кого, бо у нас так повелося, що тут ще хочуть зафіксувати передачу 10-процентноі винагороди. Таких фартових компаній у дорожніх капремонтах появляються майже у кожній територіальній громаді. А чому вибирають фірми, в яких є тільки одна лопата та відро, бо ризик є, що вона може бути перевіреною і і мільйонні крадіжки неможливо у цих фартових відібрати, техніку беруть в оренду і кваліфікованих працівників і так обдурують державу. В даному випадку, наглість аж пре, бо під час війни є заборона ремонтувати дороги, але місцеве самоврядування може приймати такі рішення, обєми ремонтів скоротилися в шестеро і на ринку є достойні фірми з технікою, які простоюють, а вони вибирають непотріб, але хто за тим стоіть. З аналізу вилізе, хто обслуговує освіфтою, хто дороги, хто доставляє продукти школам, там випадкових не буває. Я навіть можу сказати на що буде посилатися мер-про іх надійність, про те що вони можуть робити без авансу і т. д. Просто то прозоро можна хіба десь далеко, далеко, самі знаєте куди запхати. Вони навіть більше нічого не нададуть, бо право штрафувати залишилося за не надання відповіді на запит про інформацію має хіба п. Лубінець-уповноважений ВРУ, а штраф до 1000 грн. І тому так це дорожнє корупційне грибкове захвіорювання і вюди, де запроваджено тендера пронизило систему "Прозоро".
Рейтинг: 4+ 0-
 
не факт,, 19:23 11 березня 2023 р.
 
Тушки тюркських кнурів лапають п"янезними за кермом наші непідкупні поліцаї, а декотре тут виписує, що роблені ними (ними? чи- нашими рабами? ! дороги- то мало не для звіздольотів для третьої висадки американців на місяць. Місяць вони там не витримають- будуть теж шпортатися на трапові. Кнурі від жтирного баблометства над українськими рабами дістали здвиг тектонічних плит попід землею, а ви, дурні, рабствуйте далі!
Рейтинг: 1+ 0-
 
!, 19:35 11 березня 2023 р.
 
Не відчиняйте, двері ніхто ламати не буде. У мене наприклад брама замкнена, то два рази повістку лишили і відчепились, вже десь пів року не приходять.
Рейтинг: 6+ 0-
 
До 18:37, 20:25 11 березня 2023 р.
 
Шановні Дрогобичани, чого ми дивуємося, це нормальне явище. Пахан Кучма так краде вже 9р, Всі у місті тендера до того часу виігрувала фірма п. Цвігуна, який нібито воює на фронті. Пахан Кучма мав страх коли почалася війна і він найняв собі чоловіка автоматчика щоб той його охороняв. Пахан завжди був ЗЛОДІЙОМ і лишився ним. Так само Кучма обікрадає школи садіки з тупим Вовківом, на ремонтах, харчуванні. А тепер почав ходити по школах гоп компанією, і розказувати що вчителів будуть звільняти в кожній школі бо вони нічого не роблять і зарплати у них великі, пахан Кучма має 300тис гр в місяць щей пахан краде, Шагало нач водоканалу 75тис в місяць за два роки новий будинок це скритий наглий злодій, Вовків нач навчального відділу 50тис гр +Виписує собі дуже часто премііі у розмірі 200% від зарплати, завжди стоіть німе нічого не говоре коли приходиш до нього то він я не компитентний в тих питаннях а компетентний хіба красти у дітей і вчителів, Герман має 100тис ( тихий кардинал Дрогобича)багато хто їх можна перераховувати, люди вдумайтесь в суми які з наших податків ми тих злодіів утримуємо. Пахан Кучма, має клініку під Києвом перебування вній 6тис гр за добу, клініка побудована за гроші Дрогобичан. Напевно пора вже того пахана і тих злодів вигнати з міста, а краще посадити публічно. Ганьба тобі Пахан Кучма.
Рейтинг: 15+ 0-
 
п.Петро, 20:56 11 березня 2023 р.
 
