Циган вбивця! Надрукувати
Плітки
19.05.2008
cigan.jpgУчора у Дрогобичі за неперевіреною інформацією було здійснено убивство кількох людей. Кіллером виявився молодий циган, котрий стріляв з автомата в людей, і після терракту втік в сторону села Рихтич.

Коментарі (1) | Переглядів: 6524

Детальніше...
 
Націоналісти бушують? Надрукувати
Останні новини Дрогобича
16.05.2008
cun.gifЗнову виступають наші дрогобицькі праві. Тобто члени досі невідомої координаційної ради "Блоку національно-демократичних сил Дрогобиччини" дуже незадоволені роботою депутатів міської ради. Ще б пак, вони б хотіли тільки самим сидіти у міській раді...

Коментарі (1) | Переглядів: 5541

Детальніше...
 
Навіщо нам дитячий мер? Надрукувати
Плітки
15.05.2008
gerb_drog.gifВибори дитячого міського голови Дрогобича завершились вчора (14 травня 2008 року). Ним став студент нафтового технікуму Дмитро Можаровський (16 років).
Виникає питання: дитячий мер працюватиме за гроші чи безкоштовно? Якщо за гроші, хто і скільки йому платитиме? І що він буде робити? Взагалі, навіщо цей фарс з дитячим міським головою? Вважаємо, що дитячий мер не принесе ніякої користі дітям (хіба деяким).

Коментарі (5) | Переглядів: 6211

Детальніше...
 
Новий замісник неіснуючого мера Надрукувати
Останні новини Дрогобича
14.05.2008
ratusha.jpgЯк і очікувалось, вчора (13 травня 2008 року) на засідання сесії міськради нарешті вибрали заступника міського голови із житлово-комунального господарства. Ним став керівник фракції "Наша Україна" в Дрогобичі - Богдан Іванців.

Коментарі (1) | Переглядів: 5899

Детальніше...
 
Назад у "Світ дитинства" Надрукувати
Останні новини Дрогобича
13.05.2008
ditu.jpgЦього року, 24-25 травня, у нашому місті знову відбудеться обласний фестиваль "Світ дитинства". У ньому братимуть участь обдаровані діти зі всієї області - такий собі "малолітній шоу-бізнес".
Проведенням фестивалю займається відділ сім’ї, молоді та туризму виконавчих органів Дрогобицької міської ради.

Ваш коментар буде першим | Переглядів: 5658

Детальніше...
 
Змивають наші гроші Надрукувати
Плітки
08.05.2008
Хтось комусь добряче допік, і міські дороги сьогодні (8 травня) почали ремонтувати. Звичайно ж, центральні вулиці (М.Грушевського та П.Орлика, біля магазину "2000"). І під проливним дощем. Полатають дороги, а за півроку асфальт знову розпадеться - це ж сама видимість роботи. (Хто кого хоче обдурити? )
Ось так через недбальство змивають наші гроші. Хочу порадити шановним розпорядникам частіше узгоджувати графік ремонту доріг з прогнозом погоди - буде більше користі і менше збитків.

Коментарі (1) | Переглядів: 5867

 
Коли буде день міста? Надрукувати
Останні новини Дрогобича
08.05.2008
gerb_drog.gifДень славного міста Дрогобича переноситься на Зелені свята.
Таке рішення прийняли депутати Дрогобицької міської ради, підтримавши пропозицію Самбірсько-Дрогобицької Єпархії УГКЦ, оскільки саме на Зелені свята цього року припадає 200-річчя Церкви Св.Трійці. А якже невтручання церкви у світське життя? До речі, пропозицію Церкви підтримали і громадські організації (які?).

Коментарі (5) | Переглядів: 9950

Детальніше...
 
"Потрібна бронза" - частина друга Надрукувати
Останні новини Дрогобича
08.05.2008
Ми не помилились. Меморіальну бронзову дошку з місця загибелі Бруно Шульца вкрали "на метал".

Ваш коментар буде першим | Переглядів: 5702

Детальніше...
 
"Потрібна бронза" чи "Акт вандалізму"? Надрукувати
Останні новини Дрогобича
07.05.2008
bruno_schulz.jpgПоцупили бронзову пам’ятну дошку з місця загибелі Бруно Шульца (див. фото). Сьогодні (7 травня 2008 року) вночі. Українським СМІ про це повідомив журналіст Леонід Гольберг. І, за однією з версій, це акт вандалізму.
Звичайно ж, на місце пригоди прибули наші доблесні правоохоронці, на чолі з начальником Дрогобицької міліції.

Коментарі (1) | Переглядів: 6176

Детальніше...
 
Праві рулять? Надрукувати
Останні новини Дрогобича
07.05.2008
cun.gifВесна настала. Все більше з’являється досі невідомих організацій.
Я маю на увазі Координаційну раду Блоку національно-демократичних сил Дрогобиччини - так вони себе називають. Хто вони? - не знаю. І до цього часу не чув про них. Знаю тільки, головою цієї ради є Михайло Ваврин. І ще знаю, що вони вчора, 6 травня, висловили незадоволення роботою депутатів Дрогобицької міської ради.

Коментарі (1) | Переглядів: 6239

Детальніше...
 
"Дорога" в мери Надрукувати
Плітки
07.05.2008
Тільки вчора згадував про дрогобицькі дороги. За однією з версій, такий їх стан пояснюється тим, що уже понад рік посада заступника міського голови із житлово-комунального господарства є вільною - бо ніхто не хоче її займати. Ще б пак, прибутку мало, відповідальності багато, стан справ наглядно видно - посада не з найкращих.
Але після виділення на ремонт доріг 5 млн. грн. погляди у когось змінилися.

Коментарі (2) | Переглядів: 6831

Детальніше...
 
Наші дорогі дороги... Надрукувати
Плітки
06.05.2008
Вияляється, у Дрогобичі є своє Об’єднання захисту автомобілістів.
І, до відома пішоходів, кожен власник автомобіля платить окремий податок, що йде на будівництво та ремонт доріг. Проте наші дороги якими були, такими ж залишаються - і руйнуються все більше. Куда ж (чи кому) ідуть гроші автомобілістів?
Тому наше об’єднання, на чолі якого віднедавна (з 21 квітня цього року, на прохання виборців) стоїть депутат БЮТ Богдан Волошин, домагається від чиновників рішучих дій. Вже виділено 5 млн. грн. на ремонт доріг - і це з фонду розвитку міста, за рішенням міськради. Стануть наші дороги кращими, чи ці гроші залишаться у когось в кишені?

Коментарі (2) | Переглядів: 6889

Детальніше...
 
Сайт став на ноги Надрукувати
Останні новини Дрогобича
06.05.2008
tort.jpgОфіційно оголошуємо сьогоднішній день, 6 травня, Днем Народження сайту Дрогобич Інфо.

Коментарі (2) | Переглядів: 7601

Детальніше...
 
Всього 10441 - 10453 з 10453
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5840 днів)