Герой злодій Кучма має Торговий центнер на вул. В. Великого, За наші звами гроші будується, частина комплексу Зефір теж Кучми, всі дозвола де будує Танчук дає Кучма і там завжди маж квартири, ділянка на вул. Шептицького перед церквою опять будує Танчук. Аде нібито смітникові заводи для них було виділило 6ділянок і немає ніодного заводу, на одній і зних торговий центр будується. Всі тендера до того вигравав злодій Цвінун, який завжди в темі усього. А гроші Кучми переводяться на Кіпр, в обшори. Де таке хто бачив щоб в’їзд на цвинтар платний був фіскального чеку немає, бо це не легально, а парковки в місті чиї теж Кучми. Таке враження що в тому місті працює хіба Кучма і його клан, та Бійтеся Бога чиновники злодії
Рейтинг: 11+ 0-
 
Василь, 21:06 11 березня 2023 р.
 
Та хам Кучма має з усього 20%ми брали участь у тендері в 2016р до нас підійшов чол пояснив та суму яку ми ставимо на аукціоні це дуже ниська якщо хочете виграти щоб ми дали 20%тоді ми його виграємо, ми відмовились виграла фірма Дрогобича без капіталу офісу і грошей, цирк. У нас все прозоро, капітал фірми високий, фірма прозора але в Дрогобичі ніхто нічого комерційного не будує не купить без відкату 20% меру міста. Питання де див НАБУ, СБУ. Ганьба Дрогобичанам що вище терпите витівки його, це Ірод Кучма, злодій, брехун.
Рейтинг: 12+ 0-
 
Орист, 21:14 11 березня 2023 р.
 
Люди ця адреса липова реєстрації, а роботи нібито зроблені теж липові, це фірма Під патронатом Кучми ходе і кожен раз міняє назви, На об’єкті потім побачите Москалика який на свому мерсі буде приіжати, і прохожим в слід буде кричати, то кантора злодіів
Рейтинг: 10+ 0-
 
Антон, 21:19 11 березня 2023 р.
 
То вусате брехливе чудо, і його гоп компанія Кучма і його друзі, нас обікрали за 9р ганьба тобі пес вусатий і брехливий.
Рейтинг: 12+ 0-
 
Ася, 22:50 11 березня 2023 р.
 
Я вставив мОСКАЛИКУ іголку де треба тепер він робить, що мені треба, можете ? Тоді вчіться!
Рейтинг: 3+ -1-
 
Кучма, 22:50 11 березня 2023 р.
 
Цьом
Рейтинг: 0+ 0-
 
Москалик, 22:51 11 березня 2023 р.
 
Я Гринь
Рейтинг: 0+ 0-
 
Гринь, 23:01 11 березня 2023 р.
 
Заради розваги і розуміння величі брехні, перегорнімо сторінки Дрогобич Інфо назад в минуле. Пригадаймо обіцянки , гасла з якими наш " достойник" йшов на вибори . Буде цікаво!
Рейтинг: 10+ 0-
 
Борис, 23:06 11 березня 2023 р.
 
Сьогодні побачила фото похоронки молодесенького хлопця з Дрогобича, підписану Лисаком. І думаю, як людині спиться, як совість не замучила? Однією рукою гроші гребти, а іншою похоронку підписувати :cry :cry :cry . Невже з цим можна жити? Невже так легко в час війни можна життями людськими торгувати? Як дивитися в очі дітям героїв, жінкам, матерям, які віддали за Україну свої життя? Обертатися в другий бік і другою рукою таке робити…. Як свята земля таке носить? Люди втратили абсолютно все людське і святе.
Рейтинг: 15+ -1-
 
Мама, 23:28 11 березня 2023 р.
 
Не думав що така потужна особистість, як Сікора опуститься до рівня лакея в такої гниди фальшивої як кучма
Рейтинг: 7+ -3-
 
Макар, 23:51 11 березня 2023 р.
 
Світ помінявся перевернувся з ніг на голову, навіть порядні люди такі як Сікора скурвились
Рейтинг: 8+ -4-
 
Петрушак, 23:53 11 березня 2023 р.
 
Всьо монгол винуватий
Рейтинг: 5+ 0-
 
Скоропад, 23:53 11 березня 2023 р.
 
З якого прутня якесь жидо-масонівське чмо у кабінетах Київстару (безперечно, що у столиці) вгаратало оплату поповнення - 20 грн. за добу, якщо збільшення будь-яких тарифів на час дії воєнного стану заборонено (! ) Указом президента. Їхній щомісячний "лівак" й без того становить самашественні сотні мільйонів гривень.
Рейтинг: 1+ -1-
 
!, 04:56 12 березня 2023 р.
 
ОРк , перестань виписувати від ботів(Олексій Хук) краще поверни волонтерам 25 000$ які ти вкрав , мародер. І поверни громаді 120 ділянок (600 000$) яких ти продав за одну сесію(абсолютний рекорд за всю історію Дрогобича) а також повернув комунальну власність приміщення Дитячої спортивної школи , хватить заробляти на наших дітях, Орк-недоросток!
Рейтинг: 13+ -2-
 
До Орка кукурікевича, 06:02 12 березня 2023 р.
 
Пучеглазий Окунь на чіїй стороні? Як воно очутилось в рда? Крот? Дейч на місці; а той куда рванув? Кіно?
Рейтинг: 11+ 0-
 
питанячко, 09:12 12 березня 2023 р.
 
Я думаю тркба вскривати Орка, раз він такий гнилий!
Рейтинг: 10+ -2-
 
Санта, 09:14 12 березня 2023 р.
 
Гнилий не то слово, в рази гірше таракана. І хоч свій партійний, але діла з ним не буде!
Рейтинг: 12+ -1-
 
Барні, 09:16 12 березня 2023 р.
 
Пучеглазий окунь свою роботу агентурну робить якісно. До обіду в РДА, та після обіду в кабінеті Кучми або Германа. Для конспірації періодично наїзджає на Кучму, але по дрябязкових питаннях.
Рейтинг: 10+ -3-
 
Свої, 09:37 12 березня 2023 р.
 
Бруд лиють на Ореста Каракевича тому що розуміють що це самий рейтинговий політик в регіоні на даний час. Популярний серед дрогобичан і має найбільші шанси стати народним депутатом або головою Дрогобицької ОТГ. З кожнім разом бруду буде все більше.  
Значна перевага пояснюється безпосередньою участю в бойових діях, в той час як опоненти гріють зади в тилу та піаряться щоденними фотосетами на фоні гуманітарки.
Рейтинг: 9+ -20-
 
дрогобичанин, 09:41 12 березня 2023 р.
 
Цікаво в який бойових діях, на кожній сесії в теплому кріслі шкурняки кучми за кістку протягує
Рейтинг: 14+ -3-
 
Сорес, 09:50 12 березня 2023 р.
 
Наркозалежний Окунь небезпечний як для Кучми так і для Кулиняка. Подвійний агент який може змінити свого кормчого в любий вигідний йому момент і завдати удару в спину як першому так і другому. Може потушити і їх обидвох на користь когось третього. Якщо той запропонує на далі тепле місце біля бюджету.
Рейтинг: 12+ -1-
 
., 09:56 12 березня 2023 р.
 
шукаєш корм - працюй в тарком
Рейтинг: 7+ 0-
 
гуппія, 10:12 12 березня 2023 р.
 
Весна ! - зима накрила березень,  
цвігун й володя "вересень",  
поїхали в тарком,  
поглянути на корм.  
 
приїхали - підвечір,  
й патрогали корів,  
гівно зазняли топчене,  
і доповіли усім: 
 
насправді все тут чудненьке,  
корови не загрубі,  
телята є малесенькі,  
також в гівні по груди 
 
рабочий без повєсточки,  
у капцях із гівна,  
сказав шо ше до вечора,  
а завтра жрать - нема.  
 
тоді цвігун і "вересень",  
прийняли гостре рішення,  
придбати гавновкід,  
щоб ше по фербі меронька,  
в гівні побув ше кіт 
 
велика кільість всіх корів,  
на вулиці і стайні,  
там треба буде ше купить,  
400 комбайнів 
 
100 з них - відправимо,  
допмогти Дніпру,  
а 300 ми залишимо  
шоб їздить по гівну
Рейтинг: 13+ 0-
 
про цвігуна і вову "вередзень", 10:43 12 березня 2023 р.
 
Не у всіх містах однаково спляча громада ось до прикладу беремо Вінницю . Там громада у судовому порядку відстоює черговий комунальний об'єкт, який прихватизовує родина гройсманів . Каменем спотикання між громадою та мерією став пологовий будинок який рік назад був повністю відремонтований за кошти платників податку міста , а тепер виявилось що його закривають а надалі знайдуть і власника тій будівлі мова йде серед вінничан , що тих самих гройсманів , які скупили половину землі міста Вінниці та будують розважальні комплекси на кшталт нашого Зефіру. Але громада міста там активна, а у нас якась інертна цілком. Боріться і поборете чи не так писав наш великий пророк Шевченко? Залучайте НАБУ та САП і у НАЗК щодо достовірності статків наших казнокрадів. Повна верификація по їхній "трудовій ниві" на благо міста та громади. І результат не забариться повірте. Вода камінь точе і це правда.
Рейтинг: 13+ 0-
 
до "не факт", 10:57 12 березня 2023 р.
 
Цвігун-Кучма, &Дзерен-Кулиняк :upset
Рейтинг: 13+ 0-
 
:|, 11:02 12 березня 2023 р.
 
Це ваша думка така , а я, і моя родина до прикладу, за жодного з нинішніх ушльопків голосувати не буде. А вашому симпатику , думаю краще себе знайти у військовій справі ніж у депутатстві, га? Так уникне геморою та варикозу на старості років. Гляньте що "теплі кріселка" поробили з багатьох чинуш , пузаті та огидні заледве долазять до своїх елітних авто.
Рейтинг: 9+ 0-
 
дрогобичанину від "виборця", 11:14 12 березня 2023 р.
 
На виборах все рівно треба буде обирати лайно з лайна. Одні ті самі будуть лізти до влади. + нащадки тих хто при кориті які вже підросли.
Рейтинг: 8+ -1-
 
Правда, 11:23 12 березня 2023 р.
 
Нам всім пора усвідомити що марно пробуджувати совість у тих , хто від природи своєї є падлюкою, або кого система гнила зробила тією ж падлюкою. Невже ви не бачите що коїться з нашими посадовцями - чиновниками в теперішній особливо гіркий час для простого люду? Це ж очевидно , що "заробітчани" не сповна розуму від настання великих для них можливостей збагатитись і їм по-барабану смерті молодого цвіту нації бо то не їхні діти гинуть на фронті тому це не їхня біль. Їхня біль одна , чим побільше підзаробити долярів адже війна рано чи пізно но закінчиться, а після цього невідомо чи ті тилові щурі збережуть свої посади- годівниці.
Рейтинг: 6+ 0-
 
до "Мами", 11:35 12 березня 2023 р.
 
Дзерин+Кулиняк=make love not war :grin
Рейтинг: 4+ -1-
 
:), 11:43 12 березня 2023 р.
 
Ви думаєте що ті свині посміють ще себе в черговий раз висувати на управлінські місця? Хіба що цигани з Млинок, в силу того що невміють читати , не обізнані про їхні корупційні схеми у ратушні, а громада наслухана сповна .
Рейтинг: 6+ 0-
 
до "Правди", 11:46 12 березня 2023 р.
 
У Львівських новинах читаю , що за вказівкою мера міста Комарно на дверях мерії поставили кодовий замок чим повністю закрили доступ громаді міста до будівлі мерії. Як бачимо що кожен мер Львівщини то окремий "вундеркінг " . Жахи темні тепер бо фактично міські ради мають податкові коди і йменуються як підприємства , де у графі "власник" зазначено прізвище мера того чи іншого міста. Тому таке тепер невігластво чинять з територіальними громадами.
Рейтинг: 6+ -1-
 
читач, 12:07 12 березня 2023 р.
 
А ви незамітили як ті свині піаряться і готуються до слідующих виборів? Дурний народ їх неодмінно обере ще не раз.
Рейтинг: 4+ -1-
 
До 11:46, 12:19 12 березня 2023 р.
 
Половину коментарів адмін блокує, може для того щоб люди не знали правду
Рейтинг: 4+ 0-
 
Аслан, 12:45 12 березня 2023 р.
 
Ганьба адміну
Рейтинг: 3+ -1-
 
Аслан, 12:47 12 березня 2023 р.
 
Чмо Кучма перестань красти, я знаю ти читаєш коментарі, бери своїх щурів і приіжай на фронт зустрінимся там, там не буде фотосесії з Вовківом курви дві
Рейтинг: 16+ -1-
 
Аслан, 12:49 12 березня 2023 р.
 
Хоті ла би привітати всіх жителів Дрогобича і селян отеге з святом Весни! Запрошую усіх в Народний дім поговорити і нарадити мені шось нове і розвиваюче. Планую зробити вечір кохання в квітні або жотвні, але не знаю де. маю два варіанти: 1. в Левка Грицака 2. в Зефірі 3. ваш варіант
Рейтинг: 4+ -4-
 
Леся Татарська, 12:51 12 березня 2023 р.
 
треба флюнту женитись на кучмi, то все що накрав лишиться флюнту.
Рейтинг: 5+ 0-
 
з Дрогобича, 12:59 12 березня 2023 р.
 
Можна йойокнутися: шість (шість, бро-! ) плюсанутих якомусь непотребу з курячок, вперемішку з його гівном. Ще один "буратіно", котрий встромляє носа в каламар лише для того, щоб клякснути всіляку дурню. Але, аби аж 6 "кульпаркнутих" поставили "плюсики"- взагалі шизофренія.
Рейтинг: 0+ 0-
 
Алкашам від пера, 13:48 12 березня 2023 р.
 
Одного разу я запитався у Шагала начальника Дрогобицького водоканалу, чому така дорога вода, була відповідь то за три гривні у відрі носи воду з Уріжу до Самбірської. Видно воду носить у відрах, що так швидко будинок новий побудував, а під Броницею свою коханку в свому мітсубісі балує, бо грошей не вистачає на готель.
Рейтинг: 11+ 0-
 
Абдула, 14:44 12 березня 2023 р.
 
їде голова районом,  
а за ним струнка надія,  
знов пахуча-красивюча,  
ніц не робе і регоче.  
 
далі йде пішком фотограф,  
всьо фіксує на ура,  
інтерв'ю бере циганка- 
зветься Єва -- Райськая 
 
Збоку шлярп приймає тачки,  
кличе голову райвно,  
шоб зробити гарні фото 
хоч пердить старе гівно 
 
вуса у районі, й в місті,  
всі вусаті як завжди,  
лиш одна у цьому правда,  
всі крадуть як ті щурі
Рейтинг: 8+ -5-
 
вірш про надєжду, 14:55 12 березня 2023 р.
 
Переможець навіть немає Інтернет сайту :? деб можна булотпочерпнути інформацію про цю компанію, її досвід, місію та цінності. Кучма і його «диво» команда вже загралася, пора їх гнати. Народ не будьмо байдужими давайте піднімаємось з диванів і винесем цю сволоту з їх кабінетів, ми їм точно не давали мандат на крадіжку бюджетних коштів! Здається мені що Кучма знову дає розпилювати бюджет славетному Сергію Жирному
Рейтинг: 8+ 0-
 
Революціонер, 15:11 12 березня 2023 р.
 
Вставайте і на тематичну гру в ZEFIR
Рейтинг: 1+ -1-
 
Марина, 16:22 12 березня 2023 р.
 
Це неймовірне перезувальне недоросле чудо, яке спочатку стриляло з луку в ригіоналів на Майдані, а коли дорвалось до корита охороняло за 30 серебреників Епіцентр рига Гереги. Також воно за 1 млн грн купило у Латвійців 100 б / у баків для пластику(довбойоб) А тепер корче з себе супер ОФІЦЕРА -їздить на передову , де гинуть справжні воїни , фоткається і одразу уйобує , щоб не заділо якимось осколком. Уйобує скоро до бюджетного корита дерибанили бюджет і землю українців , щоб було за що сєбатись до Європи. Короче, я знаю , що герої які дійсно воюють готові превселюдно наказати цю барижку, щоб іншим псевдо воїнам не виявилось бажання піаритись на війні , як ця недоросль мерзота
Рейтинг: 12+ 0-
 
Трошки про оркіа карікевіча, 16:42 12 березня 2023 р.
 
Ну шо ребята, кому тут перднути під ніс ? :grin ох зара газу вам напущу 8)
Рейтинг: 2+ 0-
 
Frog, 17:58 12 березня 2023 р.
 
Та мені пофік я крав краду і красти буду, і срав я на Вас лашари Дрогобицькі, я і моя команда під …. сів ще маємо рік, і вкрадемо ще на школах, дорогах, на тендерах. А Вам будемо замилювати очі херньою, а Ви повірите і третій раз мене виборете. Приіде Кличко дурачок, і ше пару придурків, зберу для Вас для масовки людей і Ви повірите і підете за мною. Комусь голки поставлю, на когось кримінальну справу відкрию, вкогось відіжмемо бізнес, комусь морду наб’ю, когось нагнемо раком, в школах будемо щемити всіх. Короче лашари чекайте я буду балатуватись третій раз. :grin :grin :grin
Рейтинг: 4+ -2-
 
Кучма, 18:55 12 березня 2023 р.
 
Лашари Скоро треба іти на толоку без платна робоча сила, розчистите ще одну ділянку для мене, а ми з Танчуком щось собі побудуємо. Зробимо публіку , На Фоточках буде шл. ха Флюнт і Кучьмо, Зелена дурочка і пару придурків з міської ради. Але буде піар. Нагну свого дурачка Вовківа, а він усі школи садіки. Бабло спишемо на зелене господарство, а ви лашари зробите без платно . :grin :grin :grin
Рейтинг: 2+ -3-
 
Кучма, 19:02 12 березня 2023 р.
 
Класно ще вкрадемо гроші на дорозі біля парку Валиліва, зато піар буде дорога, всі на моїй сторінці дякувати будуть. Хто буде шось писати ми будемо як завжди угрожати або блокувати, ми не любимо якщо кажуть не так як нам треба. Розора розкрив схему нашу, за міст від катюші до Трускавця, це погано але то що ми запланували ми всерівно вкрадемо, глав бух сеодно зробе по докум так як має бути, лашари я для Вас дорогу на стрийські хочу робити ясне діло що я вкраду а ви мене обливаєте гамном :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin от не вдячні
Рейтинг: 3+ -1-
 
Кучма, 19:07 12 березня 2023 р.
 
Я відсидів у медпункті в 2014 а ви лашари думали я воював :grin я класно раком вас нагибав у брониці хто не бачив в ютюбі, як я давав вам хвилину щоб свалили, потім кримінальні справи відкривав, лашари вибрали мене у 2019, і вибирете в 2024 лашари
Рейтинг: 6+ -1-
 
Кучма, 19:10 12 березня 2023 р.
 
В міську раду ми не пускаємо вас лашари щоб ви не тренділи для того ми і охорону поставили при вході, на сесію не пускаємо щоб ніхто не гавкав так як Ліда бо я це не люблю. В зефір всіх запрошую скоро і в торговий центр на В. Великого, ви там будете бабосики нести мені, і падати все буде на Кіпр, ще поміняю пару деректорів шкіл за 10тис $за місце, хто хоче таке місце звертайтесь до Вовківа. Ще маю пару вакантних посад, щось за багато я вам розказав. Мені треба забезпечити ще три курви з якими я жив і кинув ікру, появилися кучмоводи, тому треба їх забезпечувати. :grin :grin :grin :) :)
Рейтинг: 6+ -1-
 
Кучма, 19:18 12 березня 2023 р.
 
Я ще з кучмою буду змагатись на виборах і посварюсь от побачите
Рейтинг: 8+ 0-
 
Каракатєца, 19:30 12 березня 2023 р.
 
Товариство, вивчіть законодавство перш ніж писати свої бздури.
Рейтинг: 4+ -9-
 
Гретчак Андрій, 20:32 12 березня 2023 р.
 
Чому ніхто не говоре шо Кучма вчився в Москві з 1987-1993р і пройшов школу фсб, чому він завжди дескридитує владу Укр, і ходив перші три місяці з охоронцем автоматчиком. Пару разів іздив від 2014р в Москву, коли почалася війна Терміново поіхав в Угорщину збіг не зовсім, Угорщина за Рашку робіть висновки люди добрі.
Рейтинг: 14+ 0-
 
ГУР Украіни, 00:35 13 березня 2023 р.
 
і я вчився в МАКСКВЄ в універі ім ПАТРІСА ЛУМУМБИ і в мене до цього часу під подушкою лежить партбілет члена ? КПСС! І що тепер робити? Може хто купить у мене той білет не дорого за 1 000 баксів? Що позакладало вам рила? ЗІК ХАЙЛЬ!
Рейтинг: 2+ -5-
 
ну і що, 08:42 13 березня 2023 р.
 
Твій допис свідчить про те, що дуже міцно автор статті взявся за свинорилих , і якщо комусь і заклало п'ятак свинячий то саме цим фігурантам даної статті. Дай Господи так , щоб ригали ті свині щохвилинно відкатами та земельними наділами бо лють несамовита на ту погань цинічну.
Рейтинг: 8+ -1-
 
дрогобичанка до "ну і що",, 09:01 13 березня 2023 р.
 
Вулицею, що веде від центральної лікарні до пологового, ходить старенька жінка, легко зодягнена й просить допомоги. Гаратайте туди всіх панів на джипах, і місцевих, понаїздлих з собачками й коханками- і допоможіть, а не понавозьте автобусами нововскреслих жебраків і, збоку стоячи, колупайте очима- як хто відреагує. Допомоги потребують ще 35 мільйонів таких самих. Нема чим допомогти, якби могли- то жили б в Омані, а не поміж ями й калабані шургаючи закапелковими територіями, подертими капцями, хіба лиш вичитували про грандіозні ремонти (165 разів на рік- одних й тих же ж вулиць). Давай-давай, пси й коханки не виздихають, неглядь звідки б їх не попривозили- яко втеклих від такої-от бідосі там, звідки їм нікуди було втікати.
Рейтинг: 2+ -1-
 
!, 09:06 13 березня 2023 р.
 
Як могла стати мером людина, яка перебуває у настільки непростих відносинах з літературною українською мовою?  
Щоразу слухаючи будь-яке звернення Тараса Кучми до громади задаюсь цим запитанням.
Рейтинг: 12+ 0-
 
Олександр, 11:29 13 березня 2023 р.
 
95% коментарів не по темі
Рейтинг: 2+ -2-
 
користувач, 11:39 13 березня 2023 р.
 
Завідувач ферми " Тарком " личить тій персоні більше.
Рейтинг: 5+ 0-
 
до "Олександра", 12:11 13 березня 2023 р.
 
ну знiмете Кучму, а прийде голо-босий в вишиванцi, й новий злодiй , почне красти, й може накраде ще бiльше нiж вусатий тарган. Поставте любого Флюнта, та навiть того з кульпаркiвськоi, бо той що в Голландii, уже в дрогобицьке болото не приiде.
Рейтинг: 2+ -8-
 
з Дрогобича, 12:42 13 березня 2023 р.
 
Розшукується неудачник, москвофіл і поширювач "рускава мира" олєксандр магльона. Гнида, яка пригрілася в Дрогобичі.
Рейтинг: 11+ -1-
 
Від цвігуна і вова"берездень", 12:42 13 березня 2023 р.
 
Курва, про сказ собак у Грушові тему заникали, на першій позиції лишили те, де срач про Кучму. Та про Кучму дрогобичани і так добре знають, показуйте те, що небезпечно для життя.
Рейтинг: 1+ -1-
 
Гріцацуєв, 13:41 13 березня 2023 р.
 
Кучма це явно агент ФСБ. Надто зухвало краде.
Рейтинг: 15+ 0-
 
Володимир, 15:17 13 березня 2023 р.
 
коли мені скучно і не хер робити читаю сайт ДРОГОБИЧ-ІНФО! Претензій до сайту немаю ніяких Сайт потрібний. але часто-густь деякі так звані "ПРАХХФФЕССОРА" пишуть таку ху*ню що аж жуть бере! Пишіть вишиванки конкретно і по темі. Коли на посаду керівника ОТГ\мера ДРОГОБИЧА\ було всього. два кандидата, Кучма і Веселий, де ти було чудо 21 століття, чому не йшло балотуватися на дане крісло? Займвся онанізмом на дивані чи пив тройний одеколон? Так що ви всі деякі "щирі вукраінчі" добре вмієте обсирати того чи іншого, особлив в наш час ВІЙНИ, а як до діла, то в кущі! так що сиди тихо і не мурчи!
Рейтинг: 2+ -8-
 
снайпер +за УКРАІНУ, 20:45 13 березня 2023 р.
 
Кучма і його злодійкувате оточення спутало місцеве самоврядування з феодальщиною :sigh
Рейтинг: 8+ 0-
 
Факт, 08:27 14 березня 2023 р.
 
Прохвесор+ настільки самокритичний, що його собутильники аж си всцякують і в штани, і на диван. Напевно, від надлишку бабла, яке, крім пробухати, не мають куди подіти. А казали ж вам, що пенсіонити несусвітніми грошима екс-військових, котрі все життя "генералили" - зло, а де послухають. Тьху, чмоні по-українськи, які ви "легендарні" (могли б бути), до чого ви довели країну? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 09:03 14 березня 2023 р.
 
"Власник" такого підприємства як ДМР судовим рішенням признаний КОРУПЦІОНЕРОМ і апеляція залишила без змін рішення суду першої інстанції - це так щоб освіжити пам'ять таким добродіям як Ти. Тому обурення у дрогобичан мають підстави, оскільки такі публічні особи керівного складу після подібних рішень суда втрачають будь-яку довіру у громади, як тепер говориться в народі "нехай йде у ліс " слідом за зеленим депутатом брехуном ТРУХІНИМ чи ЛОЗИНСЬКИМ .
Рейтинг: 5+ 0-
 
до допису Снайпера, 09:09 14 березня 2023 р.
 
Вже стає смішно, коли каракевич, "банан" та інша дрогобицька бичара (стара і молода)-пишуть із фейксторінок та іменами типу снайпер і т. д.  
Бидлюки, гульчатаї, фраєра галімі, бляді кончені-відкривайте свої єбала для людей та не ховайтеся!
Рейтинг: 6+ 0-
 
Дрогобичани, 10:41 14 березня 2023 р.
 
Згідно ЗУ "Про публічні закупівлі" керівник Держаудитслужби" приймає рішення про початок моніторингу із таких, які підходять для вказаного випадку, таких підстав: _- повідомлення в ЗМІ про виявлені порушення тендерних закупівель; - інформація отримана від громадських обєднань про порушення. Так що вперед з прапором.
Рейтинг: 6+ -1-
 
Богдан, 12:59 14 березня 2023 р.
 
Ви праві. Держаудитслужба вже проводить аналіз процедур конкурсу, тож чекайте на подальший розвиток цієї історії.
Рейтинг: 7+ 0-
 
Аудитор, 05:40 15 березня 2023 р.
 
Провести аудит всіх інтернетівських "запрошень на роботу-готові взяти студента і всіх лохів", на яких вказані зарплати, що їх ніхто, ніде й ніколи не отримує. Не треба будувати нові тюрми: 9 грам "насолоди" кожному, без винятку, злодієві- і тчк! "Максим" не втомиться.
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 10:00 15 березня 2023 р.
 
Кожен Вася- не просто "вася", а барига, причому- двовекторний: і своїм, і їхнім. Тому ніяких бариг більше ні до якої влади не примазуйте. У них на морді ліца намальовано: бариги!
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 12:51 16 березня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5833 дні)